agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni4753Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-01-2013, 21:15   #151
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Yılmaz Mesajı Göster
Adalet,Beşiktaş alternatifi,hala geçerli,unutma
Bu gün Orhan bey ile görüştüm.
Yeni Gine ile ben ve Orhan bey buluşup metrobüs ile gelmeye karar verdik.
Bir değişiklik olursa haberdar ederim seni.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 21:18   #152
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 12-02-2011
İstanbul dışındaki arkadaşlar, İstanbul’lular dışarıdan mazoşist mi görünüyor? Yoksa siz sadist misiniz? Sizler, trafik problemiz de yokken, bir adımlık yerde, uygun mevsim, güzel havalarda toplanın, keyif çatın, hava atın. İstanbul’lu, Zemheri ayında, iki saat tıkalı trafikte, köprüde titresin.

Yahu, bir kişi de çıkıp Ocak ayında hem de İstanbul gibi bir yerde toplantı mı olurmuş demiyor. Toplantı için Ocak-Şubat dışındaki aylara ne oldu?

Güzin Çakar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 21:41   #153
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güzin Çakar Mesajı Göster
İstanbul dışındaki arkadaşlar, İstanbul’lular dışarıdan mazoşist mi görünüyor? Yoksa siz sadist misiniz? Sizler, trafik problemiz de yokken, bir adımlık yerde, uygun mevsim, güzel havalarda toplanın, keyif çatın, hava atın. İstanbul’lu, Zemheri ayında, iki saat tıkalı trafikte, köprüde titresin.

Yahu, bir kişi de çıkıp Ocak ayında hem de İstanbul gibi bir yerde toplantı mı olurmuş demiyor. Toplantı için Ocak-Şubat dışındaki aylara ne oldu?
Nedir? Şaka mıdır?

drhegeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 21:49   #154
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-12-2009
Galeri: 4
Merak etmeyin günebakan, aramızdaki nefesi kuvvetliler sayesinde aşağıdaki sonuç oluştu.

(Weather Forecast)
Cumartesi,Ocak12 9°C -4°C Parçalı bulutlu Yağış tahmini:20% Rüzgar Yıldız-Poyraz 14 km/saat

Her şey gönlünüzce olsun.

Düzenleyen OSMAN45 : 07-01-2013 saat 22:55
OSMAN45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 22:10   #155
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Pusarık Mesajı Göster

İlahi Sevgi Hn. ben İstanbul'lu üyeleri şevke getirmek için yazıyordum. Sn. Güler Hn. o kadar çağrı yaptı ki [sağır sultan duydu da üyelerden kimileri duyamadılar] en azından o güzel çağrı için bir cevap veren olsun istedim.

Bu arada kendimi de aşka şevke mi getirdim ne
Sevgili pusarık; gülücükleri eklemeyi unutmuşum. Şaka bir yana Ankara dan -Istanbul 5 saat benim beylikdüzünden varma saatimin 2 -2,5 katı sizinki. Ben ilk defa katılacağım. Tüm aktif üyelerle tanışma fırsatı beni fazlasıyla mutlu edecektir. Dolayısıyla sizinlede tanışmak onur verici olurdu.

heDera, OSMAN45 ve Pusarık beğendi.
Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 22:27   #156
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güzin Çakar Mesajı Göster

Merhabalar...!

Ne dünyanın incisindeki AĞAÇLAR net üyeleri MOZAŞİST nede şehir dışından katılacak arkadaşlar SADİST. Önce aynanın karşısına geçin kendinizi seyredin siz nesiniz merak ettim. Yıllardır bu formdayım ilk defa bu kadar düzeysiz bir mesajla karşılaştım. Kim bu arkadaşımız merak ediyor ve hakaretini üzülerek iyade ediyorum tepe tepe kullansınlar.
Size sabunmu saldılar ne olur toplantıya gelin diye merak ediyorum. Gelmezsiniz olur biter laf ebeliğine gerek yok. Ocak, Şubat ayı dışındaki aylar ÇUVALA GİRDİ hamfendi onun içindir ki bu tarihi seçtik itirazınız varsa dört tutunuz. Hiç bir arkadaşımızın sizin aklınıza, yönlendirmenize ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Güle güle...

YÖNETİM UYUYORMU....

Saygıyla

Asiye beğendi.
cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 22:38   #157
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Güzin Hanım mesajınızı yadırgayarak okudum. Şayet mazoşist ya da sadist olarak algıladıysa toplanma isteğimiz bu yorumunuza söyleyecek söz bulamıyorum.

Şuanda belim tutulmuş haldeydim ve iğnelerle toplantı gününe kadar toparlanmaya çalışıyorum zira tüm agaclar.net üyeleri ile bir arada olmak bana sonsuz keyif veriyor. Yani sadist miyim mazoşist mi bilmem ama Zemheri ayında iki saat tıkalı tafikte köprüde titremeye de değer buluyorum bu etkinliği.

heDera, tturt, Tura ve 9 kişi beğendi.
selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-01-2013, 23:33   #158
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:

İlahi Sevgi Hn. ben İstanbul'lu üyeleri şevke getirmek için yazıyordum. Sn. Güler Hn. o kadar çağrı yaptı ki [sağır sultan duydu da üyelerden kimileri duyamadılar] en azından o güzel çağrı için bir cevap veren olsun istedim.

Bu arada kendimi de aşka şevke mi getirdim ne
Sevgili Pusarık; ben de Ankara Toplantısı'nda aşka gelip de "Geçerken birileri de beni alsa" demiştim...

Pusarık beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 01:11   #159
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Adalet Hanım,

İstanbul un en uzak bölgesinden gelecek olan, başta kardeşim Orhan bey olmak üzere sizleri Zincirlikuyu dan alabilirim. Nasılsa Zincirlikuyuda metrobüs değiştirip Söğütlü Çeşmeden de başka vasıtaya bineceksiniz.

Eşim de yanımda olacağından ancak siz üçünüzü alabilirim.

Zincirlikuyu da uzun süre beklemek zor olduğundan buluşma zamanını umarım denk getirebiliriz. Telefonlaşırız.

Osman Bey çok teşekkürler, ben eğer başarabilir isem Adalet Hanımı alabilmeyi düşünüyorum. Cuma günü kendisini arayacağım inşallah. Başaramaz isem teşekkürler sizinle gideriz.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 08:05   #160
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Adalet Hanım,

İstanbul un en uzak bölgesinden gelecek olan, başta kardeşim Orhan bey olmak üzere sizleri Zincirlikuyu dan alabilirim. Nasılsa Zincirlikuyuda metrobüs değiştirip Söğütlü Çeşmeden de başka vasıtaya bineceksiniz.

Eşim de yanımda olacağından ancak siz üçünüzü alabilirim.

Zincirlikuyu da uzun süre beklemek zor olduğundan buluşma zamanını umarım denk getirebiliriz. Telefonlaşırız.

İlginiz için sonsuz teşekkürler Osman bey.
Bu gün Orhan bey ile yeniden görüşüp sizi ararım.

Sevgili Güzin Çakar, görüyorsunuz buradaki dostluk öyle güçlü ki, yeniden bir araya gelebilmek için her türlü fedakarlığa değer.

Eski 08-01-2013, 09:56   #161
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Sevgili Osman45 Kardeşim;
Öncelikle size ve eşinize, bu duyarlı davranışınız için teşekkür ederim.

Adalet Hanım;
SayınYeniGine;

Gelin biz Osman Bey'i özgür bırakalım. Zira Osman Bey'in belirttiği gibi Zincirlikuyu'da, araba ile, bir dakikadan fazla bile beklemek imkansız. Çünkü o olayı bir kez yaşadım. Çok zor oldu.

Adalet Hanım;
Sizin için geriye iki alternatif kalıyor.
YeniGine' nin arkadaşının arabası ile direkt gitmek.
Veya; İncirli'de buluşup hep birlikte gitmek.

Sayın YeniGine cuma günü herşeyin belli olacağını söylüyor.

Bence; O gün gelsin, haberleşiriz. Sonuçta hedef aynı. Değil mi?

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 10:02   #162
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Tamamdır Orhan bey, Cuma günü kararlaştıralım o zaman nasıl gideceğimizi.

Dün sevgili Güler metrobüs ile gitmenin özel araçla gitmekten daha zahmetsiz olduğunu söylemişti.

