![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#151 |
Moderatör
|
malina, kelebek çalısı ve eşi, Nilgün Günebakan ve eşi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Moderatör
|
agaclar.net'e yeni yeni üyeler de gelecek Kekebek çalısı'nın miniği Can bebek (maşallah diyelim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Moderatör
|
Sitemizin daima kibar, yakışıklı ve sevecenlikleri ile hepimize yardıma hazır beyfendileri Orhan Özbilgiç ykolko Osman45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Moderatör
|
Zafer İnandıklı, Oğuz ve malina Sevgili jezebel, katılımın bizleri çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Moderatör
|
Bol bol sohbet edildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Bugün ki etkinlikte emeği geçen ve gelen herkese çok teşekkür ederim. Uzun zamandır bu kadar çok mutlu olmamıştım, herkesin gülümsemesi içtenliği beni gerçekten çok mutlu etti. Yeni tanışmamıza rağmen sanki yıllardır sizlerle görüşüyor gibiydim. Kocaman içten bir aile olmuşuz. - Eve gelir gelmez ilk işim aldığım çiçekleri dikmek oldu^^ - Ayrıca Sayın Telato ve Eneskrky'a hediyelerinden dolayı ve paylaşım yapan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim ^^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
!2. Yıl birlikteliğimiz, her zaman olduğu gibi, bize özel sıcaklıkta ve içtenlikte başladı. Yine, nasıl geçtiğini fark edemedik zamanın... Neredeyse herkes, bir şeyler getirip koydu paylaşım masasına bitki ve eli emeği eşya cinsinden. Katılan herkese bol bol yetti getirilenler. Sevgili malina, kendi el emeği dikey saksıyı, nasıl yaptığını anlattı. Fotoğraflara, pastamızla ve onun el emeği göz nuru ile başlıyorum. 016.jpg 017.jpg 018.jpg 022.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-05-2014
|
Harika bir gündü, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
O kadar heveslenmiştim ki. Son anda Arslan beyin işi çıktı ve kalakaldık.Ne kadar keyifli geçtiğini tahmin edebiliyorum. Sumru hanımı görünce üzüntüm biraz daha arttı. İnşallah başka bir toplantıda yine birlikte oluruz. Oğuz beyin tatlı sevdiğini öğrenmiştim. Bir tepsi baklavayla kalakaldım. Bugünde doğumgününüzmüş. Nice yıllara. 8364_10154095428373415_211232455423763696_n (1).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2016
|
Çok sıcak, dost canlısı bir topluluk. Paylaşımlar için çok teşekkür ederim. Bir dahaki gelişimde benim de tuzum olsun istiyorum. Güzel bir cumartesi geçirdim. Herkese sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
12.yıl genel görünüm.jpg 12.yıl genel görünüm1.jpg 12.yıl genel görünüm2.jpg 12.yıl genel görünüm3.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
12.yıl çifte kutlama.jpg 12.yıl kutlama6.jpg 12.yıl kutlama5.jpg 12.yıl kutlama8.jpg 12.yıl kutlama7.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Eşim ve benim yol kaybetmeden hoşlanmamıza sebep olduğu için çok sevdiğimiz ![]() Neyse ki pasta kesimine yetişmiştik. Pastayı kesen moderatörümüzün titizliğine hepimiz hayran kaldık. Pasta sonrasında en yeni ve en eski ağaçlar.net li güzel gülücükler verdiler. Hepimizi bir arada çekmeye çalıştım ancak gelemeyenleri (aleydi, Nuri Mürvet vb)gözlerimiz aradı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |