![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya giderken biraz endişeliydim, ne de olsa kemikleşmiş bir topluluğa giriyordum. Henüz 3 aylık üyeyim ve forumda belli yerleri takip edebiliyorum. Haliyle tüm üyeleri tanımıyorum. Ama endişelerim o kadar yersizmiş ki... İçeri girer girmez gülen yüzler, dost insanlar arasındaydım. Sayın Cemal S.in dediği gibi "Foruma, kurulduğu gün üye olmuş biriyle, bugün üye olmuş biri arasında hiç fark yok"muş meğer. Çok güzel, çok sıcak bir organizasyondu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. O güzel çörekler, kurabiyeler, o muhteşem pasta, ilk defa yediğim meyve kuruları... Herkese tek tek teşekkürler. Eve getirdiğim ciciler için ayrıca teşekkürler. Çekilişte muhteşem bir orkide çekmişim. Fakat bakabileceğime inanmadığım için almadım, yerine mütevazi bir menekşe aldım. Eve gelince farkettim ki bir de tomurcuğu var, açacak ![]() Bir sonraki toplantıyı dört gözle bekliyorum. Tanıştığım, tanışamadığım tüm dostlara sevgiler, selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
Selennle beraber çekiliş numaralarını hazırlarken orkidelerden biri bize çıksın diye dua etmiştik fakat ikimize de çıkmadı, ne şanssızlık dedik. pomodoro çekiliş numarasını gösterdi biz de ona güzel hediyesini fakat kendisi ben bunu alamam dedi, şaka yapıyor diye düşündüm önce sonra, sonrası malum; muhteşem orkidelerinden biri benim oldu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Nasılsınız...sizi mutlu gördüm...ne güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Sevgili Tura, bu cici avukatla bir süre sohbet şansım oldu. Gerçekten çok hoş, gözlerinin içi gülüyor. Allah sevdiğine bağışlasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ben de sizi tanıdığıma çok mutlu oldum, güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim. Güzel temenniniz için amin ![]() Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tura çok teşekkür ederim, eksik olmayın dünkü toplantıda bulunmak mutluluğuma mutluluk kattı. Keşke siz de olsaydınız. Siz nasılsınız? Ankara toplantısına katılan arkadaşlara sordum sizi, aldım haberlerinizi. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |