agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni407Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-06-2012, 17:15   #31
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Galeri: 11
Yarın biraz erken gidip orada kahvaltı yapacağım. İçerik çok zengin.( Kahvaltı içeriği yani)

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-06-2012, 18:52   #32
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2008
Galeri: 44
Katılan üye arkadaşlarımıza keyifli geçecek, güzel paylaşım ve anılarla ayrılacakları bir toplantı, güzel bir pazar günü dilerim. Sonuçlarını burada paylaşırsanız ilgiyle takip ediyor olacağımı bilmenizi isterim.

kalambaklı beğendi.
kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-06-2012, 21:01   #33

Giriş Tarihi: 05-05-2007
Nihayet İzmir'deyim(Şehir yanıyor)

İzmir de Yapılan ve katılabildiğim her toplantıdan sonra emeği geçenlere ve Özellikle de Hem Sayın Mine Hanım'a hem de sevgili Mehmet bey kardeşime hep teşekkür mesajı yazmışımdır,çünkü hiç bir menfaat ve çıkar gözetmeden ne kadar özverili çabalarla bu toplantıları düzenlediklerini biliyorum.Dolayısıyla da çeşitli fikirlerin de katkılarıyla önümüzdeki sezon ve yıllarda gene toplantılarımızın; engin deneyimleri ile Sayın Mine hanım ve Sevgili mehmet bey'ın organize etmesini özellikle rica ediyorum.Vakti ve bu konuda isteği olan kardeşlerimin katkıları tabii ki çalışmalara zenginlik getirir .

Yarın kahvaltımı sera ortamında üye kardeşlerimle yapacağım için de şimdiden kendimi yemek konusunda kısıtladım ve heyecanla yarını bekliyorum.

selcuk44 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 10:12   #34
Ağaç Dostu

FatihBahce's Avatar

Giriş Tarihi: 24-10-2011
Ben bugün gelecek ilk 10 kişi için kök geliştirici hormon içersinde bekletilmiş Clematis Abigail çelikleri hazırladım.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg IMG338.jpg (37.2 KB, 234 views)
Dosya Türü: jpg IMG342.jpg (49.3 KB, 232 views)
Dosya Türü: jpg IMG341.jpg (37.4 KB, 232 views)
FatihBahce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 10:12   #35

Bu vesile ile Henüz şahsen tanışmadık ama her toplantıda sabır ve özveri ile videolarımızı çekerek toplantılarımızı kalıcı kalan Sayın UrlaBahçe' sizde toplantılarımız sadece fotoğraflarda kalırdı .Zamanı tespit ederek durduran ve seyrettikçe bize keyifli dakikalar tattıran sevgili UrlaBahçe'yede katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Sağlık ve başarı dileklerimle,

Eski 24-06-2012, 12:51   #36
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 02-06-2012
Sanırım şu anda sizler toplantıdasınızdır. Ben de maalesef nöbetteyim. Katılıp tanışmayı çok isterdim. Aktarımlarınızı bekliyoruz.

aysunhacer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 17:26   #37
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-09-2010
Yer mesafe mekan gibi söylentilere aldırış etmedim. Saat 12 15 de sınavdan çıktım tam 87 km yol gelerek 5 araba değiştirdim ve toplantıdaydım

Çok dostlarla çok üstadlarla tanıştım hepsine selam olsun. 20 25 dakika kalmama rağmen harika bir ortamdı emeği geçen herkese teşekkür ederim...

Mete Tiren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 17:37   #38
Ağaç Dostu

FatihBahce's Avatar

Oldukça keyifli bir buluşma oldu. Çiçekler ve bitkilerle ilgili güzel sohbetler oldu. Tohum ve çelik paylaşımları yapıldı. Mehmet Tunçer biraz bonsai eğitimi verdi. Sonradan gelen herkezi çekemedim. Videoda kendini tanıtma fırsatı bulamayanlar ismini bana bildirirse en azından ismini videoya etiketlerim. Çuha Peysaja ilk defa gittim ve memnun kaldım. Butür buluşmaların tekrarını dilerim.

Agaclar.net 24.6.2012 İzmir Yaz Buluşması - YouTube

Eski 24-06-2012, 17:43   #39

memet's Avatar

Sohbet ettik tanıştık, fide çelik tohum paylaştık da, ben yoğurt mayamı kaybetmişim.

Eski 24-06-2012, 17:50   #40
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2006
Sanırım onu ben yedim...

drhegeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 17:53   #41
Ağaç Dostu

Abi bence pek fazla ortalarda gözükme

Eski 24-06-2012, 18:07   #42
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-08-2009
Galeri: 5
Sen kaygılanma ben sana bir tepsi mayalar getiririm.)

Mete Tiren ve mrduran beğendi.
kalambaklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 18:10   #43

memet's Avatar

Onun yerine yukarıda fotoğrafı ekli köklendirme hormonu ganimet olarak bende kaldı.

Eski 24-06-2012, 18:19   #44
Ağaç Dostu

FatihBahce's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Onun yerine yukarıda fotoğrafı ekli köklendirme hormonu ganimet olarak bende kaldı.
Verdiklerinizin yanında hiç kalır. Bana iade etmeye kalkmayın.Mum çiçeği için ayrıca teşekkürler.

mandalinci beğendi.
Eski 24-06-2012, 18:22   #45

Bu toplantımız da çok güzel geçti ,katılım çok fazla idi sabah kahvaltımı çok büyük zevkle yaptım Bu arada İskenderun'da görev yaparken tanıştığım ve aile ce de sonradan dost olduğumuzu anladığım kadim Karşıyaka'lı arkadaşlarımla seneler sonra yeniden karşılaşmak beni çok etkiledi bu karşılaşmayı sitemiz sayesinde gerçekleştirdiğimiz için bir kere daha sitemize ve kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Sayın UrlaBahçe sağ olsun gene kamerası ile hem bir birimiz tanımamıza sebep oldu ,hem de zamanı tespit etmek için o sıcakta yorulmaksızın video çekimini gerçekleştirdi(şikayetçiyim beni çok az çekmiş) tekrar teşekkürler.

Hemen hemen bütün üye kardeşlerim fidan, çelik getirmişlerdi paylaştık ,Hele sevgili Mustafa beyin (Kalambaklı) karınca yumurtaları yardımı ile mayaladığı yoğurdun tadını hiç unutmıyacağım onada çok teşekkür ederim,Ve Sayın Dr.Hasan bey(Drhegeli),(zekasına bir defa daha hayran kaldım )yaklaşık bir ay önce Amerika'dan getirttiği kırmızı ve beyaz kokulu atlasları için'' büyümelerini seyredeceğim''dediğimi dikkate almış ,unutmamış ve bana köklü çeliklerini getirmiş çok makbule geçti yarın Karşıyaka'da onu ve Mete tiren kardeşimi misafir edeceğim ve açmış olan benim adeniumlarımı inceleyeceğiz ,

Bir güzel toplantı daha sona erdi Sevgili Mehmet beye teşekkür ederken yeni yapılacak toplantımızın hayalini kuruyor bütün üye kardeşlerime sağlık ve serin günler diliyorum

Düzenleyen selcuk44 : 25-06-2012 saat 11:13
Eski 24-06-2012, 18:42   #46
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Galeri: 3
Forumdan bildiğim isimlerin yüzlerini de görmek oldukça değişik ve güzel bir duygu drhegeli, Mete'yi biliyorum zaten, Gül Batur ve mandalinci, kalambaklı, selçuk44, buca, ... Ama isimlerin çoğunu anlayamadım.

Aaahhh ahh bir toplantı da Doğu Anadolu'da yapılsa, Siirt, Bitlis dinlemem giderim valla Yani Doğu Anadolu'nun da doğusunda. )

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 18:57   #47

memet's Avatar

İzmir'de zamanında ilk toplantıyı yaptık. Çok da heyecanlandık. Kaç sene geçti. Memleketimin doğusu batısı değil. işin ucundan tutan birisi gerekiyor. Üç kişisi dört kişisi, bir yerinden başlayınca devamı geliyor.
Toplantıda üyelerimizden bazı yorumlar oldu onları da akşam
içinde yazacağım.

Eski 24-06-2012, 19:01   #48
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Galeri: 3
Üç-dört kişi olsak zaten durmayacağım Van toplantısı düzenleyeceğim ama kimse yok ki

Bir tane arkadaşım var, agaclar.net'ten benim vesilemle haberi oldu ama bir türlü üye olmuyor, arada bir onunla bir araya gelir agaclar.net'ten, çiçekleriyle meşhur üyelerin bitkilerinden konuşuruz. Kendi aramızda çelik, çiçek alışverişi yaparız. Yani körler sağırlar birbirini ağırlar

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 19:07   #49

memet's Avatar

He he.... videoyu sonradan seyrettim. Çok hoş.

Kendime dair bazı yorumlar da yaptım.

Eski 24-06-2012, 20:46   #50
Ağaçsever

fatma_demirel's Avatar

Giriş Tarihi: 24-04-2011
katılan herkese çok teşekkürler. en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere. memet bey ayrılırken sanırım sizi göremedim. elleriniz dert görmesin. saygılar

Düzenleyen fatma_demirel : 24-06-2012 saat 20:47 Neden: yazım hatası
fatma_demirel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 20:48   #51
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Fotoğrafları da ben yükleyeyim.

Arkadaşlarımız getirdiği armutlar (maalesef getirenin adını sormamışım, üzümünü ye bağını sorma olmuş,ve salatalıklar (Cihan Bey) harikaydı, sağ olsunlar, ellerine sağlık

[ATTACH][ATTACH]311817

IMG_8079.jpg
Çok güzel bir toplantı oldu, yeni gelen arkadaşlarımızın katılımıyla daha da güzelleşti.

IMG_8077.jpg
Sohbete dalıp, serayı da gezemedim. Gül teyzeyi özlemişim

IMG_8078.jpg
Kesme lavantaları da getiren arkadaşımız ne iyi etti, sayesinde canlı olarak sinekleri nasıl kaçıracağımızı öğrenmiş olduk

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg IMG_8075.jpg (67.8 KB, 212 views)
Dosya Türü: jpg IMG_8076.jpg (62.0 KB, 211 views)
mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 21:06   #52
Ağaç Dostu

cihan_as's Avatar

Giriş Tarihi: 24-03-2006
Memet arkadaşımızın her zaman oldugu gibi bizim için uygun ortamı ağaçlar altında çimlerin üzerinde keyifli gün geçirmemizi sagladı. Çuha peyzaj mekan sahibine emeği geçen üye arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Toplantıya gelirken elim boş gelmek istemedim, bahçemde yetiştirdiğim salatalık, lavanta çiçekleri, reyhan fidesi paylaşımlarım oldu.
İsmini ögrenemediğim çiçek çelikleri ve tohumlardan aldım, paylaşımları için çok teşekkürler.

cihan_as Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 21:26   #53

memet's Avatar

Fotoğraflarda da görünen bir üyemiz var. Bana bir peçeteye bir işaret çizdi. Bana, bu ne dedi. Bana altı gibi görünüyor dedim. Ama dedi, ben buradan bakınca dokuza daha çok benziyor.
Herkes dedi, dünyayı baktığı yerden görür.

Ona ve toplantımızda forumumuzun ruhunu yanlarında getirip hepimizle paylaşan her arkadaşımıza samimiyetleri ve bana aktardıkları herşey için teşekkür ediyorum.

Eski 24-06-2012, 21:28   #54
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Galeri: 99
Maalesef toplantıya katılamadım. O saatlerde bir müşterimle birlikte bahçesindeydim. Önümüzdeki sezonu iple çekiyorum. Memet' in emeğine, katılan tüm arkadaşlarımızın da ayağına sağlık. Teşekkürler Çuha Peyzaj.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 21:56   #55
Ağaç Dostu

Mine hocam toplantının her anında gözlerimiz sizi aradı... Sıhhatli sağlıklı olunda varsın görüşemeyelim Allah'ın günü daha bol elbet görüşürüz Saygılar

Eski 24-06-2012, 22:31   #56
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 16-06-2012
Tesekkür

Böyle bir toplantiya ilk defa katildim.Dogrusunu isterseniz tüm katilimcilarin

ictenligi ve samimiyetleri beni sasirtti, beklemiyordum. Tam bir aile toplantisi gibi

oldu.Tüm katilan arkadaslara, organizasyonda bilhassa emegi gecen arkadaslara

mütesekkirim. Keni adima hayli keyif aldim.

Saniyorum diger katilan arkadaslar da benimle hemfikirlerdir.

Herkese tesekkürler.

hartor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 22:32   #57
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Galeri: 99
Mete' ciğim çok zarifsin oğlum. Senin sınavların da bitti, hayırlı haberlerini almayı bekliyorum.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-06-2012, 22:49   #58
Ağaç Dostu

Teşekkürler hocam o sizin zarifliğiniz hocam kim

Umarım o hayırlı haber gelmemezlik yapmaz da bas bas bağırırım forumda kazandımmm diye

Hürmetler Saygılar

Eski 24-06-2012, 23:02   #59
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 31-08-2011
memet abi erken gidip kahvaltı edicem deyince sabah 10 da çuha peyzajdaydım ) 3 saat bekledim ama herşeye değdi,drhegeli abimizle tanışıp sohpet etme imkanı oldu her şey çok güzeldi ve kalambaklı abimizin karınca yumurtasın dan tuttuğu yoğurt çok ilginçti kaktüs fidesi veren penguen hanıma ve atlas çiçeği getiren drhegeli beye ayrıca teşekkürler...

buca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-06-2012, 02:24   #60
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2008
Galeri: 44
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi memet Mesajı Göster
Fotoğraflarda da görünen bir üyemiz var. Bana bir peçeteye bir işaret çizdi. Bana, bu ne dedi. Bana altı gibi görünüyor dedim. Ama dedi, ben buradan bakınca dokuza daha çok benziyor.
Herkes dedi, dünyayı baktığı yerden görür.
Sn. memet,

ne güzel, ne doğru söylemiş sevgili üyemiz.

Doğru algıladıysam bu tıpkı bazı insanlar için herşeyin sadece ya siyah ya da beyaz renkten ibaret olmasına benziyor. Onların grileri hiç yoktur malum. Burada önemli olan her kim ki, dünyaya her ne gözle bakarsa baksın onu da kabullemek, ortak paydayı bulmaya çalışmaktır. Sadece siyah ya da beyazcıları da, hoşgörüp öyle kabul etmektir.

Taa buralardan atlayıp gelmeye değecek kadar güzel ve sıcak bir ortamda geçen bu etkinliği düzenleyen, emek veren size ve katılımcı üye arkadaşlarıma teşekkürler.

Video görüntüleriniz ile de evlerimize kadar konuk oldunuz. Sizleri bu etkinlik aracılığı ile gördüğüme çok memnun oldum.

Saygılar, sevgiler.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025