![]() |
|
![]() |
#121 |
agaclar.net
|
Bu arada UrlaBahçe toplantıya ablasıyla Sayın Ferda Bozoklar Ardalı ile birlikte gelmişti. Ferda Hanım bir yazar. "Eleni' nin kızı Hatice " isimli romanını ismime imzalayıp hediye etti. Bu nazik jestine çok sevindim. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Tüm dostlara merhabalar..! Dün bana harika bir gün yaşattığınız için, aranızda olmaktan kendimi sonsuz şanslı hissettiğim için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Dün hazırlanmış, evden toplantıya gitmek üzere iken sevgili sakagun'un kargosu gelmişti. Giderken ben de onun kargosunu gönderecektim ki, ertesi gün beklediğim kargocuyu karşımda görünce, gözlerim parladı. Elindeki paketi alıp " ver o paketiii, şimdi al bu paketi dedim. Adamcağız şaşkın şaşkın bakınca " ee arkadaşla değiş tokuş yapıyoruz işte" dedim. Adam ifademe kayıtsız kalamayıp güldü. Çocuklar gibi şendim çünkü... Neyse bu neşe ile, toplantı yerinin ters istikametinde oturan annemlere kızımı bırakıp, istikamet toplantı yeri dedik. Trafik de dahil olunca bir saatten fazla geç kalmıştık. Ben yol boyunca tanışacağım insanları düşünmekten heyecanlanmıştım. Bahçeli Peyzaj kolay bulunabilecek yerdeydi. Yazılan yer tariflerinin sayesinde elimizle koymuş gibi bulduk. İlk içeriye girerken insanların etrafı turladığını ve her şeyi pür dikkat incelediğini gözlemledim. Kimsede yaka kartı olmadığından, kimseyi yüzyüze de tanımadığımdan, eyvah..! nasıl tanışacağım dedim. Mine Pakkaner ( hayatında mesleğini bu kadar seven bir insan görmedim, inanın kendisine hayran kaldım) inanılmaz pozitif enerjisi ile o kadar coşkuyla her bilgiyi veriyordu ki, bir ara etrafı unutup transa geçmişim. Eşim: " Böyle çekingen kalıyoruz. Sayın memet'i telden arayalım kim olduğunu öğrenelim" deyip aradı. Mehmet bey hemen yanında imiş.Telefona baktı... eşim "merhaba ben çaldırdım, nasılsınız" deyince komik bir hal oldu. Tanıştık. "Buyrun paylaşımlar var. Siz de alın" dedi. Herkes bir şeyler paylaşıyordu. Aynı zamanda çay ve kek,poğaça ikramı başladı. Herkes sakin sakin çayını alıp açılıyordu. Eşimin çekingen olacağını beklerken baktım enerji dolu "Hadi insanlarla tanışalım. Acaba ne yapsak? Herkes gibi birer ikramlık mı alalım? Hadi gel yanaşalım biraz" dedi. İkimiz de peçetelerle birer dilim kek aldık. Tüh..! çekingenlikten nazlanınca, bize çay kalmamış... ![]() ![]() Yavaş yavaş çekingenliğimizi atıp, insanlara rumuzlarını sormaya başladık. Bu arada elimde kek dilimi... ( Kek nefisti sayın Hülya... Ellerinize sağlık.) Tanıştıkça, aaa sizi biliyorum dedikçe, ortam harika bir hâl almaya başladı. Meğer beni yazılarımdan bilen ne kadar çok kişi varmış... Mutluluktan ayaklarım yerden kesildi. O kadar sıcak, canayakın, muhteşem insanlarla bir arada olmak beni çok gururlandırdı. Paylaşımlar devam ediyordu. Bir kök su sümbülü sahibi oldum. Sayın memet masada mavi kelebek çalısı çeliklerini işaret edip ismini söyleyince, bir tane de ondan aldım. Bir ara sayın Oxygene'le tanıştık. Sohbet ederken bir ara sayın mandalinciyi sordum. Hemen haber vermişler yanıma o kadar enejik bir şekilde geldi ki süper pozitif insan. Eşlerimiz de tanıştı, herkes tanışmaktan oldukça mutlu... Birbirimize telefon numaralarımızı verdik. Bir ara sayın mandalincinin eşi " bana gayet normal gözüktünüz hiç te spartaküs