![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Agaclar.net Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012)
Arkadaşlar, 5 Mayısta Cumartesi günü Mersin'de toplanıyoruz. Yılın en güzel mevsimindeyiz, ne sıcak ne de soğuk, deniz kenarında bir kafede açık alanda oturabiliriz. Pozcu da sahildeki uçağın bulunduğu civarda mütevazı kafeler var, sizlerden başka öneriler gelmezse, o kafelerden birinde oturalım diyorum, açık büfe kahvaltı varmış, arzu ederseniz bir yerlerde yemek de yeriz. Adana'dan da arkadaşlarımız gelecek, yer önerileriniz ulaşımı kolay ve merkezde olsun. Fotoğraflar: Mersin Toplantısı (5 Mayıs 2012) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Ablacım, Mersinde olupta deniz görmeyen bir yerde toplanmak pekte mantıklı olmaz herhalde, bahsettiğin cafelerde çok güzel ve uygun bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-06-2009
|
İyi akşamlar Adalet hanım.Cumartesi-pazar günleri tam gün bahçede çalışıyorum.Mersindeki bir toplantıya katılmam mümkün olmayacak.Şimdiden özür dilerim.Ancak tüm arkadaşları bahçemde çaya beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Moderatör
|
Başlığı okuyunca hem çok hoşuma gitti hem de biraz kıskandım mı ne. Siz; güneyliler, bu sene leyleği uçarken gördünüz galiba. Hızınıza maşallah demeli. Güzel bir toplantıcı olacaktır, eminim. Hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Yarın toplantı mekanı kesinleşecek, sevgili smiy bu gün araştırmış, deniz kenarında kafeler var, tarifle çok rahat gelinebilcek mekanlar. Açık büfe kahvaltı sınırsız çay, 14 tl. civarıymış, yarın yemek konusunu da konuşacağım, kesinleştiğinde adres tlf. ve diğer bilgileri veririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı yeri kesinleşti. Gül Kafede buluşuyoruz. Yeri herkes için çok kolay, Adana'dan gelecek dostlarımız, sahil yolundan devam etsinler, Atatürk parkını geçip Hilton otelinin önünden dümdüz gidince sahildeki meşhur uçağımızı görecekler. Gül Kafe uçağın hemen yanında. Denize 8-10 metre mesafede, üzeri yeşil brandayla örtülmüş açık alan. Park yeri sorun olmaz, sahil boyunca park serbest. Açık büfe kahvaltı saat 15:00 e kadar, arzu edenlere ızgara servisleri de var. Havanın yağmurlu olmaması için bu günden duaya başladım ![]() Sevgiler. Gül kafe iletişim: 0535 773 80 58 0324 325 59 39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Ablacım, Gül Kafe olasına sevindiğimi söylememe gerek yok sanırım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Sizlerle olmayı çok isterim. Ne yazık ki önceden planladığımız işlerimiz var ![]() Adana toplantısı gibi sıcak bir buluşma olacağından eminim. İyi eğlenceler dilerim sizlere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili Adalet Hanım,toplantıya Adana'dan süpriz katılımlar da olacak sanırım.Cumartesi görüşmek dileğiyle sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-10-2011
|
Gelmeyi çok isterdim. Maalesef iptal edemeyeceğim programım var. Sizlere güzel paylaşımlar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Adana'dan gelecek arkadaşlar şimdiden hoşgeldi. Yeterki gönüller bir olsun bence Adana, Mersin,Ankara,İstanbul... farketmez. (Kendimi teselli etmeye çalışıyorum, bende Mersinden bu kadar az katılım olmasına üzülüyorum.) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Kalbim ne kadar temizmiş.Ben daha mesajı yazarken Mersinli sayımız artmış. Çok sevindim. Sevgil maviş2 şuan için net bir saat yok, Adalet Hanım yakında açıklama yapar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar, Yarın ben 10:00-10:30 gibi Gül kafede olacağım. Mersin'li arkadaşlar, ne kadar erken gelirseniz o kadar iyi olur. Adana'lı dostlarımız bir saatlik yoldan gelecekler, onları karşılamak için erken davranalım. Katılım sayımızın arttığına çok sevindim, bir saatliğine de olsa uğrayabilecek arkadaşlar hepimizi mutlu edecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|