Bu toplantımız da çok güzel geçti ,katılım çok fazla idi sabah kahvaltımı çok büyük zevkle yaptım Bu arada İskenderun'da görev yaparken tanıştığım ve aile ce de sonradan dost olduğumuzu anladığım kadim Karşıyaka'lı arkadaşlarımla seneler sonra yeniden karşılaşmak beni çok etkiledi bu karşılaşmayı sitemiz sayesinde gerçekleştirdiğimiz için bir kere daha sitemize ve kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Sayın UrlaBahçe sağ olsun gene kamerası ile hem bir birimiz tanımamıza sebep oldu ,hem de zamanı tespit etmek için o sıcakta yorulmaksızın video çekimini gerçekleştirdi(şikayetçiyim beni çok az çekmiş) tekrar teşekkürler.
Hemen hemen bütün üye kardeşlerim fidan, çelik getirmişlerdi paylaştık ,Hele sevgili Mustafa beyin (Kalambaklı) karınca yumurtaları yardımı ile mayaladığı yoğurdun tadını hiç unutmıyacağım onada çok teşekkür ederim,Ve Sayın Dr.Hasan bey(Drhegeli),(zekasına bir defa daha hayran kaldım )yaklaşık bir ay önce Amerika'dan getirttiği kırmızı ve beyaz kokulu atlasları için'' büyümelerini seyredeceğim''dediğimi dikkate almış ,unutmamış ve bana köklü çeliklerini getirmiş çok makbule geçti yarın Karşıyaka'da onu ve Mete tiren kardeşimi misafir edeceğim ve açmış olan benim adeniumlarımı inceleyeceğiz ,
Bir güzel toplantı daha sona erdi Sevgili Mehmet beye teşekkür ederken yeni yapılacak toplantımızın hayalini kuruyor bütün üye kardeşlerime sağlık ve serin günler diliyorum
Düzenleyen selcuk44 : 25-06-2012 saat 11:13
|