gibi değilsiniz" dedi. Hepimiz gülüştük. ![]() ![]() ![]() Sayın ecs ile tanıştım. Yakında o da bahçe sayfasını açacakmış. Merakla bekliyorum. Sayın Hülya ile tanıştım. Sayın Gultar'dı sanırım. İsimden emin değilim. Uzun uzun sohbet ettik, hatta eşimle bayağı bir muhabbetleri oldu. Biz de yanımızda getirdiğimiz tohumları paylaşmaya başladık. Fındık turbu, Yedikule marul, soğan, roka tohumu getirmiştim. Yanımda boş kilitli poşetler getirmek çok işe yaramıştı. Hem paylaşılan tohumlardan aldım. hem de herkese poşet dağıtıp tohumları muhafalı götürmek için güzel bir paylaşım oldu. Paylaşımda memet beyden yardım istedim. Sağ olsun kendisi çok esprili biriymiş. Balık satar gibi soğan tohumu mu soğan... Roka isteyen var mı? Maruuuul? diye herkesi gülümseterek paylaşımı sağladı. Bir ara arabdan gidip eşimin hazırladığı iğde çeliklerini ve peynir mayalarını getirdim. Çekingenliği attım ya artık ben de bağırmaya başladım. Peynir mayası var... Peynir yapmak isteyen varmıııı?. Kısa sürede mayalar da bitti. Herkes tarif istedi ama bizim ilk deneme peynirimiz pek katı olmadı acemilikten...Tadı güzel ama yumuşak olduğundan doğru tarifi bulup vemek istedim ve netten yazarım dedim. Ayrıca fazla kullanmak zehirleme yapar miktarı doğru kullanmak lazım diye uyardım. Peynir mayası çok güzel peynir yapan bir arkadaşım var. Ondan öğrenip size tarifi yazarım. Şişedeki maya size defalarca peynir yapmaya yetecek. Son kullanma tarihi 2014 Toptan satıldığından herkes tek tek bulmakta zorlanır diye paylaşmak istedim. Böylece hepimiz peynir işine de el atmış oluruz. ![]() Ortalik sakinleştikçe sayın Mine Pakkaner'le tanışmak için fırsat kollamaya başladım. Sonunda sohbet etme şansımız oldu. kendisi yazılarımı okuduğunu söyledi ve öylesine yüreklendirdi ki hemen gidip çalışmalara başlayasım geldi. sayın Mine Pakkaner'e fırsatını bulmuşken büyümüş narenciye ağaçlarını söküp başka bir yere aktarmak mümkün mü? Bahçeye aktarmak istediğimiz büyük ağaçlar var ama bize turunçgillerin tutmayacağını söylediler doğru mu? dedim. Bakın arkanızda yerinden söküp getirilmiş ağaçlar var. Gayet güzelce budanıp, doğru bir şekilde taşıdıktan sonra yer değiştirmek mümkün" dedi. Buna çok mutlu olduk. Sayın Nuri Mürvet'in çam ağacı nasıl yer değiştirilir bölümüne bakarsanız oradan da faydalanabilirsiniz" dedi. Tohum paylaşımları devam ediyordu. herkes bana bu tohumdan almışmıydınız? deyip çeşit çeşit tohum verdi. Bir ara sayın mandalinci benle deşti domates tohumu paylaştı. Sayın acemifüsun'la da tanıştık, çok canayakın biri idi. Ama Hepimiz sevgi ile yavaş yavaş vedalaştık. İsmini hatırlayamadım ama sohbetlerini çok net hatırladıklarım var. İsim akılda tutma özürlüyüm lütfen kusuruma bakmayın. Tanışamadığımız onlar çekingen, biz çekingen arkadaşlar da oldu. İnşallah bir dahaki sefere... Bir de sayın mr.duran'la uzun uzun tohum paylaşımı ve sohbetten sonra birbirimizin kim olduğunu öğrenip sadece sessiz tebessüm etmek çok komik oldu doğrusu. Hani şu İzmir'in havası muhabbetinden... Tanışmalar, içten sohbetler sonrası, elimde mavi kelebek çalısı çeliği, su sümbülü ve bir çok tohum ile yola çıkarken çok mutluyduk. Bir kez daha Ağaçlar net'li olmaktan çok gururlanmıştık. Bizi biraraya getiren, tüm emekleri ve içten yaklaşımlarından dolayı; Sayın Mine Pakkaner'e, sayın malina'ya, sayın memet'e, sayın Hülya'ya, sayın Cihat bey'e ve paylaşımda bulunan tüm dostlara sonsuz sayıda teşekkürler... Bundan sonra toplantı ve seminerleri sizleri görebilmek ve aynı zamanda bilgilenebilmek için sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunarım... Not: Fotoğraflarda yüzüm gizli ya da sırtı dönük çıkmışım. Bir daha ki sefere bol fotoğraf çekilecek ve çekeceğim inşallah... Acemilik işte... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Moderatör
|
Off of mı desem, ne desem? Sayın UrlaBahçe'nin yüklediği videoyu seyredince. Mine Hanım'ın " inanılmaz güzel kokar, inanılmaz güzel görüntü sağlar" diye sesini duydukça, ne yalan söyleyeyim ben de inanılmaz kıskandım sizleri. Artık ne yazarsanız yazın, ne kadar fotoğraf yüklerseniz yükleyin, sadece okuyacağım, fotoğraflara bakacağım bir satır dahi yazmayacağım çünkü içim gidiyor. ![]() ![]() (İşin esprisi bir yana bu kadar güzel ve içten, paylaşımcı bir toplantı gerçekleştiren İzmir'li dostları kutlarım, sayın hocamıza da binlerce kez teşekkür ederim. İyi ki ben de bu kadar güzel bir grubun üyesiyim diye mutlu oluyorum.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
[QUOTE=çekirdek;880827] (Botaniğin fiyatları çok uygundu, buna da ayrıca sevindik.) QUOTE] Gerçekten çok uygundu .İstediğim bitkileri alabilme şansım oldu. Cihat bey ,hem misafirverliğiniz hem de aldığım bitkiler için teşekkürler. Ama ben hala kim kim dir merak içindeyim.Ancak 5-6 arkadaşla tanışabildim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah... Çok mutlu olurum. Bir kaç üye dost daha söyledi toplanalım diye... O zamana kadar heyecanla güzellikler için çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Arkadaşlar yılbaşından sonraki eğitim toplantıları için konu önerirlerse çok sevinirim, katılımın yüksek olması bakımından toplantı içeriklerini herkesin hemfikir olduğu konularda yapmak daha iyi oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Eğer acemiliğiniz buysa... Ne kadar güzel anlatmışsınız. içinizden geldiğii gibi. Bence sizi toplantı sonu raporu yazmakla görevlendirmeliler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Succulent'ler hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isterdim ![]() Bitki kombinasyonları da pek çoğumuzun ilgilendiği bir konu . Düzenleyen nurcanaybay : 23-11-2011 saat 17:36 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar efendim, Sayın Uzaylı' nın dediği acemiler arasında bende vardım. Benden tohum alamayanlara özürler efendim. Elimde 8-10 kişiye verebilecek Deşti Domates tohumu var, kalanları köydeki arkadaşıma vereceğim. Toplantıda alamayanlar oldu ise özelime adreslerini yazsınlar hemen kardeş payı yollayayım efendim. Saygılarımla lütfen. Düzenleyen mrduran : 20-11-2011 saat 14:42 Neden: tashih |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-10-2008
|
