View Single Post
Eski 03-04-2016, 10:55   #227
loveforlife
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Herkesin hayatında çok önemli günler vardır. Bazen dönüm noktası olur attığınız küçücük bir adım. Benim için de 21 Mayıs 2012 günü o kadar çok şey ifade ediyor ki... Çok zor dönemler yaşarken tesadüfler eseri üye olduğum bu ortam bana ne çok şey kazandırdı, nasıl bir milat oldu!

İyi ki o gün siteye üye olmuşum dedim dün bir kez daha. Yoksa böylesine güzel insanları bir arada bulabileceğim başka bir ortamım olamazdı zannımca. Güzel gülüşlü, kocaman zengin yürekli dostlarım, agaclar.net ailem var artık benim. Gerçekten bir aile... Hani bazen ailenizden biri üzer, kırar sizi. Ama candır yine de vazgeçemezsiniz. Beni kıranlar da, benim istemeden kırdıklarım da olmuştur bu ailede. Ben vazgeçemem. Ablalarım, ağabeylerim, kardeşlerim; bir kusurum olduysa affola!

Nice yıllarda hep beraber olalım inşallah...
20160402_135018.jpg

Siteye üye olduğumda üç beş çiçek tanırdım. Ne çok şey öğrenmişim de "dağıtım masasından sorumlu agaclar net üyesi"ne çıkmış adım. Dostum, kardeşim evdeçiçek ile ne çok yorulmuşuz!
20160402_130417.jpg
20160402_130450.jpg

Ne zengin masalardı onlar, aman Yarabbim! Gözüm kalan şeylerden yine alamadım ya, bal tutan avcunu yalar mı olduk?

İlk defa hava doğum günü toplantımızda üşüttü bizi, içeri kaçtık mecburen. Donmadan önce dışarıda birkaç karemiz de olmadı değil.

Can insanlar; Zafer İnandıklı ve eşi Nilgün İnandıklı...
IMG_7192.jpg
IMG_7193.jpg

loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön