![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Ben de ganimet torbamı açtım.... amannn neler var neler, ama hepsi benim sanmayın sonra utanırım, valla bunların bir kısmı arkadaşımız SDurul'a ait. "Amannn kadın toplantıya da gelmediği halde halâ buradan da çiçek talep ediyor" desem adım gibi biliyorum ki alınacak.... şaka şaka sevgili SDurul, seni kızdırmak istedim biraz. Bütün bu güzellikler için teşekkür ederim arkadaşlar.,, |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eyvah, eyvah deşifre olmuşuz. ![]() Ama suçlu aşağıdaki mesaj. ![]() Alıntı:
![]() Ruhen oradaydım, iki kere telefonla da olsa o havayı soludum, loveforlife ve berçin'in seslerini duydum. Canım Güler hanım'ım beni unutmadığınız için çok teşekkür ederim. 12. Doğum günün kutlu olsun, agaclar.net. Bu iyi insanların oluşturduğu kocaman ailenin ferdi olmaktan gururluyum. Birlikte nice senelere... |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar da benim ganimetlerim . Tabii ki geçici yerlerindeler. Bahçenin uzaklığı ayrı bir sorun. Umarım bunları paylaşanlar bunların 10 misli, 100 misli,1000 misline sahip olurlar. Tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-11-2011
|
Sayın Güler, Fotoğrafların sağ tarafında görülen, kavunumsu bitki ne bitkisi? Ondan çıkıyormuş gibi görünen çiçek onun çiçeği mi? Merak ettim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Sevgili Fatma Kochan'ın gönderdiği bitki. Jezebel nun da aynen bildiğimiz kabak gibi soyarak kullanılacağını söyledi. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-11-2011
|
Sağ olun sayın Güler, Ben, içinden çıkmış gibi görünen çiçeği görünce, bir çiçek yumrusu mu diye meraklanmıştım. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/1340561-post218.htm O filizden dev bir bitki gelişiyormuş. Bendeki iki bitki 70-80 cm. oldu bile. Bana da çok enteresan geldi. |
|
|
|
|
![]() |
|
|