![]() [QUOTE=mandalinci;880868]Sevgili dostlar, Toplantımız yoğun katılımla çok güzel, Mine Hanımın sayesinde de çok faydalı geçti. Benim için çok güzel bir hoşgeldin oldu. Herkes çok ilgili, nazik ve yakın davrandı, çok teşekkür ederim. Sayın Cihat'ın misafirperverliği, Sn Hülya Hanım'ın getirdiği lezzetli kek ve puaçalar, Sn. Mine Hanım'ın detaylı bilgilendirmeleri unutulacak gibi değil. Sevgili Fatma Demirel, Uzaylı, Hepgül ve tatlı oğlu Furkan, Acemi Füsun, nurcanaybay ve adlarını üzülerek hatırlayamadığım tüm dostlar sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Paylaşımlar çok bol oldu, açgözlülük ederek aldığım tohum ve çeliklerle bakışıyoruz şimdi. Sn. mrduran doldurdunuz ceplerimizi tohumlarla hoşgeldin hediyesi diye teşekkürler. En çok da deşti domateslere sevindim. Sn. gondag'dan (yanılmıyorsam) kelebek çiçeği köklü ve çeliği, Sn. uzaylı dan peynir mayası (nasıl yapacağım?) aldım, zinnia tohumları kimdendi hatırlayamıyorum teşekkürler. Atlas çeliği ve çilek fideleri ortadaydı sahibine teşekkür etmek istedim bulamadım. Sn. Güler hanım Hülya Hanım vasıtasıyla sizin osmanlı çilekleri bize kadar ulaştı çok teşekkür ederim. Sn. cihan as, ben de kefir getirmiştim, başkaları da getirdi mi bilemiyorum. Ayrıca, menekşe yaprakları, mum çiçeği ve köklü nane de getirdiklerim arasındaydı. Bundan sonra yapılacak tüm seminer ve sohbet toplantılarının takipçisi olmaya çalışacağım, Mine hanım seminerlere devam lütfen. Yalnız bundan sonra ki toplantılar için önerim, herkes yakasına site adı ve kendi adının yazılı olduğu yaka kartlarıyla gelirse daha akılda kalıcı olur. Ankara'da ki toplantıda yapılan uygulama çok faydalı olmuştu. Ben Sn. memet'i resimleri yükleyince tanımış oldum mesela, kendisine şahsen teşekkür etmek isterdim. Oturum düzeni veya paylaşımlar için bir masa düzeneği olması da iyi olurdu. Bunlar sadece yapıcı eleştiriler, yoksa herşey çok güzeldi. Bu toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, Sn Güler hanım, yazılarınızla bizleri desteklediniz, Sn. Malina sayenizde böyle bir topluluk gerçekleşti. Bir daha ki toplantıda aramızda olmanız ümidi il Sayın Mandalinci,benim toplantıdan bir saat evvel ( o da sağolsun sevgili Jezabel sayesinde ve tesadüfen)haberim olması nedeniyle çok geç katılabildim,dolayısıyla Jezabel haricinde kimse ile tanışma imkanı bulamadım,inşallah bir dahaki sefere, genede sitenin genel havasını koklama imkanım oldu,bu konuda öncelikle Sn. Mine hanım ve Sn. Malinaya sonrada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Evet mavi kelebek çiçeği çelikleri ile köklü fidelerini ben getirmiştim,kimler ala bildi, kimler aldığının ne olduğunun farkında bilemiyorum inşallah uygun şekilde dikilir ve kelebekler açarlar.Benimkisi adeta bir ağaç oldu şu anda bahçede üzerinde yüzlerce mavi kelebek uçuşuyor. toplantı ile ilgili görüşlerinize katılıyorum,yaka kartları ve masa düzeneği birçok sorun ve seremoniyi çözer, ardından bir sohbet toplantısıda çok iyi olur,tabii daha çok zaman ve uygun mekan gerek ama bunlar halledilebilir sanıyorum.Neticede bir sosyal paylaşım sözkonusu,...Bu vesile ile tüm arkadaşlara iyi günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Toplantıya katılamadım. Sayenizde neler kaçırdığıma anlıyorum.. Bir dahakine kaçırmayaccağım sözz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2008
|
Alıntı:
Toplantı gerçekten çok güzeldi.Başta Mine hanıma,Memet bey e,Cihat bey e,Hülya hanıma ve tohum,fide,çelik,maya,kefir getirerek bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara çooook teşekkürler.İnşallah sık sık eğitim,gezi gibi vesilelerle biraraya geliriz.Mine Hanım a aşı üzerine bir eğitim toplantısı yapılması konusunda teklifte bulunmuştum.Sanırım olumlu buldu teklifi.Geriye aşı zamanından önce eğitimi almak kaldı. Bu konuda yapabileceğim birşey varsa ben hazırım. Tüm arkadaşlara sağlıklı mutlu günler diliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
