agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   İzmir/Ödemiş-Birgi Gezisi 23 Kasım 2008 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/10854.htm)

Penelophe 13-11-2008 23:44

Arkadaşlara özel mesaj da atmıştım ama son 3 gündür siteye girmediler sanırım..

Ayşe 14-11-2008 07:30

Sevgili Penolophe, özel mesajınızı aldım, teşekkür ederim. Ben zaten hem günübirlik hem de otobüsle geleceğimizi ve sizlere pazar günü katılabileceğimizi bildirdiğim için,ve de zaten çok yoğun olduğunu düşündüğümden, şimdilik sessiz kalmayı tercih etmiştim.

Pazar gününü bir mani çıkmazsa iple çekiyorum. Teşekkürler.

Güler 14-11-2008 07:30

Gelin gelin, Cumartesinden gelin.
Aramızda parti yapar, eğleniriz.:D:D

fatmadundar 14-11-2008 09:23

Kazım Bey, biz kalmalı ve iki kişi geliriz. Daha önce kalmalı ya da günübirlik yazmıştım ya; son durum ne olursa biz ona uyarız demek istemiştim.
Şimdi kalanlar da olacağı gibi misafirlerimiz de olacağı için biz de varız.
Görüşmek üzere.

fatmadundar 14-11-2008 09:26

Cumartesiden gitmek isteyip arabası olmayan arkadaşlar için bizim arabada 2-3 kişilik yer olur.

kazim polat 14-11-2008 09:43

Merhabalar. Fatma Hanım, konaklamayı nerede yapacağınızı belirtmemişsiniz. Siz bir yer ayarladınız mı, yoksa Çınaraltı Pansiyon'u arayıp sizi Güler Hanım ve Oğuz Bey'e komşu mu yapalım?

ilknur aşık 14-11-2008 16:58

Bende gelmek istiyorum. Ama nasıl bilmiyorum. Güler hanım arabanızda yer varsa geçerken beni de alsanız?:D

Güler 14-11-2008 18:37

Sevgili ilknur aşık, memnuniyetle alırız.
Biz Cumartesi yola çıkmayı plânladık, Gölmarmara üzerinden bozdağdan Birgi'ye ulaşmayı düşünüyoruz. Çınaraltı motel'de yerimizi ayırttık. Geceyi orada geçirip, ertesi günü toplantıya katılacağız.
Programımız bu. Size de uyarsa seve seve buluşabiliriz.

mayranci 14-11-2008 23:00

Ödemiş

Kazım bey daha öncede yazdığım gibi 17 Kasıma kadar pansiyonda yer ayırtmıştım,arkadaşlardan kaçı size döndü bilmiyorum. Ama eğer hepsini alamayacaksak onlara nezaketen dönüp teşekkür etmeliyim. Bu konuda beni de bilgilendirirseniz memnun olurum.

Öztan Özatanlar 14-11-2008 23:15

Herkese selamlar.Başta sayın Penelophe (özelinize mesaj yazmadım affedin lütfen beni)olmak üzere kazım polat, nazlı06 ve mayranci'ya çok teşekkür etmek istiyorum emek verdikleri için.
Belirsiz olan işlerim sebebiyle yer konusunda kesin kararımızı verememiştik.Bu sebeple foruma katılamadım.Özürümü lütfen kabul edin.
Sayın kazım polat ve mayranci; yer konusunda konaklama planımızı işletme ile benimmi yapmama gerekir yoksa sizmi halledebileceksiniz?Gerekli bilgiler bende var.Size nasıl uygun olacaksa öyle planlayalım.Daha fazla yük olmayalım sizlerede.Ayırtmış olduğunuz 5 odadan sanırım ilk mesajlarda da yazdığım gibi kalmayı planladığımdam 1 odası bizim için planlandı.eğer bu şekilde planlanmışsa sizin ayırtmış olduğunuz odalardan rezervasyonu yapabilirim.Çok teşekkürler yardımlarınız için.Sağlıcakla kalın.

Penelophe 15-11-2008 00:25

Mayrancı, bence(ne kadar çok konuşuyorum değil mi.;)) siz yaptığınız rezervasyon için Çınaraltı pansiyonu arayın ve rezervasyonla artık Kazım beyin ilgileneceğini söyleyin, Kazım bey de konaklayacak arkadaşlar için toplu rezervasyon yaptırsın.:)

mayranci 15-11-2008 11:30

Ödemiş

Bende öyle yapmayı planlamıştım ama konaklayacak arkadaşları da karar vermek için biraz gayrete getireyim diye yazdım.
Bu gün aşağıdaki iletiyi gönderdim ve Kazım Beyi yetkilendirmiş olduk.Artık Birgi 'de kalış Kazım Beyden sorulacak..;)
Sayın Ülgenalp,
Göstermiş olduğunuz yakın ilgiye çok teşekkür ediyorum. Sizden ayırttığım odalar üyesi olduğum ağaçlar.net grubu içindi.Bundan böyle organizasyonun bu bölümü ile bizim adımıza üyemiz Sayın Kazım Polat ilgilenecekler.Pansiyonunuzda kalmak isteyecek arkadaşlarımız kendisi ile irtibata geçecekler oda sizinle görüşecek. Bu kez pansiyonunuzda kalamadığım için üzgünüm ama konaklayacak arkadaşlarla buluşmak için pazar günü oraya geleceğim.Ümit ediyorum böylece tanışma fırsatımız doğar.

Her şey için teşekkürler,iyi çalışmalar..

mayranci 15-11-2008 11:39

Ödemiş

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Öztan Özatanlar (Mesaj 316334)
Herkese selamlar.Başta sayın Penelophe (özelinize mesaj yazmadım affedin lütfen beni)olmak üzere kazım polat, nazlı06 ve mayranci'ya çok teşekkür etmek istiyorum emek verdikleri için.
Belirsiz olan işlerim sebebiyle yer konusunda kesin kararımızı verememiştik.Bu sebeple foruma katılamadım.Özürümü lütfen kabul edin.
Sayın kazım polat ve mayranci; yer konusunda konaklama planımızı işletme ile benimmi yapmama gerekir yoksa sizmi halledebileceksiniz?Gerekli bilgiler bende var.Size nasıl uygun olacaksa öyle planlayalım.Daha fazla yük olmayalım sizlerede.Ayırtmış olduğunuz 5 odadan sanırım ilk mesajlarda da yazdığım gibi kalmayı planladığımdam 1 odası bizim için planlandı.eğer bu şekilde planlanmışsa sizin ayırtmış olduğunuz odalardan rezervasyonu yapabilirim.Çok teşekkürler yardımlarınız için.Sağlıcakla kalın.

Sayın Özatanlar,
Konaklama konusunda Sayın Kazım Polat ile bağlantıya geçebilirsiniz. Herhangi bir iletişimsizlik olursa bende yardımcı olmaya çalışırım.Görüşmek üzere..

kazim polat 15-11-2008 13:27

Arkadaşlar herkese merhaba.
Sevgili Güler Abla ve Oğuz Bey'den sonra, sayın Fatma Dündar ve Öztan Özatanlar için de arayıp iki odayı daha ayırttım.
Sayın Mayrancı'nın sayesinde bugüne kadar boş olarak kalabilmiş odalar. Lütfen konaklamak isteyen arkadaşlar ya benimle ya da Çınaraltı Pansiyon'la temasa geçsinler.
Çınaraltı P :0232 531 53 58

mayranci 15-11-2008 15:57

Ödemiş

Eee. artık gelsin 23 Kasım değil mi;)

Penelophe 15-11-2008 22:22

Kazım bey, Pazar sabahı bize yöresel köy kahvaltısı verebilirler mi, Çınaraltı Pansiyonla görüşebilir misiniz? Pansiyondaki arkadaşları almaya gidince kahvaltıyı da aradan çıkarıp fazla zaman kaybetmemiş oluruz, şimdilik en fazla 25-35 kişi için servis açıp açamayacaklarını sorun lütfen, en azından bilgimiz olur. Kadro tamamlanınca da yetişkin-çocuk servisi sayılarını belirleriz. Ben aramıyorum çünkü tek elden çıksa daha sağlıklı olur.:)

Penelophe 15-11-2008 22:24

İlknur, geleceksin değil mi? Sesin soluğun çıkmıyor?

