agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İzmir/Ödemiş-Birgi Gezisi 23 Kasım 2008 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/10854.htm)

ilknur aşık 19-11-2008 07:39

Çok yakın bir arkadaşımın annesi vefat etti. Maalesef katılamayağım.

kazim polat 19-11-2008 08:54

Arkadaşlar Merhaba.
Sevgili İlknur Aşık başınız sağolsun.
Sevgili Penelophe, Çakırağa Konağı'na giriş 3 Ytl imiş. Müze kartı olanlara ise ücretsiz.(Benim var!)

nazlı06 19-11-2008 10:48

Kazım bey nerdesiniz?

Penelophe 19-11-2008 10:50

İlknur, başın sağolsun.:(

Kazım Bey, bunun dışında gezeceğimiz yerlerde ödeyeceğimiz herhangi bir ücret var mı?
(Sizin kartın bize faydası var mı? :D )

kazim polat 19-11-2008 11:54

Tekrar merhaba.
Maalesef benim kartın size faydası olacağını sanmıyorum. 3 Ytl de çok bir ücret değil zaten. Hayır başka hiçbir yerde giriş ücreti ödemeyeceğiz.
Töngül pide 1.75 YTL, Katmer 2.50 Ytl (tabağın yarısını töngül, yarısını da katmer olarak da ayarlayabiliriz, her ikisini de tatmış olursunuz), kahvehanelerde çay 50 Ykr, Ödemiş Köfte 3.50 Ytl/porsiyon, ayran 50 Ykr, Konak Kahve ve Andaç Evi'ndeki fiyatları tam olarak bilemiyorum ama, sarma, elmalı turta, çay toplam 5 Ytl yi geçmez. Gördüğünüz gibi fiyatlarımız oldukça uygundur, fiş almazsanız %18 indirim yapılmaz!

Penelophe 19-11-2008 12:25

Kazım Bey, fiyatlar oldukça makul.:) Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.. Kart konusunda da şaka yapmıştım.:D

Cumhur Tonba 19-11-2008 18:08

İzmir/Ödemiş-Birgi Gezisinin Sayın Yolcuları.

Gelemesemde yazışmalarınızı takip ediyorum. Harika bir dayanışma. Güzel bir gezi proğramı. Ağaçlar net üyelerine çok yakışan bir işbirliği. Şimdiden hepinize hayırlı yolculuklar. İnanın kendim gidecekmişim gibi heyecanlıyım.
Hepinize saygı ve sevgilerle.

Penelophe 19-11-2008 18:14

Cumhur Bey, sormayın bizlerde çok heycanlıyız.:) Sanki ilk defa Ağaçlar gezisine katılıyormuş gibi, herkes zaman geçsede Pazar günü gelse diye iple çekiyor.:) Manevi desteğiniz için de teşekkürler..

kazim polat 19-11-2008 18:24

Arkadaşlar merhaba.
Sevgili Cumhur Bey, ben de güzel düşünce ve temennileriniz için çok teşekkür ediyorum.
Güzel bakan, güzel görürmüş. Fiziksel olarak olmasa da manen bizimle olduğunuzu bilmek bizi çok mutlu ediyor. Sağlıcakla kalın.
Arkadaşlar hadi, üç gün kaldı şunun şurası. Hani nerede heyecan, nerede tempo, hararetli hararetli yazışmamız lazım son günler!

mayranci 19-11-2008 19:18

Ödemiş

Kazım bey, "rahvan at yarışları" oluyormuş Ödemiş'te. Her hafta var mı? Katılmak için değil de:D, Fotoğraflamak için çok güzel olurdu..

Fidancılık Fuarında satış olacaktır umarım.

Konuşmalardan anlıyorum ki siteyi de ekonomik kriz çarpmış. Bir arkadaş yolculardan bedel talep ediyor;), bir diğeri müze kartına ortak olmaya çalışıyor,;) bir diğeri kdv almıyor,hem Ödemiş'te misafirimiz olun diye çağırıyor ondan sonrada çay parasına kadar fiyat listesi açıklıyor;) Pes doğrusu..

dkp 19-11-2008 20:11

Pazar günü dört kişi (mymuberra,eşi ve dkp,eşi) olarak Ödemiş bölümüne katılmayı planlıyoruz..Hava şartları kararımızda etkili olacak.

kazim polat 19-11-2008 22:04

Merhabalar. Sayın Mayrancı, sizin dünyayı sarsan krizden haberiniz yok galiba. Herkes kendince tedbir alıyor ne yapsın! Ucuz ucuz yazalım ki, millet gelmekten korkmasın. Çay konusuna gelince, Sevgili Penelophe biliyor o konudaki tutumumu.
Geçen Pazar vardı at yarışı ama her hafta varmıdır ben de bilmiyorum.
Sayın Dkp,katılacak olmanıza çok sevindim.

Öztan Özatanlar 19-11-2008 22:36

Merhabalar herkese..
Sayın mayrancı'nın "Fuarda satış olacaktır umarım." sorusuna bende katılıyorum.Daha önce bu tür fuarlara katılan arkadaşlar cevap verebilirler sanırım.Arabada ve salonda yer ayarlayalım şimdiden yeni ev sahiplerine.
At yarışları ve çay konusunda da hemfikirim.Onlarda varsa çok şenlikli olacaktır eminim

Penelophe 19-11-2008 22:37

Arkadaşlar, fuarda satış mevcut fakat fuar maalesef açık alanda.

Penelophe 19-11-2008 22:40

Mayrancı, her ne kadar şaka yaptığınızı biliyor olsam da, şunu söylemek isterim; Kazım Bey'den fiyatları yazmasını ben rica ettim, herkesin haberi olsun diye.:) İzmir'de bir porsiyon köfteye 15 ytl verince, Ödemiş'e mi taşınsak dedim içimden.:D

Arkadaşlar, Aziz Bey ve Eşi Gülser hanım, Aziz beyin annesinin rahatsızlığı nedeni ile katılamayacaklarını iletmemi istediler, Aziz Beyin annesi hastahaneye yatmış yeniden, birtakım tetkikler daha isteniyormuş.

Dkp ve Mymuberra'da aramıza katılacaklarına göre listedeki son durum şöyle;

1- Kazım POLAT

2- Nazlı06

3- Penelophe / Günübirlik / Araç(Ayrancı'larla beraber)

4-5- Aliş ve Eşi / Günübirlik / Araç Bilgisi: 4 kişi kendi araçları ile.

6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / Günübirlik / otobüsle (Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ile beraber)

8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Günübirlik / Araç Bilgisi: Araç (Penelophe ile beraber)

10-11- Fatma ve Özkan Dündar

12-Fellez /Günübirlik / Araç Bilgisi:?

15-Baharcan

13-14-15-16-Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Günübirlik / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) (WYZX ve 10 yaşında oğlu)

17-E®TY / Günübirlik / 3 kişilik yer var

18-19-Yldz35 ve Eşi / Günübirlik / 2 kişilik yer var.

20-21-Guler ve Eşi

22-23-24- İdcevi, eşim ve 12 yaşındaki oğlum. Kendi arabamızla gidip aynı gün geri dönmeyi planlıyoruz. Yolumuz üzerinde olan olursa 2 kişi alabiliriz. (Ardaçiğdem ve ailesi)

25-26- Cemal S.ve sürpriz bir konuk

27-28-29- Ardaçiğdem, eşi ve 3 yaşındaki oğlumuz. Aracında yer olanlar torbalıdan geçerken bizide alırlarsa seviniriz. (İdcevi ile beraber)

30-31-32-33-Dkp ve Eşi/Mymuberra ve Eşi

Penelophe 19-11-2008 22:43

Arkadaşlar, Yldz35 10 gündür siteye girmemiş, mesajla ulaşamıyorum kendisine, telefon numarasını bilen varsa eğer, bana ulaşmasını söylerse sevinirim..

Öztan Özatanlar 19-11-2008 23:20

Böyle bir mönü olduktan sonra "Töngül pide, Katmer, Çay, Ödemiş Köfte, Ayran, Sarma, Elmalı Turta, Çay" sabaha kadar ıslanırım ben açık alanda. Hiç kimseden "tereyağlı, cevizli, üzeri tahinli baklava" ile ilgili bir haber yok.

Penelophe 19-11-2008 23:25

Kolestrolum 256 çıktı, baklava felan deyip beni de yoldan çıkarmayın..

Öztan Özatanlar 19-11-2008 23:36

Penelophe Hanım;
Hava durumu gök gürültülü ve sağanak yağış ayrıca rüzgarında şiddetli esmesi beklenmekte o gün. Gezi Fidancılık fuarından çıkıp "İzmir/Ödemiş yöresel yemek gezisine"doğru gitmekte. İzmirde bulamayız bu tatları ona göre. Karda yağsa, yağmurda yağsa, kolestrolde çıksa ıslanıp öyle dönülmeli ki İzmir'e tadı çıksın değilmi?

Penelophe 19-11-2008 23:54

Son bir haftadır sürekli hava durumunu takip ediyorum. Meteorolojiye göre Pazar günü sağanak yağış bekleniyor ama bugün İzmir için meteoroloji, 15:00-16:00 arası yağmur sağanak bir hal alacak dedi, 15:05'te güneş açtı burada.:))

Yağışlı hava Pazar akşamı Ege ve Akdeniz'i terkedecek deniliyor, bence; Cumartesi akşamı yağmurlar dinecek ve Pazar günü bizi mis gibi toprak kokuları arasında pırıl pırıl bir güneş karşılayacak Ödemiş'te. Meteorolojiye rakibim.:p

Sonuçta her iki durumda da biz mutlu oluruz gibime geliyor.:)

Güler 20-11-2008 05:46

Oluruz, oluruz sevgili İzmirli'ler. Yaşızmalarınızı çabalarınızı gördükçe, çok yorulduğunuzu görüyor ve üzülüyorum. Ama sunduğunuz menü, inanın, yağmur da yağsa kar da yağsa gelmeye değer. Hele hele siz dostlarla beraber olmak, tanışmak daha da büyük keyif.
İnşallah son anda bir terslik olmaz da.
Hafta sonunu iple çekiyoruz.