Daha önceki toplantıları bildiğim için ne kadar iyi zaman geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum. Sizler o keyfi yaşarken ben çok yakın bir yerde başka bir toplantıda idim. Ama konu dostluk, bitkiler filan değil, gün boyu kafa şişiren rakamlar, planlar, bütçeler idi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
|
Çok keyifli geçen bir toplantı oldu. Giderken 3 çelik Synadenium Grantii, 3 çelik köklü Hoya carnosa, bir Kalanchoe Fedtschenkoi pet bardakta, bir bardak dolusu Kalanchoe daigremontiana, bir köklü çelik Cissus rhombifolia "Ellen Danica ", 1 adet minik Passiflora edulis, 10 adet köksüz Crassula tetragona çeliği, 3 adet de Atlas çiçeği çeliği ile gittim. Açıkçası başında beklemek bana manalı gelmedi, masaya bıraktım ki dileyen çekinmeden alsın. Yeni sahipleri güle güle büyütsün, yeşertsin. Bu kadar güzel anlatım ve yüzlerce çeşit ( bazıları isimsiz ) olunca heyecandan içim içime sığmadı tabi, bir o yana bir bu yana koşturdum durdum. Sevgili gondag ve eşini tanımaktan çok zevk aldım. Bir de Mavi kelebek çelikleri sahibi oldum, benim evdeki biraz cılız geliyor gözüme, kardeş aldım ona ![]() Sevgili gondag'ı yabancılık çekmesin diye Asya_lotus, Memet bey ve Mine hanımla tanıştırdım ![]() Yaka kartı fikri aklıma yattı, hitap zorluğu çekmemek için ![]() Masanın olmayışı bence sıkıntı yarattı, oturup bir nefeslenip çayımızı içseydik... Çok şey istedim galiba. Botaniğin fiyatları çok uygundu, Murrayalar da bana büyük sürpriz oldu, deyim yerindeyse "gökte ararken yerde bulmak" gibi. Adını bilmediğim 2 bitki daha aldım. Elim dolu geldim, arabam dolu ayrıldım toplantıdan. Darısı diğer toplantı ve eğitimlerin başına, hep bu coşkuyla inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sevgili TuruncuHis selçuk beyle beraber gittik toplantıya, yolda hep sizi, mine hanımı, ismail beyi, dilaverbeyi, ülkerhanımı, fatma hanımı, gül teyzeyi konuştuk toplantı sonrası muhabbetleri ne kadar özlemişiz meğer. inşallah bir dahaki sefere hepberaber olur yine eskisi gibi siz anlatır esprileri patlatır mine hanım yerlere yatar gülmekten banada dilsiz diye takılır. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Merhaba sevgili aycan Sizden tekrar özür diliyorum, yaşlılık işte, isimleri bir türlü kafatasıma yerleştiremiyorum. ![]() ![]() Bir bilgi edinirsem sizi bilgilendireceğim, orda söylemeyi unuttum dediğiniz türü bulursanız dikin ama bir tanede r1 veya 10 numara cinsi şeftali dikmenizi tavsiye ederim gercekten tad lezzet ve görüntü olarak muhteşem. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Aramızda olmayan arkadaşları aradı gözlerimiz.Turuncuhis , keşke aramızda olabilseydiniz. Toplantımız çok güzel geçti.Neyse bir dahaki toplantımızda görüşebiliriz belki. Gül teyzeyle konuştuk, bir gün önce ,çokk selamlarını iletti sizlere. Daha önceden verilmiş bir sözü nedeniyle katılamadı, aklı toplantımızda kaldı.. İnşallah bir sonraki toplantımızda aramızda olurlar. Düzenleyen Hülya : 22-11-2011 saat 15:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
agaclar.net
|
