![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Sitemizin daima kibar, yakışıklı ve sevecenlikleri ile hepimize yardıma hazır beyfendileri Orhan Özbilgiç ykolko Osman45 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
|
Zafer İnandıklı, Oğuz ve malina Sevgili jezebel, katılımın bizleri çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
|
Bol bol sohbet edildi |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Bugün ki etkinlikte emeği geçen ve gelen herkese çok teşekkür ederim. Uzun zamandır bu kadar çok mutlu olmamıştım, herkesin gülümsemesi içtenliği beni gerçekten çok mutlu etti. Yeni tanışmamıza rağmen sanki yıllardır sizlerle görüşüyor gibiydim. Kocaman içten bir aile olmuşuz. - Eve gelir gelmez ilk işim aldığım çiçekleri dikmek oldu^^ - Ayrıca Sayın Telato ve Eneskrky'a hediyelerinden dolayı ve paylaşım yapan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim ^^ |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
!2. Yıl birlikteliğimiz, her zaman olduğu gibi, bize özel sıcaklıkta ve içtenlikte başladı. Yine, nasıl geçtiğini fark edemedik zamanın... Neredeyse herkes, bir şeyler getirip koydu paylaşım masasına bitki ve eli emeği eşya cinsinden. Katılan herkese bol bol yetti getirilenler. Sevgili malina, kendi el emeği dikey saksıyı, nasıl yaptığını anlattı. Fotoğraflara, pastamızla ve onun el emeği göz nuru ile başlıyorum. 016.jpg 017.jpg 018.jpg 022.jpg |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-05-2014
|
Harika bir gündü, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
O kadar heveslenmiştim ki. Son anda Arslan beyin işi çıktı ve kalakaldık.Ne kadar keyifli geçtiğini tahmin edebiliyorum. Sumru hanımı görünce üzüntüm biraz daha arttı. İnşallah başka bir toplantıda yine birlikte oluruz. Oğuz beyin tatlı sevdiğini öğrenmiştim. Bir tepsi baklavayla kalakaldım. Bugünde doğumgününüzmüş. Nice yıllara. 8364_10154095428373415_211232455423763696_n (1).jpg |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2016
|
Çok sıcak, dost canlısı bir topluluk. Paylaşımlar için çok teşekkür ederim. Bir dahaki gelişimde benim de tuzum olsun istiyorum. Güzel bir cumartesi geçirdim. Herkese sevgiler saygılar. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Bir saattir ne yazsam diye kurup kurup izliyorum -Her şey bu kadar mı muhteşem olur ,bütün şahane insanlar toplanmış. Sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bir sıcaklık samimiyet ) Merakla beklediğim A_NOMAD ablam , Telato abim , Sevgihocam , Dongyul ağabeyim ve kendisini çok sonradan hatırladığım Jezebel ablacım ..Her şey şahaneydi tohumlar atlaslar çelikler pasta manzara Sohbetler Beni evimin çok yakınına kadar bırak bağ bahçe ablama da buradan çook teşekkürler ediyorum )Hiçte korkulacak biri olmayan sayın Malina ablam dünya tatlısı birisi çok iyi biri ; bu organizasyon ve her şey için tekrar tekrar teşekkür ediyorum evde çiçek Ağabeyimi de çok teşekkürler )Şimdide resimleri yüklemekle uğraşacağım |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Gidiş yolum çok uzun sürdüyse de pasta kesimine yetiştim Uzun zamandır görüşmeyince, yazışmayınca özlemişim, iyi ki bugün başka işleri boşverip aranıza katıldım.Zaman çok çabuk ve çok güzel geçti, paylaşımlar süperdi. Dönüş yolunda evimin çok yakınına kadar getiren sevgili Bağ bahçe ve Eneskrky ile tanışmak ve sohbet çok güzeldi. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-12-2015
|
Güzel günden güzel kareler |
|