![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
|
Genelde ilkokul arkadaşlarımızla böyle içten saf temiz görüntüler verirdik. Sevgili A_NOMAD ve Kelebek Çalısı, bu fotoğrafınız öyle hoşuma gitti ki, agaclar.net'te tanıştınız, birbirinizle kaynaştınız adeta kardeş oldunuz. İnşallah ömür boyu devam eder bu dostluğunuz. İkiniz de çok güzelsiniz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
|
Gençler, gençler... umudumuz onlar. Bu selfie ne kadar güzel. eneskrky güzel yakalamış. Fotoğraftakiler: A_NOMAD, Sevgihoca, loveforlife, evdecicek, dongyul, Telato eneskrky. Yeni üye cypres'i arkadaşlara tanıtayım istedim ama yakışıklı üyemizin bir fotoğrafını yakalayamadım. Kelebek Çalısının 175 numaralı mesajında 2. fotoğrafda geri plandaki mi cypres? selfie |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2014
|
Düne ilişkin çok güzel sözler yazılmış, fotoğraflar paylaşılmış... herşey çok güzeldi.. Deniz ve gökyüzü gri ama doğum günü kutlamamız çoookk renkliydi. Yeşil bitkiler, sımsıcak insanlar... bu ortam için Sn Malinaya ve Güler Hanıma teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-12-2015
|
Ben aldigim ganimetleri paylasirsam gelemeyenler çok üzülür. ) artık benimde gerçek manada çiçeklerim var diyebilirim. Emeklerinize sağlık, hem çiçekleri büyütüp hem de istanbulun trafiği bir yana zahmet edip taşıyıp getirdiniz. Ben en fazla bir kaç çelik biraz da tohum alırız diye düşündüm ama bekledigimden çok çok fazlası vardı. Ayrıca evdeçiçek abimiz arta kalan ganimetleride benim poşetler koymuş sağolsun ![]() Düzenleyen FarukEr : 03-04-2016 saat 11:56 Neden: Yanlış yazim |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Herkesin hayatında çok önemli günler vardır. Bazen dönüm noktası olur attığınız küçücük bir adım. Benim için de 21 Mayıs 2012 günü o kadar çok şey ifade ediyor ki... Çok zor dönemler yaşarken tesadüfler eseri üye olduğum bu ortam bana ne çok şey kazandırdı, nasıl bir milat oldu! İyi ki o gün siteye üye olmuşum dedim dün bir kez daha. Yoksa böylesine güzel insanları bir arada bulabileceğim başka bir ortamım olamazdı zannımca. Güzel gülüşlü, kocaman zengin yürekli dostlarım, agaclar.net ailem var artık benim. Gerçekten bir aile... Hani bazen ailenizden biri üzer, kırar sizi. Ama candır yine de vazgeçemezsiniz. Beni kıranlar da, benim istemeden kırdıklarım da olmuştur bu ailede. Ben vazgeçemem. Ablalarım, ağabeylerim, kardeşlerim; bir kusurum olduysa affola! Nice yıllarda hep beraber olalım inşallah... 20160402_135018.jpg Siteye üye olduğumda üç beş çiçek tanırdım. Ne çok şey öğrenmişim de "dağıtım masasından sorumlu agaclar net üyesi"ne çıkmış adım. Dostum, kardeşim evdeçiçek ile ne çok yorulmuşuz!20160402_130417.jpg 20160402_130450.jpg Ne zengin masalardı onlar, aman Yarabbim! Gözüm kalan şeylerden yine alamadım ya, bal tutan avcunu yalar mı olduk? ![]() İlk defa hava doğum günü toplantımızda üşüttü bizi, içeri kaçtık mecburen. Donmadan önce dışarıda birkaç karemiz de olmadı değil. Can insanlar; Zafer İnandıklı ve eşi Nilgün İnandıklı... IMG_7192.jpg IMG_7193.jpg |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yol arkadaşım, Sebahattin Sargın ile ne keyifli sohbetler ettik yolculuk boyunca. İyi ki gelmiş benimle. Onu özleyenler de epey çoktu. 12717892_10154184093857859_4230847859182449471_n.jpg Doyumsuz lezzette sohbetler başladı. IMG_7190.jpg IMG_7189-001.jpg IMG_7191.jpg İçeri kaçtık mecburen, yerleşme telaşı! IMG_7194.jpg |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