Müjde! Malina da geliyormuş.:D;);)

cemal.S 20-11-2008 08:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Guler (Mesaj 319153)
Hafta sonunu iple çekiyoruz.

Müjde! Malina da geliyormuş.:D;);)

Hava nasıl olursa olsun bu çıkarma güzel İzmire yapılacak haberiniz olsun. Malinayı tanımak benim açımdan güzel olacak. Kesin hazırlıklı gelir diye düşündüm bir an. Güzel bir program hepimizi bekliyor. Teşekkürler arkadaşlar.

Saygıyla.

nazlı06 20-11-2008 08:29

Yaşasın 3 gün kaldı.
Penelophecim, fuar açık alanda yapılıyor. Fidanların üzerlerini örtü yapmışlar. Bizler açık alanda gezeceğiz. malum hava şartları gerekli ekipmanlarımızı getirmeyi unutmayalım. Fuar alanına sabah şöyle bir ucundan bakıp geldim. içeri girmedim.

kaptankartal 20-11-2008 08:51

Sevgili agaçlar.net sakinleri, bende İzmirdeyim, sizlerin bu güzel örgütlenmeniz samimi yazışmalarınız, içimi kaynatıyor. Sevgili Fatma Dündar kardeşime ne kadar teşekkür etsem azdır. Siteyi o bana tanıttı çünkü. Konulara çok dahil olamasamda takip ediyorum. Eşimi razı edebilirsem bakarsınız bizde sizlerle birlikte olma ayrıcalığını yaşarız. İyi günler, hayırlı yolculuklar dileklerimle.

Penelophe 20-11-2008 12:20

Nazlı, olsun bakalım, ben yağmur yağmayacak diyorum hala inatla.:p

Arkadaşlar, sabah hava güneşli olsa bile yanınıza, fazladan kaban, mont vs. alın Birgi serin olabilir. Şemsiye hava durumuna bakılırsa vazgeçilmezimiz olacak.;) Hava güzel olursa Birgi'de gezeceğiz bu yüzden rahat ayakkabılar da iyi seçim olabilir.:)

Güler, çok güldüm doğrusu.:D

Kaptankartal, hoşgeldiniz aramıza. Bizler de bizimle olmanızı çok isteriz, eşinizi razı edin, gezi sonunda o size teşekkür edecektir.:) Karar verince burada bizimle paylaşın ki, ayrıntıları bildireyim size de...

ardaçiğdem 20-11-2008 12:59

Syn Penelophe ne güzel her şeyi düşünüyorsunuz. Organizasyon için emeği geçen herkese teşekkürler. Biz ilk defa Ağaçlar.net toplantısına katılacağımız için çok heycanlıyız. İnşallah bu tür geziler devam eder.

aliş 20-11-2008 13:54

Ardaçiğdem haklı Penelophe ve diğer arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler.Bizde pazarı iple çekiyoruz.Yakamıza isimlerimizimi yazsak acaba :)

Cumhur Tonba 20-11-2008 16:00

Bence yakalarınıza isim yazmaya hiç gerek yok. Eminim ki, sizler toplantı yerinde birbirinizi görünce yazılarınızdan, hareketlerinizden, mimiklerinizden hemen birbirinizi tanıyacaksınız. Bakılım yanılıyor muyum? Doğrusu sizlerin ilk buluşma anını çok merak ediyorum. İnşallah bir aksilik çıkmzda buluşur ve güzel bir toplantı geçirirsiniz. Ben toplantınızı ve daha ziyade toplantı sonrası yorumlarınızı dört gözle bekliyor olacağım.
Sevgi ve saygılar.

baharcan 20-11-2008 16:14

Ödemiş yağmur sonrası çok güzel bir sonbahar havasıyla karşılayacak sizi arkadaşlar.Fotoğraf makinası ve kameralarınızı unutmayın.

Cumhur Tonba 20-11-2008 16:14

Yolculuk ile igili bir şiirin ilk kıtasını sizlere armağan ediyorum. Her halde sizlerde aynı durumdasınız. Ben bile aynı durumdayım.

YOLCULUK

yolculuk gözükünce ufukta
tahliye bekleyen mahkum misali
uyku hayal olur
yemekler tatsız
anlamını yitirir herşey
yığın yığın bilmecelerle
dolu geceler
yuvalarından
beyaz gelinliklerle ayrılan
tazeler
bir yığın hülyalarını gömerler mi
beyaz örtülere
Anonymous

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025