agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-01-2011, 22:25   #211
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Sevgili dostlar hepinizle tanışıp sohbet ettiğim için bugün çok mutluyum. Gerçi daha çok sohbet etmek vardı ama zaman çok çabuk geçti. Ağaçlar.net in üyesi olduğum için kendimi çok şanslı hissettim. Bugün bu toplatıyı düzenleyen başta Güler hanım olmak üzere emeği geçen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu toplantıya ilk defa katıldım ve inanılmaz keyif aldım. Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız . Sevgilerimle..

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2011, 22:46   #212
Ağaç Dostu

Dudi's Avatar

Giriş Tarihi: 15-04-2008
Galeri: 54
Sütlü Nuriye :)

Cumhur abiye ithafen

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg 090120112483.jpg (37.6 KB, 259 views)
Dudi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2011, 22:54   #213
Ağaç Dostu

uzman16's Avatar

Giriş Tarihi: 10-10-2007
Galeri: 119
Çok güzel bir toplantı olmuş. Emeği geçenlere, katılanlara, fotoğrafları yükleyenlere selam ve sevgiler.

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2011, 23:26   #214
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Her fotoğrafı inceledikçe yüzüme tebessüm yayılıyor. Sevgili limon, merak etme kimse yanlızlık hissetmedi (!) dolu dolu yaşadık üç saati.

Perhizdeyim ama soslu makarna yiyorum. Ama ben masumum nrkmrkz ye ye diye beni kışkırttı, sabahtan beri açtım. Ama sorun bakalım ben hiç sütlü nuriye yedim mi? Yiyemedim... çünkü Cumhur Tonba aramızda yok diye boğazımdan geçmedi. Lilium yok diye korogakinin de tadına bakmadım.....

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2011, 23:43   #215
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Gördün mü Lilium,
Güler Ablam bizim yüzümüzden orada neredeyse aç kalmış. Bundan sonra ne olursa olsun biz de katılalım. Gayret edelim.

Bilmiyorum neden, toplantı olunca beni bir heyecan kaplıyor, mutlu oluyorum. Katılmasam dahi. Sizlerin birbiriyle tanışması, güzel saatler geçirmesi, yeni dostluklar kurması beni burada çok mutlu ediyor. sanki kendim de katılmış gibi gurur duyuyorum, seviniyorum.
Nice toplantılara. Elbet benin de katılacağım günler yakındır.
Hepinize sevgiler, saygılar, selamlar. İyi ki varsınız.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-01-2011, 23:48   #216
Ağaç Dostu

nazlı hilal's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2010
Bu gün toplantıda olmayı bende çok isterdim,İstanbul değilde Ankara olsaydı gelme şansım olabilirdi,Konya olsa gelirdim,kısmet Ağaçlar net iyiki var,şaka maka Konyaya gelmenizi çok isterim

nazlı hilal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 00:16   #217
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dudi Mesajı Göster
Cumhur abiye ithafen
Orada bir çatal olsun, o da benim çatalım. Ağzımın suyu aktı vallahi.

Eski 10-01-2011, 00:22   #218
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Gördün mü Lilium,
Güler Ablam bizim yüzümüzden orada neredeyse aç kalmış. Bundan sonra ne olursa olsun biz de katılalım. Gayret edelim.
Ah be cumhurcuğum ben ne zamandan beri bekliyorum, şöyle bir toplantıya katılsan da ben de rahat rahat kümese dalsam

Şaka bir yana tüm toplantıya katılan arkadaşları kutlarım, güzel kıskandırılacak bir gün geçirmişsiniz, aranızda olmayı tanışmayı çok isterdim, bir şeyi çok isteyince olmuyor işte, son güne kadar bir süpriz yaparım diye düşündüm fakat olmadı.
Burada var olduğumuz sürece bir gün bir yerde elbet buluşacağız.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 00:40   #219
Moderatör

Güler's Avatar

İnşallah diyelim sevgili arkadaşlar.....

Önümüzdeki günlerde bir Sapanca bir de Gönen kaplıca gezi ve toplantısı yapalım diye düşünüyoruz.
Hani ne demişler " Deliye her gün bayram" misali bize de toplantı... toplantı.

Eski 10-01-2011, 01:56   #220
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Galeri: 7
Hayatımıza değer katan bir günün ardından...

Yetmediiii! Yetmediiiiiiiiiii! Haftaya çaylar da hediyeler de benden. Çayınızın şekerini bile karıştırırım. Yanına sütlü nuriye, yoğurtlu iskender hatta peynirli pide. Kurrada da boş yok. Ne olur yine gelin

Zaman öyle hızlı aktı ki. Tadı damağımızda, kulağımızda hatta beynimizde kaldı. Bu tad sanki; biraz korogaki gibi, biraz sütlü nuriye tadında belki, belki tatlı bir sohbet gibi belki de zamanı paylaşmanın eşsiz zevki!

Zamanı paylaşacak güzel insanlar olunca, hele birde bunlar 50 kişi olunca 180 dk. / 50 den, hissedilen zamanın yaklaşık 3,5 dk. olması hiçte anormal değil herhalde. Dün zamanımı benimle paylaşan, değer katan güzel yürekli tüm dostlara teşekkür ederim. Eksik olmayın.

(Sevgili aygün gözlerimiz sizi aradı. Çok geçmiş olsun. Oğlunuzun sağlığına kavuşmasını dilerim.)

Sevgilerimle...

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 02:15   #221
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe Mesajı Göster
[B]sütlü nuriye

Zamanı paylaşacak güzel insanlar olunca, hele birde bunlar 50 kişi olunca
Ne 50 si sayın sariefe. belki siz orada 50 kişiydiniz fakat biz burada belkide 150 kişi idik toplantıdan haber almak, fotoğrafları görmek için.

Eski 10-01-2011, 08:15   #222
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Ağaçlar net'in değerli üyeleri, Sanal ortamlarda başlayan paylaşımlarımız, istanbul gurp toplantısı ile bir çok değerli arkadaşımızı birada olarak yakından tanıma fırsatı buldum.

Sevgili arkadaşlar hepinizle tanışıp sohbet ettiğim için bugün çok mutluyum. Sanaldaki bilgi paylaşımlarımızla oluşturduğumuz kişisel hobilrimizin gerçeğe dönüştürdüğümüz bu zaman biriminin su gibi akarak tatlı anılar bırakan sürecin yaşanması bende büyük zevklere dönüştü.

Bu ilk katıldığım agaçlar net toplantısı idi. Çok güzel geçti, katılan arkadaşlarımı kutluyarak şükranlarımı sunarım, sizleri gerçekten sevdiğimi bilmelisiniz, çünkü sizler paylaşımlarınızla bendeki bilgi birikimine büyük katkılar sağladınız.

Ağaçlar net içindeki forumlarda kendi hobilerimin organik atıkların kompostlanarak solucan gübre oluşum sürcinde hep sizlerin yapıcı eleştilerinizden faydalanma imkanı buldum, konularıma aşina arkadaşlarımın mesajları ile bana gelişimim için itici güç kattılar.

Sizler benim paylaşımlarla oluşturduğum sevgilere kaynak oldunuz, Sevgilrimi sunar hepinize sağlık ve esenlikler dilerim.

Saygılarımla.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 08:21   #223
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayse_afyonlu Mesajı Göster
. Baksana tadına doyamamışlar. Ve ozaman sen gidebilirsin. Biz burda resimlerle ve yazılan yazılarla idare ederiz her zamanki gibi.
.
Böyle yazıp da üzmeyin bizleri.
Madem sizler gelemiyorsunuz, o zaman orada veya yakın çevrenizde toplantı tertipleyin bizler gelmeye gayret edelim.

Denizli gurubu toplanacaktı, geliriz dedik ama bir türlü ayarlayamadılar. Zaten Mart'tan sonra biraz daha zorlaşır işler. Herkesin bahçe çalışmaları başlar, sağa sola dağılır millet. Yine de imkânları zorlarız.

Eski 10-01-2011, 08:33   #224
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Giriş Tarihi: 18-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe Mesajı Göster
Hayatımıza değer katan bir günün ardından...

Yetmediiii! Yetmediiiiiiiiiii! Haftaya çaylar da hediyeler de benden. Çayınızın şekerini bile karıştırırım. Yanına sütlü nuriye, yoğurtlu iskender hatta peynirli pide. Kurrada da boş yok. Ne olur yine gelin

Zaman öyle hızlı aktı ki. Tadı damağımızda, kulağımızda hatta beynimizde kaldı. Bu tad sanki; biraz korogaki gibi, biraz sütlü nuriye tadında belki, belki tatlı bir sohbet gibi belki de zamanı paylaşmanın eşsiz zevki!

Zamanı paylaşacak güzel insanlar olunca, hele birde bunlar 50 kişi olunca 180 dk. / 50 den, hissedilen zamanın yaklaşık 3,5 dk. olması hiçte anormal değil herhalde. Dün zamanımı benimle paylaşan, değer katan güzel yürekli tüm dostlara teşekkür ederim. Eksik olmayın.

(Sevgili aygün gözlerimiz sizi aradı. Çok geçmiş olsun. Oğlunuzun sağlığına kavuşmasını dilerim.)

Sevgilerimle...
Günaydın Arkadaşlar,

Sevgili Sarıefe'y katılıyorum çok zevkli bir toplantıydı hiç kimse yabancılık çekmiyordu, sanki yıllardır bir araymışız gibiydi. Bir daha ki sefer gelemeyen arkadaşları da aramızda görmek üzere.

bettyycim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 08:47   #225
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-12-2009
Galeri: 4
Toplantı

Bu birlikteliğimizde bütün arkadaşlarımın ortak özelliği sevimlilik, tevazu, cana yakınlık ve paylaşımcılık ruhuna sahip olmaları idi. Orada ve burada sizinle birlikte olmaktan memnunum.

Her şey gönlünüzce olsun.

Düzenleyen OSMAN45 : 11-01-2011 saat 07:08
OSMAN45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 08:52   #226
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Galeri: 98
Maşallah, çok güzel bir birliktelik olmuş. Bizlerde(uzakta olanlar) fotoğraflara bakıp yetinicez artık napalım.

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 08:55   #227
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
4 nisan,agaclar.net' in doğum günü. Geçen yıl ben ilk kez katılmıştım. İstanbul dışından da üye arkadaşlarımız gelmişlerdi.
Bu senede, sanırım bir kutlama olur.
İşte o toplantıya daha kalabalık bir birlikteliği sağlamak için, İstanbul dışında olan arkadaşlarımızda, ''o gün İstanbul'da olacağım!'' Diye, kendilerini hazırlayadursunlar. ajandalarında o günü şimdiden bu toplantıya angaje etsinler.

Çünkü; Her yerden, en kolay ulaşılabilecek yer (Karayolu, Denizyolu, tren ve uçak.) İstanbul olduğu için söylüyorum.

Ne bileyim? Daha keyifli bir toplantı olur. Diye düşünüyorum.

Bu toplantıya, yakın yerlerdeki arkadaşlarımız da katılamadılar. Havalar soğuk diye, olsa gerek.. Gözlerim listede son ana kadar Sevgili Yücel Canpolat' ı aradı mesela.

Ama baharda inşallah, daha çok arkadaşımızla görüşme şansı yakalarız. Dünden, çok daha güzel ve görkemli olur..

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 08:55   #228
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Giriş Tarihi: 18-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Bu birlikteliğimizde bütün arkadaşlarımın ortak özelliği sevimlilik, tevazu, cana yakınlık ve paylaşımcılık ruhuna sahip olmaları idi. Yorumlarımı her biri için ayrı ayrı yapmak istiyorum izinleriyle
Sevgili Osman abicim, bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, toplantı gerçekten çok güzeldi, çok hoş keyifli bir türk kahvesi tadındaydı. Bu arada iltifatınız için de ayrıca teşekkür ederim, utandırdınız beni

bettyycim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 09:01   #229
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Galeri: 73
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ac/dc Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlar, güler hanıma ulaşamadığım için buradan yazıyorum. kendisine toplantı ile ilgili olarak bir mesaj attım ve cep telefonumu verdim. lütfen bana gün içinde mutlaka dönsün. katılımcılara hazırladğım hediyeleri göndermek istiyorum. saygılarımla, (sihirli toprak) pazarlama md. selim ışık
Ayrıca Sn. ac/dc'ye çok teşekkürler.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 09:51   #230
Ağaç Dostu

Dudi's Avatar

Alıntı:
bir insanın sadece diyet ile bu kadar güzelleşeceğini ve gençleşeceğini sanki 17 yaşında tahmin edemediğim Dudi
Teşekkür ederim Osman bey, çok mutlu oldum bunu okuyunca. Bu arada toplantıdaki en küçük üye bendim sanırım Benden küçük varmıdır acaba?

Eski 10-01-2011, 10:20   #231
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Ben de sn.Yılmaz Yalçın'ı aradım ama yoktu. Selluka çeliklerinden istedim diye gelmeye korktu galiba Ama Sevgili Kiraz hepimize yetecek çelik getirmişti.

Demek Ünal Kaktüse gittiniz? Ben de Güler Hanım dağılabiliriz deyince neden böyle alelacele dağıldılar diye düşünmüştüm. Nasıl kaktüsleri beğendiniz mi? Ben pek türlerini bilmediğimden gözüme güzel gelenlerden almıştım. Artık araştırıp daha bilinçli bakacağım.

Sn. Ad/dc'nin sihirli topraklarında sevgili Kiraz'ın selluka çeliklerini ve Orhan Bey'in tohumlarını kısa süre yeşerteceğiz. Çok teşekkür ederiz.