Ah, ben ağustos böceği misali gevezelik yapmaktan elim boş döndüm ![]() Bir dahaki toplantıyı fidanlıkta değil de oturup sohbet edebileceğimiz bir yerde düzenleriz. Fidanlıkta Cihat Bey, Mine Hanım ben 15 kişi filan gelirsiniz diye düşünmüştüm, o kadar kişiyi oturtarak ağırlayabiliriz ama şu anda bu imkansız dedi bizi öyle kalabalık görünce ![]() Sevgili Çekirdek, bak kalabalık geleceğiz galiba haberin olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
Toplantı kısmı ayrı, sonrası ayrı bir keyifle geçiyordu gerçekten. Gül teyzem, Güler hanım, Mine hanım hoşgeldin mesajları attı. Aylar sonra döndüğümde unutulmamış olmak çok gurur verdi. Geçen hafta kendime Paskalya alırken Selçuk bey acaba beyaz Paskalya bulmuş mudur diye düşünmüştüm. Arka balkona her çıktığımda Güler hanımın hediyesi turuncu gülü aşırı gübre üzerine hümik asit manyağı yaparak öldürüşümden utanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Ben de söz verdiğim gibi, 8 adet kefir mayası, susak, uzun kabak,fener çiçeği, tombul bamya, hatmi çiçeği ve bağrıbütün kavun tohumlarıyla birlikte oradaydım.Hepsini isteyen arkadaşlara verdim sevgiyle yetiştirip ürünlerini görsünler. Böyle ayaküstü toplantılarda çok kişiyle tanışıp, hiç kimseyi hatırlamadan eve dönülür. Aşağı yukarı öyle oldu. Aklımda kalan Acemifüsun'un canayakın tavırları, Tanıştığım diğer arkadaşlar da da aynı sempatik tavırlar vardı ama isim hatırlayamıyorum hepsinden çok özür dilerim.Bir dahaki toplantıya yaka kartları ile gelmeliyiz tanışıp, unutmamak için. Sn. Acemifüsun, clematis çelikleri için çok teşekkür ederim, tarifinize uygun pet şişeye yerleştiler.Sn.A.İhsan, macademia tohumu sözü için teşekkür ederim, bekliyorum... Tadını unutamayacağım Çok lezzetli bir poğaça yedim, yapanın eline sağlık. Bir sonraki toplantıda oturup sohbet ederek, neşeli saatler geçirmeyi umut ediyorum.(Toplantıda yalnızca bir saat kalabildim) Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Moderatör
|
Sevgili Hülya, Bu başlıkta yazılan bütün mesajlarda arkadaşların ortak bir fikri de sizin yaptığınız kek ve poğaçanın lezizliği. Hemen Mutfak başlığına döndüm ve ilgili kısımda ne kadar ararsam da arayayım sizin tariflerinize rastlamadım. Tadına bakamadık ama lütfedin de tarifini verin lütfen, bizler de denemeye gayret ederiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
fotoğraf
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Çok özür dilerim sayın çekirdek; İsimleri eksik yazmışım. Sizinle de çok güzel kaynaştık. Hatta sakin ve sevecen konuşmanıza bayılmıştım. Toplantı sonrasında da aileme bütün akşam toplantıda tanışmalardan bahçelerimizden, sizden ve ağaçlar nette anlattığınız çalışmalarınızdan, yaptıklarınızdan bahsetmiştim. Sizinle tanışmak güzeldi, tekrar görüşmek dileği ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Ben de aşı konusunu ve budamayı merak ediyorum. her ikisi de gözümde büyüyor. Bir gün ben de bunları öğrenebilecek miyim acaba? ![]() Fotoğraf makinesi bende de vardı. Ama çok şey kaçıracağım endişesi ile bir kare bile çekemedim. Toplantılarda topluca bir fotoğraf çekilmeyi adet edinsek çok güzel anı olur. Hatta ben herkesi sık sık görmek için masaüstü resmi yaparım. ![]() Düzenleyen Uzaylı : 21-11-2011 saat 11:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her gittiğimde yazacağımdan emin olabilirsiniz. Teşekkür ederim... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |