Ben toplantıya biraz geç kalmışım.

Pasta kesildiğini,magnetleri falan hatırlamıyorum.

Çekilişe de son anda yetiştim sayılır.
Kö
prü-Kadıköy trafiği,yağmur derken önemli bazı paylaşımları kaçırmışım.
İçeri girerken ilk olarak Sayın adacık'ın emanetlerini teslim ettim,ilk gördüğüm kişi -isim kartını okuyunca - kendisi çıktı.

Daha önceki toplantılara katılmadığım için çekiliş olacağını bilmiyordum,bu nedenle getireceğim bitki isimlerini yazıp gerçekten isteklisi varsa getireceğimi yazmıştım.

Oysa ki sahipsiz bitki kalmıyormuş sanırım.
Herkesle teker teker sohbet edemedik;ancak kısa da olsa tanışma fırsatımız oldu.
Sayın Zafer İnandıklı'ya getirdiği "tek gecelik gelin" için çok teşekkür ediyorum.Elimden geldiği kadar iyi bakmaya özen göstereceğim.
Sevgili YeniGine,"Meleklerin Boruları"çeliklerini ve kendisinin getirmiş olduğu "Hercai Menekşelerden" birini hediye etti,buradan tekrar teşekkür ediyorum,çok içten çok sıcakkanlı biri gerçekten de.Herkes öyleydi zaten...
Sayın yener.T Bey'e çekilişte bana çıkan Haworthia Glauca'sı için de çok teşekkür ederim.
Sayın malina'ya bu güzel forumu kurduğu için,
Sayın Güler Hanım'a organizasyon detaylarını üstlenip bizi bir araya topladığı için,
İsmini buradan yazamadığım;ama tanışma fırsatını yakaladığım ve sohbet ettiğim herkese toplantıya katıldıkları için kendi adıma çok teşekkür ederim.
Diğer organizasyonlarda ve forum sayfalarında görüşmek üzere...