Sayın Güzin Çakar,
Görüyorsunuz ki biz; agaclar.Net üyeleri, dostluğa, arkadaşlığa çok önem veriyoruz. Birbirimizle buluşup sohbet etmeye, elimizdeki tohum ve fidelerimizi paylaşmaya can atıyoruz.
Yaz olmuş, kış olmuş bizim için hiç önemli değil. Kar da yağsa, toplanabilmek, beraber olabilmek adına imkânlarımızı sonuna kadar kullanmaya gayret ederiz.
Ayrıca, toplantı tarihini ve yerini tesbit etmek için birkaç arkadaş bir araya gelerek karar veriyoruz ve en azından 20-25 gün evvelinden ilân etmeye gayret ediyoruz.
Uzun zamandır İstanbul Grubu olarak toplanamadık. Arkadaşımız Serkan İstanbul'lunun talebi üzerine toplantı yapmaya karar verdik, sanırım Eylül ayı öncesiydi ama bazı gerekçeler yüzünden toplantı olmadı. Yaz da olsa kış da olsa toplanalım diyerekten yola çıktık.
Bu sabah Foruma girdiğimde, önceden yazdığınız ve sonradan sildiğiniz mesajı arkadaşlarımız bana özel mesajla iletmişler ve "Güler Hanım bu ne demek?" diye sormuşlar.
Daha sonra başlıkta yazılanları okuma şansım oldu.
Güzin Hanım, bizler bir toplantı yapıyoruz. Siz arzu ederseniz gelirsiniz, arzu etmezseniz gelmezsiniz. Bu kadar kaba bir mesaj yazmanızı gerektirecek bir durum mu var?
Yaz aylarında pek çok üyemiz ya yazlıklarına gidiyor, ya da şehir dışında oluyorlar. Bu yüzden toplanalım dedik.
Toplantı tarihi daha evvelce belirlenmişti, hava durumunun ne kadar kötü olabileceğini tesbit etmemiz tabii ki imkânsızdı. Kış toplantısı yapalım diye düşündük.
Listemizdeki üyeler, yakınları ile beraber 50 kişiden fazla olmuşlar. Bu sayı artabileceği gibi azalabilir de ama hiç mühim değil. Biz 50 kişi ile de toplanabiliriz 10 kişi ile de.
Yağmur altında, şemsiyelerle de toplantılar yaptık. Sırıl sıklam ıslanmamız bile neşelenmemizi engellemedi.
Birbirimizle olan ilişkilerimizi nezaket çerçevesi içinde, hoş bir şekilde devam ettirmeyi seviyoruz.
Biz buyuz, böyle agaclar.net üyeleriyiz, yeter ki bir arada olalım diyen cesaretli üyeleriz.
Bu saygılı davranışı ve cesareti sizden de beklerdim. En azından yazdığım mesajı silmezdim. Eğer yazdığımdan pişmanlık duymuşsam bir özür mesajı ilâve ederdim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S
Merhabalar...!
Ne dünyanın incisindeki AĞAÇLAR net üyeleri MOZAŞİST nede şehir dışından katılacak arkadaşlar SADİST. Önce aynanın karşısına geçin kendinizi seyredin siz nesiniz merak ettim. Yıllardır bu formdayım ilk defa bu kadar düzeysiz bir mesajla karşılaştım. Kim bu arkadaşımız merak ediyor ve hakaretini üzülerek iyade ediyorum tepe tepe kullansınlar.
Size sabunmu saldılar ne olur toplantıya gelin diye merak ediyorum. Gelmezsiniz olur biter laf ebeliğine gerek yok. Ocak, Şubat ayı dışındaki aylar ÇUVALA GİRDİ hamfendi onun içindir ki bu tarihi seçtik itirazınız varsa dört tutunuz. Hiç bir arkadaşımızın sizin aklınıza, yönlendirmenize ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Güle güle...
YÖNETİM UYUYORMU....
Saygıyla
|
Not: Sayın cemal.S, "yönetim uyuyor mu?" demişsiniz. Toplantı teklifi benden geldi, yönetimdeki arkadaşları katmayın lütfen. Ayrıca ben de 7/24 saat bilgisayarın başında olamıyorum. Benim de bir ailem var, gelen gidenim oluyor, sağlık sorunlarım olabiliyor.