En gencimizdi o; enskrky! Ah Enes'im kim kırkayak dedi sana? IMG_7197.jpg Toplantı sayfasına "yeni üye oldum, ben de gelmek istiyorum" yazdıktan sonra kısa sürede aramıza katılan genç ve gülen bir yüz daha; cypres. Dilerim bundan sonra hep aramızda görürüz seni. Sevgili Jezebel ve Sebo ile beraber gülümsediler objektife... IMG_7213.jpg Bir ara dışarıda iki kişi gördüm. "aaa, Telato geldi" dedim. Tanımam oysa kendisini. Bilmişim. Tam da bizim aileye uygun, güleç yüzlü iki kişi, Talato ve ağabeyi... IMG_7201.jpg Abdala malum oluyor, kesin! "Sevgi Hoca!" dedim, hepimizi kocaman kucaklayan sıcacık bir abla buluverdim! 20160402_134247.jpg Selfielere sığamadık biz! Zaten çok düzenliler kıskanıyorum ben bu çocukları... A_NOMAD ve benim gibi her saksıya on bitki projesi uygulayın artık siz de! Telato, Dongyul, enskrky... 20160402_134753.jpg |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
"Veren el alandan üstündür" diye bir söz var... Bu sözün gerçekliğine inanıyorum. Sizin de bu deyime uygun kişilerden görüyorum. Toplantılara siz ve eşiniz eli kolu dolu gelip boş el ve dolu yürekle ayrıldığınızı düşünüyorum. Dağıttığınız onlarca çeşidin yüzlerce tohumu, çeliği, fidesi... Sizden aldıklarım için teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2011
|
Harika gözüküyorsunuz keşke bende olaydım dedim ama . Ellerinize emeğinize sağlık |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Bu güzel gülüş sahibiyle çok daha fazla sohbet etmek isterdim, sevgili Sevgi Hoca bir dahaki toplantıya inşallah. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Yine güzel bir toplantı, sıcacık dostluklar 😀😀😀 Nice yıllara Agaclar net |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Dedim ya ben harika dostlar kazandım agaclar.net sayesinde. Bu dostların en önde gelenlerinden olan, hiç görmeden sevdiğim, saatlerce telefona yapışmama sebep can dostum Berçin'i de toplantıya gelmesi için aylar öncesinden ayartmıştım. Eşini de kandırdık zannediyorduk ki, toplantıdan bir gün önce gelmekten vazgeçmesi bizi çok üzdü. Berçin'im vazgeçmedi. Son anda uçak bileti buldu, güzeller güzeli kızıyla beraber atladı uçağa geldi. Rötar yapan uçağın üzerine bir de İstanbul trafiği çilesiyle geç de olsa katıldı aramıza.Yine doyamadım ki ona... Biz yine sabahtan beri telefondayız kendisiyle... ![]() 20160402_153327.jpg 20160402_153332.jpg 20160402_154337.jpg Bu fotoğrafta da ayrı alemiz. Bağbahçe düşmüş bitki derdine. Zafer Ağabey o güzel çeliklerini paylaştırıyor. Biz de fotoğraf çekilelim diyoruz. 12962458_893027847472640_1067390728_o.jpg Dünya tatlısı Güler Ablamız ile beraber... IMG_7214.jpg |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
tebessüm
Bugün sabah yüzümde tebesümle uyandım,dünkü toplantıyı,sitede yeni tanıştığım arkadaşlarımı düşününce birden yüzümde güzel bir tebessüm oluştu.Harika bir gündü,hiç gidesim yoktu,sohbet edemediğim arkadaşlarla tanışmak istiyordum ama annem kızım burası Maraş değil,eve varana kadar saat kaç olur deyince mecburen düştük yola.Yoksa Güler Hanım ben de sizinle sohbet etmek istiyordum.İnşallah başka bir toplantıya. 