agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İzmir/Ödemiş-Birgi Gezisi 23 Kasım 2008 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/10854.htm)

ilknur aşık 16-11-2008 21:52

Çok iyi. Benim için çok kolaylık olacak. Büyük bir ihtimalle ben size askıntı olacağım:D Ama eşimle son bir kez görüşeyim. Ondan sonra konaklama işini de halletmem gerek odalar bitmeden.
Güler abla pijama partisi sözünüzü unutmadınız değilmi?

Güler 16-11-2008 22:00

Partiyi pijamaya mı çevirdik, yoksa olduğun gibi gel partisi mi yapalım, okulda yaptığımız gibi.

cemal.S 16-11-2008 23:51

Merhabalar!

Bu ne güzellik böyle demeden geçemiyeceğim. Şunu bilmenizi isterim en az İzmirliler kadar süprizimle heyecanla ayın 23 nü bekliyoruz. Kısmetse görüşeceğiz.

Yer konusunda bizim bir sıkıntımız yok. Proğramımızı ona göre ayarladık. Başka süprizlerde olabilir. Haberiniz ola. Düşünsenize bir araba dolusu ağaçlar net üyesi güzel İzmir yollarında. Kesin değil ancak öyle duruyor şimdilik sonra sayımızı netleştirir bildirim.

Selamlar.

cemal.S 16-11-2008 23:55

Pardon Güler hanım olduğun gibi gel partisini biraz açarmısınız. Mesajınızı yeni fark ettim. Benim ilkokulda okuduğum dönemlerde böyle bir şey hatırlamıyorum.

Selamlar.

Güler 17-11-2008 07:22

Sahi mi ne kötü?.
Okulda okuyorsunuz, herhangi bir arkadaşınız parti veriyor ve bunu siz son anda öğreniyorsunuz. Bir anda kapınız çalınıyor ve.... arkadaşın partisi var, olduğun gibi gel.
Oysa siz, banyonuzu yapmış, saçlarınızı bıgudilerle sarmış, yüzünüze tek tük çıkan sivilceler için kükürtlü pomadınızı sürmüş, geceliğinizi veya pijamanızı giymiş yani hemen hemen yatağa girmeye hazırsınız. Ve bu durumda gitmeye mecbursunuz. Üzerinize saadece bir sabahlık alabilmenize müsaade edilir.
Bu durumda gittiğiniz partide, diğer gelenlerin ne komik olduklarını görür, birbirlerinizin haline katıla katıla gülersiniz.
Böylece bütün gün süslü püslü olan arkadaşlarınızın, ev hallerini gözünüzle görürsünüz.
Partiye, çıplak gelmek yasak.!!!

dkp 17-11-2008 09:23

Guler Hanım , arayıp bulamadığım Osmanlı çileğinden istiyebilirmiyim ?

ilknur aşık 17-11-2008 12:00

Tamam güler abla olduğun gibi gel partisi yapalım. Daha eğlenceli:p

Sebahattin Sargın 17-11-2008 20:36

Katılamamak çok üzücü benim için, ne yazık ki vizelerime denk geliyor toplantı tarihi. Çok güzel geçeceğinden eminim, benim içinde eğlenirsiniz artık. Bol bol resim çekin bekliyor olacağız, ayrıca karelerden hep kaçan Penelopheyi de kadrajınıza alın :D:D

Sevgiler ;)

mayranci 17-11-2008 23:12

Ödemiş

Ne olursan geeeellll, nasıl olursan geeeeellll,ister pijamalı ister gecelikli, 23 Kasım'da her yol çıkıyor Ödemiş ve Birgi'ye..Program belli,gelecekler de belli,hayıflanacakların sayısı henüz ise belli değil,siteyi aşacak gibi..
Hala vakit geçmiş değil,gelmek için son pişmanlık fayda etmez,söylemedi( pardon yazmadı) demeyin...

idcevi 17-11-2008 23:16

29-30-31 Ben, eşim ve 12 yaşındaki oğlum. Kendi arabamızla gidip aynı gün geri dönmeyi planlıyoruz. Yolumuz üzerinde olan olursa 2 kişi alabiliriz.

Penelophe 17-11-2008 23:48

İdcevi, geleceğinize sevindim.:)

Listeyi yeniden düzenlemek lazım.;)

1- Kazım POLAT / Ödemiş

2- Nazlı06 / Tire

3- Penelophe / Günübirlik / Otobüs

4-5- Aliş ve Eşi / Günübirlik / Araç Bilgisi:?

6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / Günübirlik / otobüsle

8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Günübirlik / Araç Bilgisi:?

10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Opsiyonel / İki kişilik yer var.

12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Günübirlik / 1 kişilik yer var.

14-Fellez /Günübirlik / Araç Bilgisi:?

15-Baharcan / Ödemiş

16-17-18-19-Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk)

20-21-22-Koyu Yeşil ve ailesi / Günübirlik/ Araç bilgisi : ?

23-E®TY / Günübirlik / 3 kişilik yer var.(9.90 ytl.)

24-25-Yldz35 ve Eşi / Günübirlik / 2 kişilik yer var.

26-27-Guler ve Eşi/ Opsiyonel/ 2 kişilik yer var.

28-İlknur Aşık/Konaklamalı/Güler Hanım'larla beraber.

29-30-31 İdcevi, eşim ve 12 yaşındaki oğlum. Kendi arabamızla gidip aynı gün geri dönmeyi planlıyoruz. Yolumuz üzerinde olan olursa 2 kişi alabiliriz.

Günübirlik gezi planı:

23 Kasım 2008 Pazar sabahı, 6:00-7:00 toplanıp Ödemiş'e hareket.

9:00 "Töngül Pide" ile kahvaltı.
9:30-12:30 Fidancılık fuarı ziyareti.
12:30-13:15 "Ödemiş Köfte" öğle yemeği.
13:15'den sonra Birgi'ye hareket,
-Serbest dolaşım,
-"Çakırağa Konağı ve Ulu Cami" ziyaretleri,
-"Konak Kahve ve Andaç Evi"nde acı kahve içimi ve işletmecisi emekli öğretmen Gülsün Hanım ve ressam eşi M.Emin Başaranbilek ile tanışma,
-Akşam vakti de geri dönüş.

E®TY 18-11-2008 08:05

Son dakika yapılan değişiklikler iyi olmaz ama bu toplantıya bi de İzmir Merkez Buluşma Noktası koysak da araçlarıyla hareket edenler birlikte yola çıksa hem gecikmeler azalır. Hem de araçlardaki yerler buluşma noktasında Mesela Konak'ta tam ayarlanır.
Erken olacak saat ama olsun. Çok bişey değiştirmicek araçla gelenler için.

E®TY 18-11-2008 08:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Penelophe (Mesaj 317997)
23-E®TY / Günübirlik / 3 kişilik yer var.(9.90 ytl.)

Mazot ucuzlamış biz de yansıtalım...
Müşteri memnuniyeti önemli bizim için..

9,90 ytl ----> 9,75 ytl :P

Koyu yeşil 18-11-2008 11:26

Oğlumun okulunda pazar 14.00 veli toplantısı yapılıyor. Bildiri kağıdı dün akşam geldi. Çok üzgünüm ama bu geziye katılma hayalimiz suya düşmüş durumda :( Fotoğraflarınıza bakıp iç çekmekle yetineceğiz anlaşılan...

Penelophe 18-11-2008 13:42

E®TY, bu bir değişiklik olmayacak, zaten toplanıp hepberaber gideceğiz, aracı olmayan arkadaşları da alacağız.:) Ama toplanma yerimiz yol üstü olması açısından otogar karşısındaki benzinlik olacak.(Aracı olmayanlar için Pazar sabahı erken saatlerde otobüs-dolmuş ulaşımı en kolay yer) Eğer Konak olursa, Bornova ve Karşıyaka tarafından gelenler için çok aksi bir yön olacak ama Otogar olursa hem Pınarbaşı'ndan Aydın otobanına sapmamız açısından hem de Karşıyaka, Bornova ve konak taraflarından gelen arkadaşlarımız için kolaylık olacak.;) Ayrıntıları cumartesi günü özel mesajla bildireceğim.:)

Koyu Yeşil, :mad: :( Ama olmaz ki yaa..

Penelophe 18-11-2008 14:09

Bu durmda;

1- Kazım POLAT / Ödemiş

2- Nazlı06 / Tire

3- Penelophe / Günübirlik / Otobüs

4-5- Aliş ve Eşi / Günübirlik / Araç Bilgisi:?

6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / Günübirlik / otobüsle

8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Günübirlik / Araç Bilgisi:?

10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Opsiyonel / İki kişilik yer var.

15-Baharcan / Ödemiş

16-17-18-19-Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk)

20-E®TY / Günübirlik / 3 kişilik yer var.(9.90 ytl.)

21-22-Yldz35 ve Eşi / Günübirlik / 2 kişilik yer var.

23-24-Guler ve Eşi/ Opsiyonel/ 2 kişilik yer var.

25-İlknur Aşık/Konaklamalı/Güler Hanım'larla beraber.

26-27-28- İdcevi, eşim ve 12 yaşındaki oğlum. Kendi arabamızla gidip aynı gün geri dönmeyi planlıyoruz. Yolumuz üzerinde olan olursa 2 kişi alabiliriz.

29-30- Cemal S.ve Sürpriz bir konuk

Koyu yeşil 18-11-2008 14:13

Ben de seninle aynı fikirdeyim Penelophe :(

Ülker 18-11-2008 15:05

Aranıza katılmakta gecikmişim, Ödemiş gezisini kaçıracağım maalesef.
Ama birlikte paylaşabileceğimiz başka çalışmalar da olacaktır sanıyorum.

ismet şenad 18-11-2008 15:43

Aaçlar. net' ten cumartesi Ödemiş'te fuarda olacak arkadaş var mı? Fidan ve çiçek satan bir arkadaşla nasip olursa, cumartesi günü Ödemiş' te olacağız. Forum üyesi arkadaşlarla tanışmak isterim. İsmet Şenad.

ardaçiğdem 18-11-2008 16:05

Merhaba arkadaşlar ben Torbalıda oturuyorum. Eşim ve 3 yaşındaki oğlum katılmak istiyoruz. Pazar günü gidip dönmeyi planlıyoruz.
31-30-32 Ben eşim ve 3 yaşındaki oğlumuz. Aracında yer olanlar torbalıdan geçerken bizide alırlarsa seviniriz.

ardaçiğdem 18-11-2008 16:20

Syn E®TY bu fiyat tek kişilik gidiş gelişmi acaba...

E®TY 18-11-2008 16:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ardaçiğdem (Mesaj 318345)
Syn E®TY bu fiyat tek kişilik gidiş gelişmi acaba...

Hayırr ... :(((
O sadece önceden yapılan bir şakaydı. Lütfen ciddiye almayın. Ciddi değildim onu yazarken. Olur mu hiç öyle birşey?
Rica ederim lütfen öyle birşey düşünmeyin.
Pişman oldum şimdi öyle yazdığıma :(((

Bir de ücret mi talep edeceğim sizlerden. Kendim gideceğim zaten benim için aynı masraf..

ardaçiğdem 18-11-2008 16:39

Asıl siz kusura bakmayın bir otobüs ayarladınız onunla gitmek isteyenler diye düşündüm. Otobüsle gitmektense hepberaber gideriz diye düşünmüştüm.Kusura bakmayın lütfen...

E®TY 18-11-2008 16:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ardaçiğdem (Mesaj 318367)
Asıl siz kusura bakmayın bir otobüs ayarladınız onunla gitmek isteyenler diye düşündüm. Otobüsle gitmektense hepberaber gideriz diye düşünmüştüm.Kusura bakmayın lütfen...

Pazar günü olağanüstü bir durumum olmazsa katılmayı düşünüyorum. Arabamda biz 2 kişiyiz. Arkada 3 kişilik tam sizin keyfinizce yerim müsait Torbalıdan geçerken de sizi alabiliriz. Tam 1 çekirdek ailelik :) yerimiz mevcut. Yanınızda sıkıntı yapmadan çanta, vs. extra eşya da ayarlayabilirsiniz. Arabada bolca yerimiz var. Şimdi özelden cep numaramı veriyorum. Ararsanız hem tanışmış oluruz telefonda da olsa, hem bi aksilik durumunda iletişim kurabiliriz.
Saygılarımla..

Öztan Özatanlar 18-11-2008 18:50

Sevgili Kazım POLAT;
Çok ama çok istememize rağmen Çınaraltı pansiyon'da kalma planımız ne yazık ki önemli bir işimizden dolayı iptal etmek zorunda kaldık.BİR ŞEYİ ÇOK İSTERSİN AMA OLMAZYA..İŞTE ÖYLE BİR ŞEY OLDU BU DA.ÇOK ÜZGÜNÜZ... İşletme sahpleri ile görüşüp adımıza ayırtılan odanın rezervasyonunu iptal ettik.Yardımlarınız için çok teşekkürler.İyi günler.

Sevgili Penelophe;
Listeyi
16-17-18-19-Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Günübirlik / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk **** 2 yetişkin) olarak değiştirirseniz sevinirim.
Arkadaşlar;
Pazar sabahı Gaziemir'den hareket edip 09:00 Ödemiş'te olmayı planlıyorum.(07:30 teker döner ona göre) :p Araç problemi olan arkadaşları alabilirim.Görüşmek üzere

kazim polat 18-11-2008 19:43

Arkadaşlar merhaba. Sevgili Öztan Bey, kalamayacak olmanıza üzüldüm, ama yapacak birşey yok sanırım. Şimdi pansiyon sahibi Mehmet Bey arayıp, rezervasyon iptalini bildirdi. Sevgili Güler ve Fatma Hanım'ların da iptal edebilecekleri korkusuyla beni aramış. Öyle bir durumun olmadığını bildirdim. Zira İzmir'den gelecek başka bir gruba iki odalarının rezerve edildiğini bildirmişler.
Umarım herşey yolunda gider de mutlu bir şekilde yapabiliriz toplantımızı. Selamlar.

Penelophe 18-11-2008 20:19

Ardaçiğdem, geziye gelecek olmanız çok güzel. İdcevi de Torbalı'dan katılacak gezimize, sizde onlarla birleşirsiniz, 2 kişilik yer var araçlarında, Erty'nin aracı için de Aliş ve eşi daha mantıklı olacak. İstikamet açısından.;)

Öztan bey, sonuçta kalamayacak olsanız da geziye katılacak olmanız güzel haber.:)

Penelophe 18-11-2008 20:21

Bu durmda;

1- Kazım POLAT

2- Nazlı06

3- Penelophe / Günübirlik / Araç(Ayrancı'larla beraber)

4-5- Aliş ve Eşi / Günübirlik / Araç Bilgisi: 4 kişi kendi araçları ile.

6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / Günübirlik / otobüsle (Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ile beraber)

8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Günübirlik / Araç Bilgisi: Araç (Penelophe ile beraber)

10-11- Fatma ve Özkan Dündar

15-Baharcan

16-17-18-19-Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Günübirlik / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) (WYZX ve 10 yaşında oğlu)

20-E®TY / Günübirlik / 3 kişilik yer var

21-22-Yldz35 ve Eşi / Günübirlik / 2 kişilik yer var.

23-24-Guler ve Eşi

25-İlknur Aşık

26-27-28- İdcevi, eşim ve 12 yaşındaki oğlum. Kendi arabamızla gidip aynı gün geri dönmeyi planlıyoruz. Yolumuz üzerinde olan olursa 2 kişi alabiliriz. (Ardaçiğdem ve ailesi)

29-30- Cemal S.ve sürpriz bir konuk

31-30-32 Ardaçiğdem, eşi ve 3 yaşındaki oğlumuz. Aracında yer olanlar torbalıdan geçerken bizide alırlarsa seviniriz. (İdcevi ile beraber)

Öztan Özatanlar 18-11-2008 22:55

Sayın Kazım Bey;
Emin olabilirsinizki önemli bir randevum (bugün belli olan) olmasaydı iptal etmek durumunda kalmazdım.Büyük şehirlerin stresinden bir günde olsa kurtulup rahat rahat yürümek ve yeni yerler görmek büyük keyif verecekti bizlere .Ama ne yazık ki bir dahaki zamana inşallah.İlginize çok teşekkür ederim.Kalın sağlıcakla...

aliş 19-11-2008 06:22

Günaydın,
Penelophe, eğer kızım şimdiki gibi iyi olursa ve o gün bir aksilik olmazsa eşim, kızım ve oğlumla beraber kendi arabamızla geleceğiz.Otagarda görüşürüz. :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025