![]() |
Fotoğrafları düzenledikten sonra yükleyeceğim.
Bu arada yağmur yağmadı demişken; Alıntı:
|
[QUOTE=Penelophe;
Bu arada yağmur yağmadı demişken; Nazlı06, Süleyman Beye sorar mısın Beşiktaş maçı kaç kaç bitmiş.:D[/QUOTE] Dün meteoroloji sana jest yapmıştı ama hakemi bilmem. Sonucu bildiririm. |
2-0 demiştim 2-0 bitmiş.:D Ama beşiktaş yenmiş.:P
|
Keyifli, çok güzel bir hafta sonu oldu.
Penelophe ve Kazim hocam'a (bu arada öğretmenler gününüzü yürekten kutluyorum) organizasyon için teşekkür ediyoruz. Tanışmamızın dostluğumuzu, birliğimizi pekiştirdiğini düşünüyorum. Zaman hızla geçiyor, bayram, yeni yıl, derken nergis ve sümbül zamanı geliyor. Okulların yarıyıl tatilinde Karaburun' u unutmuyoruz,değil mi arkadaşlar? |
Tüm öğretmenlerimizin bu gününü yürekten kutluyorum. Nete anca girebildiğim için dileklerimi şu an bildirebildim. Vesile ile tüm arkadaşlara selamlar.
|
Evet canım Beşiktaş yendi :)
Ha bu arada eziktaş diye bir takim yok şekercim, anladın sen onu. Alıntı:
|
Papatyam.:D
|
Sevgili arkadaşlar;
Sizleri tanımak, beraber zaman geçirmek, hoş güzel sohbetlere katılmak bizim için çok değerliydi. Yeni katılan üyeler beni daha iyi anlayacaklardır. Bu tür toplantılara ilk defa katılan insanlarda bir çekingenlik olur. Ancak bizlere bu duyguları yaşatmayan, sanki yılların dostluğu havasında geçen gezimiz için herkese sonsuz teşekkürler. Sevgili Penelophe'ye (Büyük Şef) mükemmel organizasyon için, Kazım Polat'a Türk misafirperverliğinin en canlı örneğini bize tekrar yaşattığı için (büyük şehirlerde kalmadı Hocam bu insanlık ne yazık ki- Hocam demişken Kutlarım en saygın gününüzü), Güler abla ve Oğuz Bey'e nezaketleri için; Cemal Bey'e candan muhabbetleri için (İstanbul'a giderken uğrayacağım inşallah) Pıxeltürk'e mükemmel fotolar için, Oradada bulunan herkese ve en sonunda Küçük Arda'ya ne kadar uslu bir oğlum olduğunu bana bir defa daha hatırlattığı için (Hemşehrim ve Çiğdem Hanım Allah sabır ve kolaylık versin), ÇOK TEŞEKKÜRLER. |
Bendeki bütün fotoğrafları yükledim, vakit buldukça ilgili bilgileri ekleyeceğim.:)
|
Çok teşekkür ederim Öztan bey geziye katılıp katılmamamızdaki terettüt buydu açıkcası ama öyle güzel bir gün geçirdikki hiç bir şey neşemizi bozmadı. Eşim de herkese gösterdiği sıcaklık için çok teşekkürlerini iletti.
|
Daha dün evde Arda yı konuştuk valla dağ taş demedi yürüdü :) benim kızım iki adım atıyor yoruldum diyor çokmu tembel halsizmi
ayyy şimdi aklıma takıldı kansız falan olmasın çok çabuk yoruluyor benim kızım hayatta o geziye katılamazdık biz siz gezer biz otururduk en iyisi ben bir doktora götüreyim içime kurt düştü. |
Ödemiş Birgi gezisine katılan grubu ,gerek resim ,gerek yazı olarak bulundukları paylaşımdan dolayı kutlarım.Ayrıca teşekkür ederim.Resimler harika,Penelopheye güzel çekimlerini gecenin küçük saatlerinde uykusundan fedakarlık yapıp yüklediği için ayrıca teşekkür ederim.Açıkçası sizleri çooook kıskandım...Çok şey kaçırdım...Bir dahaki geziye inşallah!
|
Alıntı:
Bu aralar bütün organizasyonları ıskaladım, ama Karaburun'u kesin kaçırmayacağım. Geçen sefer sevgili Çekirdek'in bizi götürdüğü yerde yine öğle yemeği planlarız. Ama bu seferki Karaburun gezimizi biraz daha yürüyüş ağır yapabilirsek daha hoş olur, bölgeyi iyi tanıyan arkadaşlarımız öneri getirecektir sanırım. |
Gidemediğim için çok üzülmüştüm. Yorumları ve fotoğrafları gördükçe daha da çok üzülüyorum.Oğlum biraz nazlı bir bünyeye sahip olduğu için,onun hastalanıp da Ödemişe gitmemize mani olacağını düşünürken,kendim çok kötü rahatsızlandım.
Herkes için, bu gezi için çok uğraşan, herkesle birebir irtibat kurup ilgilenen,yaptığı organizasyon dahilinde bizim için araba ayarlayan Penelopheden,ve kendisiyle gitmemiz planlanan ve de çok nazik olan Öztan Özatanlar ve sevgili eşinden, ve diğer katılımcılar ile emeği geçen herkesten çok özür diliyorum.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gezi tam gönlünüzce olmuş, çok imrendim.İnşallah başka sefere. |
Sevgili wyzx çok geçmiş olsun, rahatsızlanmanıza çok üzüldük. İnşallah bir başka gezide tanışmak dileğiyle...
|
Çok teşekkür ederim Sevgili Ardaçiğdem.
|
İnanın bir sonraki geziyi iple çekiyorum benim için çok güzel bir hafta sonuydu öyle stres attımki....
yazılarımdan hatırlarsınız işlerim inanılmaz yoğun çok yorucu bir tempoda çalışıyorum ama hafta sonu öyle iyi geldiki.... WYZX ve gelemeyen tüm arkadaşlar dilerim ilk buluşmamızda görüşürüz. |
Sevgili Aliş, zaten yazılarından çok iyi tanıdığımız arkadaşlarla tanışmak çok güzel bir duygu olsa gerek.Ben şimdilik yazıların yanısıra resimlerinizle yetiniyorum.
Dediğin gibi, inşallah bir gün buluşur ve yüzyüze tanışırız. |
Merhabalar !
Arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyunca çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Güler hanımın yazdıklarına aynen katılıyorum. Gerçekten düzenli ve programlı bir toplantı yaşadık arkadaşlarımızın sayesinde. Tüm İzmir grubunu tebrik etmek lazım. Sağ olsunlar yüreklerine sağlık. Cumartesi günü başlayan bilmece tam bir muammaya dönüştü Manisadan itibaren. Daha önce hiç gitmediğim bir coğrafyayı görmek vardı işin içinde. Manisa İzmir arasını ben hep çok uzun bir yol düşünürdüm meğer ne kadar yakınmış. Otobüs dağları tırmanmaya başladığında bir lodos bir fırtına vardı sanki arabayı tutup yolun kenarına koyacak gibi. Dağı bitirip inişe geçince bir baktım karşımda dümdüz ovaya yayılmış yıldız kümeleri gibi İzmir. İnanın manzara o kadar güzeldi anlatması bile çok zor. İçimden ne geçirdim biliyor musunuz göz koymakta haklıymış Yunanlılar. Bu güzelliğe göz koyulmaz mı? Hoş sonra denize dökülmekle ödediler bedelini ya neyse. İzmir otogarında bir sigara molası ve verelini Ödemiş. Ovaları ve yıldız kümelerini yararak ilerliyor otobüs. Aydınlanan kadar seyrettiğim kadarı ile her taraf meyve bahçesi ovaların. Tire, Torbalı derken hemzemin geçitleri geride bırakarak vardık Ödemişe . Otobüsten ayağımı yere basar basmaz bir ses, Cemal S diye bir baktım Kazım bey. Sıcacık karşılanmanın ayrıcalığını yaşadım sayelerinde hem de diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında. Buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. İşte size ağaçlar net farkı. Bu siteyi kuranlara yaşatanlara da selam olsun. Yüreklerine sağlık. Kazım beyin arabası ile geçtik Birgi cennetine gece gece. Saat bu arada 22; 30 olmuştu. Güler hanımlar ve Fatma hanımlar yerleşmişler sobanın üzerinde kestane bile yapmışlar ben gelene kadar. Oğuz abi Özkan bey sağ olsunlar bir güzel sohbet ettik o akşam. Tecrübeleri ile ışık tuttular yeni emekliye. Tabii varsa yoksa Ağaçlar net Güler hanımın ve Fatma hanımın Kazım beyin de katıldığı sohbetlerimiz tam bir aile toplantısı gibi inanın. Ben hepsine saygılarımı sunuyorum. Sonra istirahate çekildik. Sabahleyin erkenden evden kaçar gibi ayaklarının ucuna basarak çıktım sabah yürüyüşüne. Birgide tam bir yürüyüş turu , meydandaki kahvede gazete keyfi ve adaçayı inanın çok güzeldi. Ada çayının cezvede yapıldığını kahve gibi ilk defa gördüm. Birde işin içine insanımızın sıcaklığı eklenince soğuğu hissetmek ne mümkün. Birgi tarihi izleri hala koruyan çok şirin bir yer. Döndüğümde kahvaltımız hazırlanmıştı işletme sahipleri tarafından. Ortada harıl harıl yanan sobanın üzerinde çayımız. Acemi çıraklık bile yaptım. Tüm kahvaltılıklar yöresel ürünlerdi öyle güzeldi ki. Kısacası her şey bir harikaydı. Telefon çalıyor arayan Penelophe günaydından sonraki söylediği aynen şu * Kahvaltı yapıyorsunuz değilmi bizlerde sizleri burada pide yemeye bekliyoruz* Biraz sitem dolu sözlere onları da yeriz diye cevap veriyorum. Bir gülüşme geçiyor aramızda sanki iki kardeşin şakalaşması gibi düşünün lütfen. Ödemişe vardığımızda kocaman bir kahvenin bir tarafında masalar düzülmüş ağaçlar net üyeleri kocaman bir aile. Çocuğumuz gencimiz kahvaltıda hepsi bir arada o kadar güzeldi ki fotoğraflara bakın galeride derim. Herkes sanki kırk yıllık dost gibi paylaşıyor pideyi de katmeri de hatta tohumu ve fideyi de. Güler hanım eli kolu dolu dolu gelmiş yine diğer arkadaşlar gibi. Tam bir paylaşım izliyor çevredekiler. Şaşkın şaşkın. Hele birde internetten tanıştığımızı öğrendiklerinde ağızları bir karış açık kalıyor deyim yerindeyse. İşte güzellik işte Anadolu insanı diyorum içimden. Fuara kadar yürüyüş ve serbest fuar gezisi. Kocayörüğün yeğenleri Kaptan fidancılık ağırlıyor bizleri buradan Cumhur beye çok teşekür ediyorum. Belikli Mahmut bey aramış arkadaşlarım geliyor diye. Sanki kendi standımız gibi oldu bir anda yerleri. Birgiye döndüğümüzde belediye başkanı karşıladı bizleri Çakır ağa konağında. Bilgi aldık kendilerinden hatta bizlere gruplar halinde rehberlik bile ettiler sağ olsunlar. 1761 de yapılan konak bütün ihtişamı ile ayakta durmaya çalışıyor. Her şeyi bir başka güzel. Çakır ağayı kıskanmamak eldemi. Yaşamayı biliyormuş rahmetli yaşadığı mekanın dan belli. Ne o öyle odalar, hepsi hanımlarının memleketlerine göre süslemeler öyle. De gel de kıskanma. Neyse. Camisi, sokakları, cumbalı avlulu evleri hatta bakkaldan girilen tarihi hamamı ile bir başka güzel Birgi. Konakları ap ayrı tabii. Hepsi birbirinden güzeller inanın. Babada yenilen akşam yemeği bir başka güzeldi. Tarihi bir binada içilen akşam kahveleri ve sıcacık sohbettin tadına doyulurmu hiç. Bir ara telefonlar çalıyor bakıyoruz Mahmut bey, Mine hanım, Cumhur bey selamları ile bizlerle birlikte oluyorlar sağ olsunlar. Kuzeyin kızı arıyor bir ara İklimsiz çok mutlu oluyoruz. Ya Celal Sungur beye ne demeli o kadar işinin gücünün arasında arıyor bizleri mutlu ediyor. O kadar yoğunki buyur gidelim abi diyemedim kendisine. Hederada telefon selamı ile katıldı bizlere. Hepsinin yüreklerine sağlık. Arayan aramayan yürekleri ile bizlerle olduklarından şüphemiz dahi olmayan ağaçlar netin bütün üyelerine selam olsun. Zor ayrıldık desem abartı olmaz inanın. Bu sahneleri hiç sevmeyen birisi olarak ayrıldık zorla da olsa. Daha sonrasını müsaade ederseniz sizlerle ikinci mesajımda paylaşmak isterim. Oldukça uzadığının farkındayım mesajımın ne yapayım. Yaşanan güzelliği paylaşmak o kadar kolay mı? Beni bağışlayın. Bu organizasyonda emeği olan Penelophe, Kazım Polat ve diğer siz değerli güzel İzmirli üyelerin bizlere gösterdiğiniz konuk severlik için sonsuz teşekkürler. Ancak bu kadar olur. Sağ olun var olun. Heey güzel İzmir in güzel insanları. Hepinize selam olsun Yalovadan. Saygıyla. Cemal Sansar / Yalova. |
ödemiş
İyi geceler,
Bende gezi fotoğraflarını yükledim.Umarım yorum yapacaklar vardır. Not: Dikkatimi çekti geziye sonuna kadar kalabilenlerin alabildiği müzik cd sini henüz dinleyen olmadı mı acaba? Hiç bir yoruma rastlayamadım da;). |
En çok sevdiğim üyelerin toplu fotoğrafları. İşte bunlar bizim arkadaşlar diyorum, hoşuma gidiyor.
|
Bu arada Çakırağa Konağının bahçesinde Cemal S. ile iddiaya girdik. Cemal bey, memleketine neredeyse bütün malvarlığını kaybetmiş olarak dönecekti ki;
Aysel hanıma nasıl cevap verecek diye acıdım haline. Eşim misafire bu yapılır mı diye müdahale etti. Erkek dayanışması ne olacak işte. |
Alıntı:
mayrancı, CD niz çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. Eve gider gitmez eşim Bilgisayara yükledi. Huşu içinde dinledik. |
Cemal Bey, çok güzel özetlemişsiniz geziyi, masal okur gibi okudum.:)
Memet, keşke sen de olsaydın aramızda, o duyguyu iyi biliyorum, iyi ki varsınız arkadaşlar.:) Nazlı06, mümkünse biz de öğrensek şu iddiayı? |
Merhabalar!
Ne iddası yok öyle bir şey. Şaka biryana az kalsın sermayeyi kediye yüklüyorduk dayanışmamız olmasa. Ben hala iddalıyım haberin olsun. Aysel hanıma gelince akan sular durur. Her zaman siz yapacak değilsiniz ya. Sevgili Penelope beğendiğinize sevindim. Ne yapalım anlatmaya çalıştım bir nebze. Devamıda olacak. Daha neler yaşadım neler sayenizde teşekkürler. Mehmet beyide, Mine hanımda tanımak isterdim doğrusu. Unutmadan Mine hanım rahatsız demiştiniz acaba nasıl oldu haber alabildinizmi merak ettim? Saygıyla kalın. |
Cemal Bey, Mine Hanım hem rahatsız olduğu için hem de işleri olduğu için gelememişti, kronik bir rahatsızlık, rahatsızlığının adını söylemesine karşın tam olarak hatırlamıyorum, buradaki yazışmalarımızı görüp bize dönecektir, telefonla arayıp rahatsız etmek istemiyorum..
|
Ben de Mine hanımı tanımayı çok arzu ediyordum.
İşlerinin yoğunluğundan gelemediğini düşünmüştüm, rahatsızlığını bilmiyordum, geçmiş olsun. |
Arkadaşlar merhaba. Bir takım problemlerden dolayı birkaç gündür giremedim internete. Sevgili Baharcan arkadaşımızın sayesinde Ödemiş'de çıkan yerel bir gazeteye kapak haberi olduk. Yalnız ben fotoğrafları yükleyemiyorum boyutlarından dolayı. Sevgili Penelophe bana bu konuda yardımcı olur sanırım. Selamlar.
|
Bu arada Sevgili Mayrancı, cd niz müthiş. Hele neyle çalınan "Silk Road" (İpek Yolu) a bayıldım. Serinin devamını bekliyoruz.
Sevgili Acemi Çırak, yorumunuzun ikinci kısmını merakla bekliyoruz! |
Kazım Bey, çok güzel hareket.:) Teşekkürler Baharcan.
Size mesaj çektim mailimi, gönderin bana, hem küçülteyim hem de ''Basın'da Ağaçlar.net'' başlığına yükleyip buraya link vereyim.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025