973.jpg 972.jpg 970.jpg 971.jpg 974.jpg |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Eşim ve benim iple çektiğimiz bir toplantı daha bitti sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk siteden tanıyıp gerçekte tanımadığımız birçok üye ile tanıştık çok mutlu olduk Loveforlife demiş ya" hiç bir toplantıda bu kadar gülen insanı bir arada göremezsin" diye çok haklı hangi tarafa dönse gülen bir yüzle karşılaştık. Herkesin bahesettiği ganimetler muhteşemlerdi gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım hepinizle tekrar görüşürüz.Bu güzel site sayesinde herşehirde bir tanıdığımız oldu harika birşey bu hepinize sevgiler diliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Katılmak isteyip de birçok sefer vazgeçen sevgili arkadaşımız Fatma Kochan'ın sanal değil de gerçek bir insan olduğunun kanıtı bu resim. Bir nisanda çekilmesine rağmen bir nisan şakası değildir ![]() şehir efsanesi.jpg Ben "ganimet" değil de anı demek istiyorum, İzmire benimle gelen anılarım: tt1.jpg Sevgili A_NOMAD hediyen şu an üzerimde, tam uydu ![]() Benim yüzümü güldüren herkese teşekkür ediyorum, Allah da sizin yüzünüzü 100 kat daha güldürsün . ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Çok sevindim, iyi günlerde kullanın ![]() Ben de toplantıdan ellerim dolu döndüm haliyle ama parça parça bir sürü fotoğraf yüklemek yerine (çünkü toplu halde fotoğraflamayı akıl edemedim, eve gelir gelmez her birini bir köşeye yerleştirdim ) içine kurşun kalemlerimi yerleştirince 'bunu kesinlikle fotoğraflayıp paylaşmalıyım' dediğim, sevgili loveforlife'ın el emeği-göz nuru agaclar.net kalemliğinin fotoğrafını tüm hediyeleri temsilen eklemek istiyorum ![]() Fotoğraf3360.jpg |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
12.yıl kutlamasında üç kişilik bir aile olarak yer aldık bu kez. Bebeğim için iyi temennilerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Evet, o da bu güzel havayı soludu bizlerle. ![]() Katılımcı üyelerin sıcak ve samimi sohbeti, güleryüzü, candan paylaşımları ile çok mutlu olarak ayrıldım toplantıdan. Ekstrası olarak edindiklerimi ben de jezebel gibi ganimet olarak nitelendiremeyeceğim. Canıgönülden binbir özenle hazırlanıp bana ulaşan bu hediyeler sizlerin kıymetli birer hatırası olarak başımın tacıdır. Edindiğim o ağaç olmuş mum çiçeği için Sayın OSMAN45' e, balık kılçığı epiphyllum çeliği ve selluka çeliği için Sayın Zafer İnandıklı' ya, süpriz yapıp bana getirdiği epiphyllum çelikleri ve leş kaktüsü için sevgili dostum A_NOMAD' a, sukulent ve magneti ile sevgili evdeçiçek kardeşimize, el emeği kalemlik hediyesi için loveforlife' a teşekkür ederim. Bitki yetiştirmek yarına inanmaktır. Ben de hazırladığım bitkileri bu umudu hep yeşil tutmak adına paylaştım. Buradan yola çıkarak bu uğurda emek veren herkese tekrar saygı ve sevgilerimi gönderiyorum. Sevgili malina ve Güler, organizasyon emekleriniz ve bize bu güzel birlikteliği yaşama fırsatını tanıdığınız için çok çok teşekkürler. Her şey çok güzeldi, sağ olunuz. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
İnternet kesilince fotoğraflarım yarım kaldı.Kaldığım yerden devam edeyim.Hepsi birbirinden değerli arkadaşlar.Loveforlife'le sevgiyle kucaklaştık,Telato,Dongyul ve Enes'e çocuklarımmış,kardeşimmiş gibi sarıldım.A-NOMAD sanki uzun zamandır tanıdığım bir yakınım.FarukEr kardeşim,ne kadar hoş insanlar vardı etrafımızda.Şippin,branşdaşım,edebiyat öğretmeni.Orhan Bey,mor datura tohumlarımı unutmamış getirmiş.Günebakan,Kiraz.Bağbahçe,Kelebek Çalısı,Müjgan Hanım 'la beraber oturduk.Sizleri tanımak gerçekten çok güzeldi. Eneskrky 975.jpg Dongyul ve ben 976.jpg 978.jpg Faruker 980.jpg telato ve abisi 981.jpg |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Alıntı:
