![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
|
Adımı büyük hevesle listeye yazmıştım. Ama kısmet değilmiş. Bizzat ve sanal olarak tanıdığım dostlarımla kucaklaşamadığım için çok üzgünüm. Sağlıkla yıldönümü toplantısında yüz yüze görüşmek üzere. Her şey gönlünüzce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 13-01-2013 saat 18:36 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Moderatör
|
Sevgili OSMAN45, hem sizi hem de Eser İlhan'ı, listeye geleceğini yazıp da hastalandıkları için gelemeyen dostları gözlerimiz aradı hep. Ama sağlık olsun, üzülmeyin, inşallah Nisan ayı başında agaclar.net'in doğum gününü kutlayacağız, orada buluşuruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Moderatör
|
Daha evvel galeriye yüklediğim fotoğrafları buraya çekiyorum. Pomodoro, sevecen bakışlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Moderatör
|
İnsan bu kadar içten ve güzel gülebilir. Gülen yüzün hiç solmasın sevgili Müjgan Yılmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya giderken biraz endişeliydim, ne de olsa kemikleşmiş bir topluluğa giriyordum. Henüz 3 aylık üyeyim ve forumda belli yerleri takip edebiliyorum. Haliyle tüm üyeleri tanımıyorum. Ama endişelerim o kadar yersizmiş ki... İçeri girer girmez gülen yüzler, dost insanlar arasındaydım. Sayın Cemal S.in dediği gibi "Foruma, kurulduğu gün üye olmuş biriyle, bugün üye olmuş biri arasında hiç fark yok"muş meğer. Çok güzel, çok sıcak bir organizasyondu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. O güzel çörekler, kurabiyeler, o muhteşem pasta, ilk defa yediğim meyve kuruları... Herkese tek tek teşekkürler. Eve getirdiğim ciciler için ayrıca teşekkürler. Çekilişte muhteşem bir orkide çekmişim. Fakat bakabileceğime inanmadığım için almadım, yerine mütevazi bir menekşe aldım. Eve gelince farkettim ki bir de tomurcuğu var, açacak ![]() Bir sonraki toplantıyı dört gözle bekliyorum. Tanıştığım, tanışamadığım tüm dostlara sevgiler, selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Kadıköy'de Baraka Cafe'de korkutan yangın Edinilen bilgilere göre yangın, sabaha karşı 05.00 sıralarında Fenerbahçe Burnu'nda yer alan Baraka Kafe adlı mekanda çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın için Fenerbahçe Burnu'na Kadıköy, Erenköy ve Ümraniye itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangın nedeniyle kafeteryanın tamamını alevler ve duman sardı. Büyük panik yaşanmasına neden olan yangında yaralı ya da can kaybı yaşanmadı. Yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla söndürülürken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Gerçekten çok üzücü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Sabaha karşı saat 05.00 de ısınmak için yandaki bölüme giren kafası dumanlı birinin yaktığı ateş bir anda bütün tahtaları ve çatıyı tutuşturmuş. Kendisi de yanmak üzereymiş ama kurtarılınca hemen kaçmış. Bir şekilde ayağa kalkmaya çalışacağız dediğinde " biz agaclar.net üyeleri de bahçenizin tanziminde, çiçeklenmesinde size yardımcı oluruz" dedim. Oluruz değil mi arkadaşlar? Şimdiden çam fidanlarımızı, çiçek tohumlarımızı hazırlamaya başlayalım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Moderatör
|
Ankara'dan Asiye kardeşimiz geldi. Hem de eli kolu dolu, dolu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Moderatör
|
Gençlik başka bir şey, başka bir güzellik değil mi dostlar? Maşallahları var. selenn ve loveflower. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Moderatör
|
Sayın Ben fakir bize bakıyor da sevgili cemal.S acaba ne düşünüyor? Sanırım aklı çocuklarının anasında kaldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hay Allah...şimdi bu fotoğrafın ne gereği var. Tövbe...tövbe. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Moderatör
|
Çifte kumrular demekte haksız mıyım? Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah daim etsin. Sevindik; agaclar.net ailesi daha da genişliyor. Tourkana ve zarif nişanlısı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Ata sözüdür: Kısmetinde olanın kepçesinde çıkarmış... Sevgili Tura, anlaşılan kepçeyi kaybetmiş; ararken de geç kalmış işte!.. Neyse o allah allah çektiklerinin menbaı Ankara'da; ne yapar eder, bir tepsi bulur gibime geliyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Moderatör
|
