![]() |
Geziniz de, fotoğraflarınız da, sizler de harikasınız.
|
Nurbahar siz de harikasınız, destekleriniz için teşekkürler.:)
|
Alıntı:
Rahatsızlığımdan bahsetmemin sebebi de şudur, gelebilecek olsaydım da sizlerle uzun süre sabahtan akşama kadar gezemezdim. Penelophe sabahtan arayıp neredesiniz deyince, hem gelemeyeceğim, hem de gelseydim de bu aralar ancak iki saat kadar sizlerle birlikte olabilirdim, sabahtan başlayarak katılamazdım diye izah etmek içindi. Gezinin sadece fuardaki bölümüne orada olmayı istemiştim ki, bir süs bitkileri fuarında olası soruları cevaplayayım. Bu yüzden İzmir' de yerini ve zamanını ayarlamaya çalıştığımız bir eğitim hazırlığındayız. Eğitimde soruları cevaplayacağım serbest bir bölüm de olacak. Güler Hanım ve Cemal Bey ile tanışamamış olmayı da uygun bir zamanda bir İstanbul ziyareti ile telafi edebilmeyi diliyorum. |
Alıntı:
Her zaman ne demek. Sizi ağırlamak bizlere onur verir. İzmirde vermeyi planladığinız eğitime zaman akışıma uyarsa katılmak isterim doğrusu. Forma yazdıklarınızdan tüm ağaçlar net olarak bilgileniyoruz. Açıklamalarınız için çok teşekkürler. Size yapacağınız bütün çalışmalarda başarılar diliyorum. Saygıyla. |
Arkadaşlar, ben Ödemiş Gezisinden sonra ancak foruma girme fırsatım oldu. Gezinin ne kadar güzel geçtiğini arkadaşlar belirtmişler.
Ben de yeni arkadaşlarla tanışmaktan çok memnun oldum. Güler Hanım ve Cemal S. uzaklardan gelip bizi şereflendirdiler. Sevgili Penelophe, Kazım Bey ve Nazlı06 çok güzel bir organizasyonla bize beraber olmanın mutluluğunu yaşattılar. Katılan ve ilgilenen herkese teşekkürler. Tekrar görüşmek dileğiyle. |
Mine Hanım geçmiş olsun.
Önce geleceğinizi duyunca sizinle de tanışacağıma sevinmiştim. Gelemeseniz de telefonla arayıp yanımızda oldunuz. İzmir'de yakında buluşacağımız yönündeki haberinize ayrıca sevindik. Acil şifalar dilerim. |
Sayın Mine hanım, ziyaretiniz bizi çok memnun edecektir, her zaman bekleriz.
|
Merhabalar!
Yazılanlara bir göz attım bu sabah eksiğimizi tamamlayalım diye düşündüm bir an. İşte sizlerden ayrıldıktan sonraki yaşananlar. Birgide çay içerken İzmire yerleştiğini bildiğim bir mesai arkadaşımı aradım. Veda için. Aslında neden gelmeden önce haber vermedin diye kızıyor kendisi. Şu anda nerdesiniz ?sorusuna arkadaşlarla Birgide olduğumu çok güzel bir gün geçirdiğimi dönmek üzere İzmire geçeceğim şeklinde cevap verdim. Görüşüp sohbet edelim ısrarı üzerine Çandarlıya geçip geçmeme kararsızlığı yaşıyorum o an. İzmirden tekrar arayacağımı söyleyerek telefonu kapattım. Ben sanıyorum Çandarlı yakın bir yer. Fatma hanım yaklaşık 100 km mesafede olduğunu söyleyince şaşırdım kaldım. Gruptan ayrıldık Özkan beylerle yollardayız. İzmire dönüş ve tam bir şehir turu attırdılar bana sağ olsunlar. Karşıyakayı, Konağı görmüş oldum gece gece. Hatta güzelim Kordonda birlikte içilen çayın keyfi bir başkaydı. Ben hala dönmeye niyetliyim tabii. Bir ara Çandarlıdaki arkadaşım aradı ve beklediklerini gelip alabileceklerini söyleyince kendilerine otobüsle gelebileceğimi zahmet etmemelerini söyledim. Özkan beyler sanırım sırf benim için baba ocağını ziyarete karar verdiler. Yapmayın ben giderim dedimsede deni bırakmadılar. Araçları ile birlikte sohbet ederek geçmiş olduk Çandarlıya. Yaklaştığımızda Yakup beyi aradım. Sağ olsun bizleri karşıladı belediyenin önünde. Hava bir yağıyor bir yağıyor neyse Dündar ailesine sabah görüşmek üzere veda ettik. Yakup beylerde yapılan sohbeti artık siz tahmin edin. Uzun zamandır görüşmemiştik meğer konuşulacak ne çok şeyimiz varmış. Yakup bey hayallerini hayata geçirmiş. En büyük hayalinin apart şeklinde bir konaklama tesisi olduğunu biliyordum önceden. Sabahleyin erkenden Çandarlıda yürüyüş. Çok güzel bir yarım ada gerçekten. Hatta AMAZONLARIN kalesi bile var. Sahiller pırıl pırıl. Meydanda bir yerlerde sabah çorbasıda güzeldi doğrusu. Yakup bey telefonla beni arıyor ben kaybolduğumu söyleyince gülüşüyoruz. Sonra Yakup bey geldi ve birlikte Fatma hanımları bekledik sıcacık bir internet kafede çay içerek. Amca bey (Babası)ile Fatma hanımda geldiler. Birlikte çay içtik hep beraber. Amca o kadar sıcak ve candanki nasıl anlatılır bilemiyorum. Ayrıldık ve DANDİK kafe diye bir yere gittik Yakup beyle. Adına bakmayın çok güzel bir mekan. Hele birde sahibi Raşit bey varki tam BİTKİ delisi. Onun deliliğinin yanında bizim Ağaçlar netteki lerin asamesi bile okunmaz. Sen tut köhne bir yere bir ton yatırım yap. Oda yetmedi yan tarafı AYRIK otu ile çimlendir peyzaj düzenlemesi yap. Daha neler neler? Fatma hanım aradı telefonla nerde oturduğumuzu soruyor. Ben Dandik bir yerdeyiz deyince gülmeyi ve gırgırı siz düşünün. Tesadüf bu kadar olur Raşit bey halasının oğluymuş. Biz nerden biliriz. Amca ile geldiler onlarda katıldılar sıcak sohbetimize. Dönmek üzereyken anneyi de tanıma şansım oldu. Bizleri evlerine buyur ederken ki içtenliğini hayatım boyunca unutamam. Hoş zamanımız pek yoktu bahçeyi dolaşıp ellerini öpüp ayrılmak zorudaydık ya neyse. Çiçek tohumlarını iki ara bir derede getirip elime tutuşturdu eşine götür diyerek sağ olsun. Tekrar ellerinden öpüyorum Aney. Yakup bey ve yengeyi burdan tebrik ediyorum. Kurdukları güzel ve özel tesis için. Her şey birinci sınıf düşünülmüş ve kaliteden ödün verilmeden hazırlanmış. İsmini henüz koymamışlardı sanırım ADA APART koyacaklar yakında. Sahilde yenilen balık ve içilen bir tek rakıdan sonra otobüsün arkasında yine hiç sevmediğim veda ve verelini İzmir üzerinden Yalova. Bir kez daha benim bu geziyi yaşamama sebep olan Güzel İzmirdeki güzel doslara selam olsun. Saygıyla. |
Hımm, neler yapmışsınız siz öyle.:) Harikasınız, pek özendim vallahi.:)
|
Eski günleri yad etmek adına Birgi toplantı mesajlarını tekrar okumak güzel oldu.
Selamlar herkese. |
hayırdır cemal bey, izmire gelin bu haftasonu. Ekip olarak yine bizler ordayız.
|
Arkadaşlar gezinin bütün detaylarını, pişmanlık duyguları içinde okudum. pişmanlık sebebi, foruma yeni kaydolmam. İnşallah bir dahaki sefere bende katılırım, tabiiki kabul ederseniz.
Bu arada bende, İzmirli olmamla beraber, aslen tireliyim. İzmirde doğdum büyüdüm ama babam, annem ve kökenim tire. Halen amcalarım, dayılarım, Amca ve dayılarımın cocuklarıda tirede. |
Alıntı:
Yazıların hepsini tek tek okuyorum kızım takılıyor baba bağımlılık yaptı diye:) Ödemiş gezisinde emeyi geçen geziye katılan herkeze saygı ve selamlarımı sunarım Ödemiş yolüstü köyünden (Bezdegüme) http://www.odemis.net/index.php?opti...ask=view&id=45 |
Aylardan beri forumda üyeliğim var.
Her nasıl olduysa bu başlığı hiç görmemişim. Bahsi geçen yerdeyim,Ödemiş'te. Ağaçlar.net tekrar bu bölgede bir gezi düzenlerse mutlaka haberim olsun,bir şekilde bana ulaşmanızı isterim.Zira bazen iş yoğunluğundan siteye uğrayamıyorum. |
benim de haberim olsun bu geziden.
|
Arkadaşlar, o zaman bu olayı gelenekselleştirelim, sonbahara 2.sini düzenleyelim.
Gelen arkadaşlar tadına baktı, beğendiklerini söylediler. Ödemiş Köftesi'nden bahsediyorum. Sevgili Hurşit Ağabey'in orada yemiştik ya, Ödemiş köftesi'nin esas pîri, rahmetli "Kebapçı Hafız"mış. Zaten Hurşit ağabey ve diğerlerinin de ustası O'ymuş. O'nunla ilgili harika bir olay öğrendim geçende, paylaşmadan edemeyeceğim. Zamanında Ödemiş'de enine boyuna, insan irisi "Ayı Memet" lakaplı biri varmış. Kebapçı Hafız'ın oraya gittiğinde, O hiç birşey söylemez, hemencecik önüne bir ekmek yağlı köfte gelirmiş.( Bugünkü ekmeklerin 3 katıymış ekmekler o zaman, siz hesap edin artık) Birgün gene oturmuş masaya bizim Ayı Memet, yalnız daha köftesi gelmeden masaya kız enstitüsünden çıkan öğrenciler oturuvermişler. Ardından da koca bir ekmek gelmiş önüne, kızların da gözü takılmış ister istemez. Bizimki utanıp şöyle demiş: " N'aptın Hafız emmi sen yaa, bu gadan ekmee kim yiycek?" Hafız Emmi de cevaplamış : " Yi ülen, ayı, yi, utanma. Onlaa senin gaadeşin." |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025