) gülen yüzleriniz hiç solmasın her birinizle bireysel de çekilmek istiyordum ancak dağıtımdan sonra olmadı ,bir daha kine artık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz.Sayenizde sukulente doydum arkadaşlar.Kimler ne getirdi bilmiyorum ama herkese çok teşekkürler.Tohumlar için,marullar için,kılçık atlası,bir gecelik gelin,gelin teli neler neler.Hepsini bardaklara diktim,uçakla nasıl götüreceksem. 995.jpg 996.jpg 998.jpg 999.jpg 1014.jpg |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Yine sıcacık ve coşkulu geçen ağaçlar net toplantısı daha, nice yıllara inşallah. Her ne kadar sizlerle beraber olup sarılamasam da mesajlarınızı okudukça, fotoğraflarınıza baktıkça kendimi o toplantıdaymış gibi hissettim.Gönül isterdi ki orada olmak ve sizlerle tanışmak ama hem sağlık sorunlarım hem de yol çok uzun olduğu için aranızda bulunamadım ![]() En çok tanımak istediklerim fotoğraflarda da olsa tanımış oldum, Sevgili A_NOMAD, sevgili berçin, telato ve gencecik fidanlar dongyul ve eneskry, Kelebek çalısı, Sevgi Hoca daha aklıma getiremediklerimi bir çoğunuzu daha önce ki toplantılarda tanımıştım, güleç yüzlü sevgili loveforlife yüzünüz hep gülsün ![]() Bu arada o bitki masasında ki paylaşımları kıskanmadım dersem yalan söylemiş olurum şaka tabi ki de hepiniz güle güle büyütün, belki bizler de sizlerden nasipleniriz ![]() Bu toplantıyı düzenlemede emeği geçen Sayın Malina ve Güler hanıma ve de katkıda bulunanlara teşekkür ederim. Düzenleyen akçabardak : 03-04-2016 saat 20:31 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
İkincisine katıldığım Ağaçlar.net'in toplantısı yine benim için keyifliydi. Yaşadığım uçak rötarı ve İstanbul trafiği sayesinde toplantının en güzel anlarını kaçırdığımı anlıyorum diğer paylaşımları görünce, yinede aranızda olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Diğer katılacağım toplantılar için önlemleri sıkı tutacağım ki güzelliklerden mahrum kalmayayım .Bende fazla kare yok ama kızımın çektiği kadarını paylaşmak istedim. Nice yaşlara, nice güzel paylaşımlara diyorum ... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Dedim ya ben harika dostlar kazandım agaclar.net sayesinde. Bu dostların en önde gelenlerinden olan, hiç görmeden sevdiğim, saatlerce telefona yapışmama sebep can dostum Berçin'i de toplantıya gelmesi için aylar öncesinden ayartmıştım. Eşini de kandırdık zannediyorduk ki, toplantıdan bir gün önce gelmekten vazgeçmesi bizi çok üzdü. Berçin'im vazgeçmedi. Son anda uçak bileti buldu, güzeller güzeli kızıyla beraber atladı uçağa geldi. Rötar yapan uçağın üzerine bir de İstanbul trafiği çilesiyle geç de olsa katıldı aramıza.Yine doyamadım ki ona... Biz yine sabahtan beri telefondayız kendisiyle... Sende benim için uzaktaki kızkardeşim,can dostumsun .Kısada olsa sen ve diğer dostlarla bir arada olmak harikaydı. Kaçırdıklarım için gerçekten çok üzüldüm Güler hanım, Sahabat hanım,hemşehrilim gülay hanım ile kısa sohbetin dışında ayak üstü merhabalaştığımız Hazel hanım, A-Nomad, Günebakan, Sevgihoca, Orhan Özbilgiç yine hemşehrim ve merhabalaştığım isimlerini hatırlayamadığım herkesle uzun uzun sohbet edebilmeyi çok isterdim. VE okulun müdürünü çok seversiniz, saygı duyarsınız ama yaklaşmak için bir çekimser kalırsınız evet benim için o müdür sevgili Malina'dır. Ama 10.yılda olduğundan daha fazla güldüğünü gördüm . Siteyi kuran ve emek veren herkese teşekkürler ... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Dünkü toplantının etkisiyle sanırım bugünde yüzümde hep bir tebessümle dolaşıp durdum![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|