Sayın Ben fakir, o kadar bol ve çoktu ki arkadaşlarımızın getirdikleri, kalanları orada bırakamadım, ki hiç adetim değildir. Ama Allah dürtmüş demek ki yoksa onlar da mekân ile yanar mıydı acaba? Kutuyu masaya getirdim, arkadaşlarla paylaştık. Ama aslan payı bana düştü. Tura dese ki " ablamsın, sen bir tanesin" diye, hiç üşenmez ona da postalarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Moderatör
|
Arkadaşımız münevver(san)...( hehh heee, anjinsan der gibi.) ın hiç fotoğrafını çekmemişim. Pire gibi her yere zıpladı-koşuşturdu. Bir de elleri ile hazırladığı harika korogakileri ikram etti - teşekkür ederim, münevver- Kimin fotoğraf karesinde varsa yüklesin lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Onlar olmadan da öylesiniz. Ablamsınız...yüreği geniş...paylaşımcı. Yek Tane... Daha sizi anlatacak kelimeler aradım, lüğatlara henüz girmemiş...bulamadım. Bir de Sayın Asiye'nin hakkı övgü...bir kurabiye ancak bu kadar olur...aklımda kaldığınca. Ama göndermeyin...bizimkisi dilimizde... Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Makinenin pili dolu idi, hafıza kartı da yerine takılı idi. Bu sefer gevezelikten çekemedim. Ganimetleri fotoğraflayım hiç olmazsa... ![]() Soldaki 2 tanesi brugmansia çeliği; sağ arkada, büyük saksıdaki melisa çalısı; önünde Bir Gecelik Gelin...Teşekkürler sevgili Zafer İnandıklı... Brugmansialardan biri Nur Hanım'ın (tabii ki küçük olanı ![]() ![]() Katılanlara, paylaşanlara, uzaklardan selam ve sevgilerini gönderenlere çok teşekkür ederim. Hastalarımıza da acil şifalar dilerim. Not : Yangın üzücü olmuş. Sevgili jineop, korumaya aldığınız sardunya kurtulmuş mudur acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Ben toplantıya biraz geç kalmışım. ![]() Pasta kesildiğini,magnetleri falan hatırlamıyorum. ![]() Köprü-Kadıköy trafiği,yağmur derken önemli bazı paylaşımları kaçırmışım. İçeri girerken ilk olarak Sayın adacık'ın emanetlerini teslim ettim,ilk gördüğüm kişi -isim kartını okuyunca - kendisi çıktı. ![]() ![]() Herkesle teker teker sohbet edemedik;ancak kısa da olsa tanışma fırsatımız oldu. Sayın Zafer İnandıklı'ya getirdiği "tek gecelik gelin" için çok teşekkür ediyorum.Elimden geldiği kadar iyi bakmaya özen göstereceğim. Sevgili YeniGine,"Meleklerin Boruları"çeliklerini ve kendisinin getirmiş olduğu "Hercai Menekşelerden" birini hediye etti,buradan tekrar teşekkür ediyorum,çok içten çok sıcakkanlı biri gerçekten de.Herkes öyleydi zaten... Sayın yener.T Bey'e çekilişte bana çıkan Haworthia Glauca'sı için de çok teşekkür ederim. ![]() Sayın malina'ya bu güzel forumu kurduğu için, Sayın Güler Hanım'a organizasyon detaylarını üstlenip bizi bir araya topladığı için, İsmini buradan yazamadığım;ama tanışma fırsatını yakaladığım ve sohbet ettiğim herkese toplantıya katıldıkları için kendi adıma çok teşekkür ederim. Diğer organizasyonlarda ve forum sayfalarında görüşmek üzere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Çok utandım çok.. :))
Alıntı:
Sevgili loveflower, çok utandım inanın. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili Sudenur, daha önce karşılaşmadığımız için oldukça birbirine benzeyen isimlerimizden karıştırmak çok normal, sıkmayın canınızı. Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Güler Hanım, Ben size kocaman bir MAŞALLAH diyorum asıl; enerjinize, güzelliğinize, kalbinizin büyüklüğüne, sevginize... Sevdikleriniz ve sevenleriniz ne şanlı (şanlıyız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
hepinize iyi günler sudenur hanım mesajınızı aldım çok teşekkürler gelen kutusunda gözüküyordu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaçsever
|
herkesin bağlı olduğu bir sayfa yok heralde herkesin aynı anda yazışıp görüştüğü bir de ben burda yazıyorum size sizin sayfanızdan mı geliyor mesaj siz bana şimdi cevap yazsanız ben kendi sayfamdamı görücem şu andaki sayfada göremiyormuyum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaçsever
|
sizi çok bunaltmak istemem sudenur hanım herkese meraba demek istiyorum tanımak istiyorum epeydim takip ediyorum orhan özbilgiç bey ,tıka ,tuka,love flower,begenilen kısmına eklenmiş benim sayfama girincemi beğeniliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selennle beraber çekiliş numaralarını hazırlarken orkidelerden biri bize çıksın diye dua etmiştik fakat ikimize de çıkmadı, ne şanssızlık dedik. pomodoro çekiliş numarasını gösterdi biz de ona güzel hediyesini fakat kendisi ben bunu alamam dedi, şaka yapıyor diye düşündüm önce sonra, sonrası malum; muhteşem orkidelerinden biri benim oldu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|