Eski 08-01-2013, 10:15   #163
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sayın Güzin Çakar,
Görüyorsunuz ki biz; agaclar.Net üyeleri, dostluğa, arkadaşlığa çok önem veriyoruz. Birbirimizle buluşup sohbet etmeye, elimizdeki tohum ve fidelerimizi paylaşmaya can atıyoruz.

Yaz olmuş, kış olmuş bizim için hiç önemli değil. Kar da yağsa, toplanabilmek, beraber olabilmek adına imkânlarımızı sonuna kadar kullanmaya gayret ederiz.
Ayrıca, toplantı tarihini ve yerini tesbit etmek için birkaç arkadaş bir araya gelerek karar veriyoruz ve en azından 20-25 gün evvelinden ilân etmeye gayret ediyoruz.

Uzun zamandır İstanbul Grubu olarak toplanamadık. Arkadaşımız Serkan İstanbul'lunun talebi üzerine toplantı yapmaya karar verdik, sanırım Eylül ayı öncesiydi ama bazı gerekçeler yüzünden toplantı olmadı. Yaz da olsa kış da olsa toplanalım diyerekten yola çıktık.

Bu sabah Foruma girdiğimde, önceden yazdığınız ve sonradan sildiğiniz mesajı arkadaşlarımız bana özel mesajla iletmişler ve "Güler Hanım bu ne demek?" diye sormuşlar.
Daha sonra başlıkta yazılanları okuma şansım oldu.

Güzin Hanım, bizler bir toplantı yapıyoruz. Siz arzu ederseniz gelirsiniz, arzu etmezseniz gelmezsiniz. Bu kadar kaba bir mesaj yazmanızı gerektirecek bir durum mu var?

Yaz aylarında pek çok üyemiz ya yazlıklarına gidiyor, ya da şehir dışında oluyorlar. Bu yüzden toplanalım dedik.
Toplantı tarihi daha evvelce belirlenmişti, hava durumunun ne kadar kötü olabileceğini tesbit etmemiz tabii ki imkânsızdı. Kış toplantısı yapalım diye düşündük.

Listemizdeki üyeler, yakınları ile beraber 50 kişiden fazla olmuşlar. Bu sayı artabileceği gibi azalabilir de ama hiç mühim değil. Biz 50 kişi ile de toplanabiliriz 10 kişi ile de.
Yağmur altında, şemsiyelerle de toplantılar yaptık. Sırıl sıklam ıslanmamız bile neşelenmemizi engellemedi.

Birbirimizle olan ilişkilerimizi nezaket çerçevesi içinde, hoş bir şekilde devam ettirmeyi seviyoruz.
Biz buyuz, böyle agaclar.net üyeleriyiz, yeter ki bir arada olalım diyen cesaretli üyeleriz.

Bu saygılı davranışı ve cesareti sizden de beklerdim. En azından yazdığım mesajı silmezdim. Eğer yazdığımdan pişmanlık duymuşsam bir özür mesajı ilâve ederdim.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S Mesajı Göster
Merhabalar...!

Ne dünyanın incisindeki AĞAÇLAR net üyeleri MOZAŞİST nede şehir dışından katılacak arkadaşlar SADİST. Önce aynanın karşısına geçin kendinizi seyredin siz nesiniz merak ettim. Yıllardır bu formdayım ilk defa bu kadar düzeysiz bir mesajla karşılaştım. Kim bu arkadaşımız merak ediyor ve hakaretini üzülerek iyade ediyorum tepe tepe kullansınlar.
Size sabunmu saldılar ne olur toplantıya gelin diye merak ediyorum. Gelmezsiniz olur biter laf ebeliğine gerek yok. Ocak, Şubat ayı dışındaki aylar ÇUVALA GİRDİ hamfendi onun içindir ki bu tarihi seçtik itirazınız varsa dört tutunuz. Hiç bir arkadaşımızın sizin aklınıza, yönlendirmenize ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Güle güle...

YÖNETİM UYUYORMU....

Saygıyla
Not: Sayın cemal.S, "yönetim uyuyor mu?" demişsiniz. Toplantı teklifi benden geldi, yönetimdeki arkadaşları katmayın lütfen. Ayrıca ben de 7/24 saat bilgisayarın başında olamıyorum. Benim de bir ailem var, gelen gidenim oluyor, sağlık sorunlarım olabiliyor.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 15:04   #164
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 23-10-2012
ah ah keşke imkanım olsa da gelebilsem bursa olmuyor mu bu toplantılar

aylin% Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 15:26   #165
Ağaç Dostu

egülnur's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2012
Merhaba sevgili dostlar.Özel bir nedenle uzun süredir siteye gözatmaya bile fırsat bulamamıştım.Toplantı çağrısı ilaç gibi geldi.Kendimi listeye eklemeyi beceremem ama beni de sayın lütfen. Kaç numero olduğumun önemi yok. Yine de 50 ye hayır demem. Görüşmek dileğiyle. İnşallah bu kez Maltepe de bir türlü görüşemediğim meslekdaşımla da tanışırım.

cemal.S ve YeniGine beğendi.
egülnur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 16:39   #166
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-06-2008
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster

Şuanda belim tutulmuş haldeydim ve iğnelerle toplantı gününe kadar toparlanmaya çalışıyorum zira tüm agaclar.net üyeleri ile bir arada olmak bana sonsuz keyif veriyor....

Sayın selenn, geçmiş olsun.

Gerçekten katılıyormuşsunuz.
20 sırada sizin adınızı gördüm.
Bu toplantıya oradan kalkıp geliyorsunuz ya...taktir ettim.
Şöyle bir listeye baktım da hep tanımak istediğim dost insanlar var.

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 17:38   #167
Moderatör

Güler's Avatar

01. malina
02. Güler
03. Eser İlhan
04. hozat
05. Zafer İnandıklı ve Eşi
06. Orhan Özbilgiç
07. Nevzat
08. drhegeli
09. sındırgılı
10. Tekin
11. aybala
12. Tika
13. cemal.S ve Eşi
14. Adalet Yağcı
15. tturt, Eşi ve Ege
16. serkan-istanbul (sezgin benzer) ve bir arkadaşı
17. loveforlife
18. Kiraz
19. Günebakan ve eşi
20. selenn
21. jineop
22. yener.T-(Belki eşi)
23. Nariel
24. Müjgan Yılmaz
25. ykaya (belki eşi)
26. müjgan
27. Başbahçıvan
28. Elek
29. Dansel
30. OSMAN45 ve eşi.
31. sariefe
32. Ciroz, Canı, bir ihtimal Pakize
33. Yurdaer Kolko
34. Ben fakir
35. pomodoro
36. ozbekgokhan, eşi ve oğlu
37. loveflower
38. Omer
39-Hhatice ve eşi
40-hk50 (+,- Sayılabilinir)
41-betito
42-münevver
43-adacık+eşi(son dakika işi çıkmazsa)+kızı
44-asiye+ kurabiyeleri
45- tourkana ve nişanlım
46- egülnur

Eski 08-01-2013, 18:10   #168
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-04-2009
Galeri: 1
01. malina
02. Güler
03. Eser İlhan
04. hozat
06. Orhan Özbilgiç
07. Nevzat
08. drhegeli
09. sındırgılı
10. Tekin
11. aybala
12. Tika
13. cemal.S ve Eşi
14. Adalet Yağcı
15. tturt, Eşi ve Ege
17. loveforlife
18. Kiraz
19. Günebakan ve eşi
20. selenn
21. jineop
22. yener.T-(Belki eşi)
23. Nariel
24. Müjgan Yılmaz
25. ykaya (belki eşi)
26. müjgan
27. Başbahçıvan
28. Elek
29. Dansel
30. OSMAN45 ve eşi.
31. sariefe
33. Yurdaer Kolko
34. Ben fakir
35. pomodoro
37. loveflower
38. Omer
39-Hhatice ve eşi
41-betito
42-münevver
44-asiye+ kurabiyeleri
45- tourkana ve nişanlım
46- egülnur
47- Nuri Mürvet ve Eşim. (Bir aksilik çıkmazsa, dostlarla beraber olmak isteriz.)

Nuri Murvet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 18:18   #169
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
.................................................. .................................................. ................................
Not: Sayın cemal.S, "yönetim uyuyor mu?" demişsiniz. Toplantı teklifi benden geldi, yönetimdeki arkadaşları katmayın lütfen. Ayrıca ben de 7/24 saat bilgisayarın başında olamıyorum. Benim de bir ailem var, gelen gidenim oluyor, sağlık sorunlarım olabiliyor.
Merhabalar...!

Güler hanım.... ''Yönetim uyuyormu'' sözü sanırım birazcık amacını aştı. Sizden ve tüm arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Sanalın azizliği diyelim birazda benim o anki ruh halim. Düşünün yıllardır bu ailenin içindesiniz ve ilk defa böyle bir mesaj ile karşılaşıyorsunuz. Hoş arkadaşımız mesajını kaldırdıktan sonra bana özelden mesaj atarak yanlış anlaşıldığını ifade edince bende mesajımı kaldırdım.
Böyle bir toplantıyı organize ettiğiniz için çok sağolun. Yıllardır kahrımızı çektiniz ne demek. Elbette mecburda değildiniz. Allah size ve ailenize sağlık sıhhat versin.

Saygıyla

selenn, Tura, Asiye ve 1 kişi beğendi.
Eski 08-01-2013, 18:52   #170
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Hoş arkadaşımız mesajını kaldırdıktan sonra bana özelden mesaj atarak yanlış anlaşıldığını ifade edince bende mesajımı kaldırdım.
Saygıyla
Nedendir bilinmez, bazı arkadaşlar bu davranışı huy edindiler. Önce mesajı yazıp akabinde siliyorlar ve başlıyorlar özel mesajlara.

Bu kabul edilebilir olamaz, mesaj yerinde durmalı, eğer bir pişmaklık söz konusu ise o da aynı başlıkta açıkça belirtilmelidir, doğru olan budur. Özürü diğer arkadaşlarımız da görmeli.

(Sayın malina silinen mesajları geri almış.)

selenn, Nevzat ve katmer beğendi.
Eski 08-01-2013, 19:29   #171
Ağaç Dostu

Zeytinlibahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2009
01-malina
02. Güler
03. Eser İlhan
04. hozat
06. Orhan Özbilgiç
07. Nevzat
08. drhegeli
09. sındırgılı
10. Tekin
11. aybala
12. Tika
13. cemal.S ve Eşi
14. Adalet Yağcı
15. tturt, Eşi ve Ege
17. loveforlife
18. Kiraz
19. Günebakan ve eşi
20. selenn
21. jineop
22. yener.T-(Belki eşi)
23. Nariel
24. Müjgan Yılmaz
25. ykaya (belki eşi)
26. müjgan
27. Başbahçıvan
28. Elek
29. Dansel
30. OSMAN45 ve eşi.
31. sariefe
33. Yurdaer Kolko
34. Ben fakir
35. pomodoro
37. loveflower
38. Omer
39-Hhatice ve eşi
41-betito
42-münevver
44-asiye+ kurabiyeleri
45- tourkana ve nişanlım
46- egülnur
47- Nuri Mürvet ve Eşim. (Bir aksilik çıkmazsa, dostlarla beraber olmak isteriz.)
48-Zeytinlibahçe

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 20:44   #172
Ağaç Dostu

heDera's Avatar

Giriş Tarihi: 21-02-2007
49-50 Yapayım bari

heDera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 21:34   #173
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-10-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi heDera Mesajı Göster
49-50 Yapayım bari
49- heDera tamam da
50- ? kimmiş acaba

(Listeye sadece üye ismi yazılıp numara alıyor diye biliyorum, misafirler numarasız )

cemal.S ve loveforlife beğendi.
Pusarık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 21:35   #174
Ağaç Dostu

Veeee nihayet

50 numero-PUSARIK

Beklemek ne zormuş, ben de bayağı sabırlıymışım meğerse

Eski 08-01-2013, 21:54   #175
Ağaç Dostu

Alıntı:
Veeee nihayet

50 numero-PUSARIK

Ben demedim mi çılgın başkentliler diye buyrun haksızmıymışım ... Acaba arabanın üzerinde 55 numerolu plastik sandalyede gelen arkadaşımızdan haber varmı? Donmasın garip..

Hayırlı olsun golleri sıralarsınız artık kaptınız elliyiii. Yalovadan dileyin benden ne dilerseniz..

Saygıyla.

Eski 08-01-2013, 22:10   #176
Ağaç Dostu

Alıntı:
Ben demedim mi çılgın başkentliler diye buyrun haksızmıymışım ... Acaba arabanın üzerinde 55 numerolu plastik sandalyede gelen arkadaşımızdan haber varmı? Donmasın garip..

Hayırlı olsun golleri sıralarsınız artık kaptınız elliyiii. Yalovadan dileyin benden ne dilerseniz..

Saygıyla.

Haberim yok 55 numerodan ama bu karda kıyamette artık buz adam olmuştur kendileri Kimdi bu arkadaş?

51-Luminary (benim küçük kızım)

Eski 08-01-2013, 22:12   #177
Ağaç Dostu

[QUOTE=Güler;1076969]Madem ki sesim duyulmadı ben de marşlara geçeyim.

Ankara Ankara, güzel Ankara! Seni görmek ister her bahtı kara, Senden yardım umar her düşen dara. Yetersin onlara güzel Ankara.... diyerek Ankara'lı dostlara,

...................

Böyle güzel davete kim karşı koyabilirdi ki

Eski 08-01-2013, 23:23   #178
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Galeri: 7
01. malina
02. Güler
03. Eser İlhan
04. hozat
06. Orhan Özbilgiç
07. Nevzat
08. drhegeli
09. sındırgılı
10. Tekin
11. aybala
12. Tika
13. cemal.S ve Eşi
14. Adalet Yağcı
15. tturt, Eşi ve Ege
17. loveforlife
18. Kiraz
19. Günebakan ve eşi
20. selenn
21. jineop
22. yener.T-(Belki eşi)
23. Nariel
24. Müjgan Yılmaz
25. ykaya (belki eşi)
26. müjgan
27. Başbahçıvan
28. Elek
29. Dansel
30. OSMAN45 ve eşi.
31. sariefe ve Canan İlbay
33. Yurdaer Kolko
34. Ben fakir
35. pomodoro
37. loveflower
38. Omer
39. Hhatice ve eşi
40. hk50 (+,- Sayılabilinir)
41. betito
42. münevver
43. adacık+eşi (son dakika işi çıkmazsa)+kızı
44. asiye+kurabiyeleri
45. tourkana ve nişanlım
46. egülnur
47. Nuri Mürvet ve Eşim. (Bir aksilik çıkmazsa, dostlarla beraber olmak isteriz.)
48. Zeytinlibahçe
49. heDera
50. Pusarık

31. sıraya ekleme yaptım. Son haliyle 50 sırada eşler, arkadaşlar ve belkilerle birlikte yaklaşık 70 kişi.

cemal.S ve YeniGine beğendi.
sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-01-2013, 23:50   #179
Ağaç Dostu

01. malina
02. Güler
03. Eser İlhan
04. hozat
06. Orhan Özbilgiç
07. Nevzat
08. drhegeli
09. sındırgılı
10. Tekin
11. aybala
12. Tika
13. cemal.S ve Eşi
14. Adalet Yağcı
15. tturt, Eşi ve Ege
17. loveforlife
18. Kiraz
19. Günebakan ve eşi
20. selenn
21. jineop
22. yener.T-(Belki eşi)
23. Nariel
24. Müjgan Yılmaz
25. ykaya (belki eşi)
26. müjgan
27. Başbahçıvan
28. Elek
29. Dansel
30. OSMAN45 ve eşi.
31. sariefe ve Canan İlbay
33. Yurdaer Kolko
34. Ben fakir
35. pomodoro
37. loveflower
38. Omer
39. Hhatice ve eşi
40. hk50 (+,- Sayılabilinir)
41. betito
42. münevver
43. adacık+eşi (son dakika işi çıkmazsa)+kızı
44. asiye+kurabiyeleri
45. tourkana ve nişanlım
46. egülnur
47. Nuri Mürvet ve Eşim. (Bir aksilik çıkmazsa, dostlarla beraber olmak isteriz.)
48. Zeytinlibahçe
49. heDera
50. Pusarık
51-Luminary (benim küçük kızım)

31. sıraya ekleme yaptım. Son haliyle 50 sırada eşler, arkadaşlar ve belkilerle birlikte yaklaşık 70 kişi.

Eski 09-01-2013, 06:41   #180
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-06-2008
Galeri: 2
Alıntı:
Veeee nihayet

50 numero-PUSARIK

Kamber(siz) düğün olmazmış.

Tura Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025