Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güzin Çakar
İstanbul dışındaki arkadaşlar, İstanbul’lular dışarıdan mazoşist mi görünüyor? Yoksa siz sadist misiniz? Sizler, trafik problemiz de yokken, bir adımlık yerde, uygun mevsim, güzel havalarda toplanın, keyif çatın, hava atın. İstanbul’lu, Zemheri ayında, iki saat tıkalı trafikte, kö prüde titresin.
Yahu, bir kişi de çıkıp Ocak ayında hem de İstanbul gibi bir yerde toplantı mı olurmuş demiyor. Toplantı için Ocak-Şubat dışındaki aylara ne oldu?
|
Merhabalar...!
Ne dünyanın incisindeki AĞAÇLAR net üyeleri MOZAŞİST nede şehir dışından katılacak arkadaşlar SADİST. Önce aynanın karşısına geçin kendinizi seyredin siz nesiniz merak ettim. Yıllardır bu formdayım ilk defa bu kadar düzeysiz bir mesajla karşılaştım. Kim bu arkadaşımız merak ediyor ve hakaretini üzülerek iyade ediyorum tepe tepe kullansınlar.
Size sabunmu saldılar ne olur toplantıya gelin diye merak ediyorum. Gelmezsiniz olur biter laf ebeliğine gerek yok. Ocak, Şubat ayı dışındaki aylar ÇUVALA GİRDİ hamfendi onun içindir ki bu tarihi seçtik itirazınız varsa dört tutunuz. Hiç bir arkadaşımızın sizin aklınıza, yönlendirmenize ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Güle güle...
YÖNETİM UYUYORMU....
Saygıyla