agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni2Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-11-2011, 18:05   #11
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Galeri: 99
Geniş katılımlı çok güzel bir toplantıydı. Yeni birçok üyemizi de tanımış olduk. Nihayet beklediğimiz soru geldi, eğitim yok mu diye Talep olmadan yapmayacağız demiştik, şimdi yapacağız artık.

Üyelerimiz yine çok paylaşımcıydı. Çelikler, tohumlar, yumrular sahiplerini buldu. Bahçeli Botanik' in yöneticisi Cihat Bey bizlere çay ikram ederken yine üyelerimizin el emeği lezzetli kek ve boğaçaları tattık.

Son derece makul fiyatlarla fidan satın alma şansımız oldu.

Çam sakız çoban armağanı kompost getirmiştik, Emek Gübre' den tanıtım şişeleri geldi. Kefirler dağılırken Sevgili Cihan' ı andık. Peynir mayası getiren sevgili üyemizin hemen etrafı sarıldı.

Su sümbülleri paylaşılırken doğal ortamda yayılıcı ve istilacı bir tür olduğunu bu yüzden bakmaktan sıkılan üyemiz olursa hiçbir zaman tabiata azat etmemesi gerektiğini konuştuk.

Bitkiler hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Bu arada çok sevgili Selçuk44 Ağabey'imizin yakın zamanda eşini kaybettiğini de maalesef orada yeni öğrendim. Kendisi her zamanki katılımcı, alçakgönüllü ve güleryüzlü haliye yine eksik olmasın aramızdaydı. Eşine Allah' tan rahmet diliyorum.

Güler Hanım sizi andık, bakın biz de kalabalığız diye.

Menekşeci baba hazırlanın, bir semineri siz vereceksiniz. Toplanacağız sizden afrika menekşesi dinleyeceğiz, demedi demeyin.

Sevgili Çekirdek'i Mordoğan' da ziyaret edeceğiz.

Sevgili Uzaylı bir de sizin bahçenize geliriz kim bilir? )

Gül Teyze' mizi gözüm çok aradı.

Memet oradan oraya organizasyon için çok emek verdin, sağolasın.

Sevgili Cihat bizleri ağırladın, teşekkür ederiz, bol bereketli kazançlar dileriz.

Ne diyeyim dostlar, ayaklarınıza sağlık. Sağol Malina hepsi senin sayende. Göle çaldığın maya tuttu.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025