Güler 16-11-2008 08:11

Evet, penelophe, ben de İlknur Aşık'tan cevap beklemekteyim.

nazlı06 16-11-2008 09:44

[QUOTE=Penelophe;316724]Kazım bey, Pazar sabahı bize yöresel köy kahvaltısı verebilirler mi, Çınaraltı Pansiyonla görüşebilir misiniz?

Penelphe, TÖNGÜL PİDE yemeyecekmisin? kahvaltı için Birgiye gidip dönmek zor olur gibime geliyor. Ödemiş'in içinde bir yer olsa daha iyi olur. Birgi'ye gidersek geciken arkadaşlarımız olursa onlarla buluşmak zor olur. Mesafe var. Zaten fuarı gezip Birgi'ye geçeceğiz.
Ama önce Birgi yapalım sonra Fuarı gezeriz derseniz olur.

Ankaradan selamlar hepinize.

dora 16-11-2008 10:13

Çok istiyordum, ama gezinize katılamıyoruz. :(
Resimlere bakıp iç çekmek düştü bize..
***, svg.

Cumhur Tonba 16-11-2008 10:37

İzmir/Ödemiş-Birgi Gezisine katılacak arkadaşlar.
Hummalı bir faaliyet içerisindesiniz. Heyecan şimdiden başlamış. Herkeze iyi günler diliyorum. Güzel bir gezi ve toplantı olacağını şimdiden kissediyorum.
Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

dkp 16-11-2008 14:23

TÖNGÜL PİDE yemeyecekmisin? kahvaltı için Birgiye gidip dönmek zor olur gibime geliyor. Ödemiş'in içinde bir yer olsa daha iyi olur. Birgi'ye gidersek geciken arkadaşlarımız olursa onlarla buluşmak zor olur. Mesafe var. Zaten fuarı gezip Birgi'ye geçeceğiz. Ama önce Birgi yapalım sonra Fuarı gezeriz derseniz olur.

Bir grup Tire'de ,Bir grup Birgi'de kahvaltı yapıp Ödemiş'te Fuar,öğle yemeği ve sohpet,gün ancak yetecek galiba !

kazim polat 16-11-2008 20:25

Arkadaşlar merhaba. Sevgili Penelophe, evet kır kahvaltısı güzel olurdu ama Birgi, Ödemiş'den sonra 8km ileride. Yani Nazlı06 Hanım'ın dediği gibi gidip gelmek zor olur. Pansiyonda kalacak arkadaşlar saat 9.00 da Ödemiş'de olacak şekilde çıkarlarsa hep beraber Ödemiş'de kahvaltılarımızı yapar, fuarı gezer, Ödemiş Kebabı'nı da yedikten sonra Birgi'ye yöneliriz.
Sevgili Öztan Bey, merak etmeyin arada ben olduğum için kaparo falan istemiyorlar. Ancak siz de hak verirsiniz ki iptal etme olayı olursa bunu pansiyon sahiplerini mağdur etmeyecek şekilde yapmalıyız. Oda ücreti 2 kişi kahvaltı dahil 50Ytl olarak bildirildi. İlave yatak için 15 Ytl talep ediyorlarmış.
Konak Kahve Ve Andaç Evi'ndeydim dün gece, onlar da ağırlamakdan memnuniyet duyacaklarını bildirdiler. Şuna kesinlikle eminim ki, fotoğrafları gördükten sonra gelmeyen herkes çok , ama çok pişman olacak! Selamlar.

Güler 16-11-2008 21:20

Sevgili İzmirli'ler.
Toplantıya arabamla geliyoruz, buradan Manyas'dan istediğiniz bir şey var ise lütfen çekinmeden söyleyiniz.
Birkaç tane gül çeliği yapacağım, ama yine de istediğiniz bir şey var ise mesela Osmanlı çileği gibi, bildirin lütfen.

Orkun Kırcı 16-11-2008 21:33

Yaaaa ben neden bu kadar uzakta çalışıyorum yaaaaaa :(( Oysaki memleketimde olsam hoplayıverirdim yanınıza. :)

ilknur aşık 16-11-2008 21:39

Dün çok yoğundum. O yüzden hiç yazamadım. Bu hafta çok yoğundum. Eşimle bile bugün konuşabildik. Güler hanım sizin için sakıncası yoksa büyük bir ihtimalle size katılacağım. Belki cumadan gidip 3 aylık yeğenlerimi görebilirim. Onlarıda çok özledim. Ama dönüşü de organize etmem gerekiyor. Malum ertesi gün mesai.Güler ablacığım eşimle tekrar konuşup netleştirince size yazsam olurmu?

Penelophe 16-11-2008 21:44

Dkp, bir grup Tire'de bir grup Ödemiş'te kahvaltı edecek demişsiniz, ben anlayamadım.:S Zamanı yetiştirmek için Ödemiş'te kahvaltı edilecek, son durum bu, bilmediğimiz bir plan daha mı var acaba? Kafam karıştı.. Yoksa gözden kaçırdığım bir şey mi var?

Tire'ye daha sonra bir gezi daha düzenleyeceğiz. Geçen sefer bile 1 gün yetmemişti Tire için, bu sefer sadece bir kahvaltı hiç yetmez.:)

Siz gelmiyor musunuz yoksa?

Cumhur Bey, çok teşekkürler, sizler de buyurmaz mısınız?

Kazım Bey, haklısınız, ben o yönünü düşünmemiştim buda sanırım Ödemiş'e ilk kez gelecek olmamadan kaynaklanıyor.:) Dediğiniz gibi Ödemiş merkez de toplanıp, kahvaltıdan sonra diğer etkinliklere geçip, Birgi'ye fuardan sonra gitmek en iyisi.:)

Dora, birdahaki sefere diyelim.:)

Penelophe 16-11-2008 21:44

İlknur, sonuçta gelecek olman çok güzel.:)

Güler 16-11-2008 21:45

Tabii, ilknur, biz Cumartesi sabah çıkıp, pazar toplantıdan sonra dönmeyi plânladık.

Penelophe 16-11-2008 21:51

Listeyi yeniden düzenlemek lazım.:)

1- Kazım POLAT / Ödemiş

2- Nazlı06 / Tire

3- Penelophe / Günübirlik / Otobüs

4-5- Aliş ve Eşi / Günübirlik / Araç Bilgisi:?

6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / Günübirlik / otobüsle

8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Günübirlik / Araç Bilgisi:?

10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Opsiyonel / İki kişilik yer var.

12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Günübirlik / 1 kişilik yer var.

14-Fellez /Günübirlik / Araç Bilgisi:?

15-Baharcan / Ödemiş

16-17-18-19-Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk)

20-21-22-Koyu Yeşil ve ailesi / Günübirlik/ Araç bilgisi : ?

23-E®TY / Günübirlik / 3 kişilik yer var.(9.90 ytl.)

24-25-Yldz35 ve Eşi / Günübirlik / 2 kişilik yer var.

26-27-Guler ve Eşi/ Opsiyonel/ 2 kişilik yer var.

28-İlknur Aşık/Konaklamalı/Güler Hanım'larla beraber.

Günübirlik gezi planı:

23 Kasım 2008 Pazar sabahı, 6:00-7:00 toplanıp Ödemiş'e hareket.

Saat 9:00 "Töngül Pide" ile kahvaltı. (Veya sabah Tire'ye hareket, orada kahvaltı, Ödemiş'e geçiş) Dilaver bey, sanırım burada yazdığım parantez içi için yazdınız mesajınızı ama burası için fikir belirten olmadı, zaman da yetmeyeceği için, hem Ödemiş'te cumartesiden kalacak misafirlerimiz olduğu ve kahvaltıyı birlikte etmenin daha hoş olacağı için Kahvaltıya Ödemiş dedik.:)
9:30-12:30 Fidancılık fuarı ziyareti.
12:30-13:15 "Ödemiş Köfte" öğle yemeği.
13:00'den sonra Birgi'ye hareket,
-Serbest dolaşım,
-"Çakırağa Konağı ve Ulu Cami" ziyaretleri,
-"Konak Kahve ve Andaç Evi"nde acı kahve içimi ve işletmecisi emekli öğretmen Gülsün Hanım ve ressam eşi M.Emin Başaranbilek ile tanışma,
-Akşam vakti de geri dönüş.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025