Bu arada sizden bir ricam olacak. Aldığımız çeliklerin ve tohumların büyüme aşamalarını paylaşalım. Şahsen severek gönderdiğim veya verdiğim bir bitkinin, tohumun veya çeliğin tutup tutmadığını, ne durumda olduğunu merak ediyorum. Bu konudan daha önce bahsedip serzenişte bulunan sn.Zeki Yağlı Bey'e katılıyorum.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 10:23   #232
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Alıntı:
Bu birlikteliğimizde bütün arkadaşlarımın ortak özelliği sevimlilik, tevazu, cana yakınlık ve paylaşımcılık ruhuna sahip olmaları idi. Yorumlarımı her biri için ayrı ayrı yapmak istiyorum izinleriyle

Patronlarımız pardon moderatörlerimiz Güler hanım ve Ferda hanımdan başlayalım.(Yaşasın yağcılık) Onlar sayesinde bu site yüz bin lere dayandı.

Diğer arkadaşlara gelince: Yüzüme bakıp bakıp "sen benden nasıl büyük yaşlı olabilirsin" mealinde sözler söyleyen sevimli arkadaşım ve hocam Orhan Özbilgiç , bilgili konuşmaları ve bize yazılı hazırlayarak sunduğu dersi ile Ankstel, aslan parçası oğlu Ege ve güzel eşi ile Trutt, bir insanın sadece diyet ile bu kadar güzelleşeceğini ve gençleşeceğini sanki 17 yaşında tahmin edemediğim Dudi, mankenleri çatlatabilecek Selenn ve Bettyycim, Güzel eşi ile sevimli yakınlıklıkları Güler hanımın bile takıldığı gözden kaçmayan Zafer İnandıklı , şairimiz, hocamız, saygı ile eli öpülecek Sayın Hozat, Vildan hanımın söylediği gibi gençlikleri ile yaş ortalamamızı düşüren Sarıefe ve betito Vildan hanım, Vildan hanım oradaki en ihtiyar delikanlı ben bile 44,5 yaşında iken(uykular hariç) karşımda yüzüme baka baka böyle yaş dan söz edilir mi? hanımefendileri söylemiyorum, onların çoğunluğu 19 ve 29 bir kısmı 39 yaşında idi. , zerafet sembolleri zenfree, kiraz ve limon, Zarif eşi ve eşinin güzel kardeşi ile bizleri hiç bıkmadan, usanmadan bilgilendiren Nuri Mürvet, malç ve kompost konusunda seminer verebilecek zaten sürekli veriyor tecrübeye sahip Epsody, yanındakini kardeşi zannettiğim meğer kızı imiş Günebakan, teklif ve yönlendirmeleri ile toplantıların mümtaz kişisi Cemal.S, eşimle ortak arkadaşımız Eser İlhan, sanal adı ile hepimizi gülümseten nrkrkmz , Suna, Filiz, Katmer, Serkan İstanbul,
Selehattin 67 ve diğerleri orada ve burada sizinle birlikte olmaktan memnunum.

Her şey gönlünüzce olsun.
çok teşekkür ederim bende sizlerle olmaktan çok mutluluk duydum. sevgilerimle

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 10:29   #233
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
4 nisan,agaclar.net' in doğum günü. Geçen yıl ben ilk kez katılmıştım. İstanbul dışından da üye arkadaşlarımız gelmişlerdi.
Bu senede, sanırım bir kutlama olur.
İşte o toplantıya daha kalabalık bir birlikteliği sağlamak için, İstanbul dışında olan arkadaşlarımızda, ''o gün İstanbul'da olacağım!'' Diye, kendilerini hazırlayadursunlar. ajandalarında o günü şimdiden bu toplantıya angaje etsinler.

Çünkü; Her yerden, en kolay ulaşılabilecek yer (Karayolu, Denizyolu, tren ve uçak.) İstanbul olduğu için söylüyorum.

Ne bileyim? Daha keyifli bir toplantı olur. Diye düşünüyorum.

Bu toplantıya, yakın yerlerdeki arkadaşlarımız da katılamadılar. Havalar soğuk diye, olsa gerek.. Gözlerim listede son ana kadar Sevgili Yücel Canpolat' ı aradı mesela.

Ama baharda inşallah, daha çok arkadaşımızla görüşme şansı yakalarız. Dünden, çok daha güzel ve görkemli olur..
Orhan Hocam üzgünüm katılamadım bir sonraki ne söz yanlız Cumhur Hocamızıda görmek istiyoruz değil mi?

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 10:35   #234
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
Orhan Hocam üzgünüm katılamadım bir sonraki ne söz yanlız Cumhur Hocamızıda görmek istiyoruz değil mi?
O gelmese de olur. Kimseye tatlı bırakmaz yoksa.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 10:38   #235
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
Benim için çok güzel birgündü. Tek tek isim yazmama gerek bence yok. Çok güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum. Aranızda olmaktan mutluyum. Buraya ben bir ağaç bakımını öğrenmek amacıyla googlede dolaşırken rastladım.
İlk güler hanım ve bahçesi çıktı karşıma çok sevdim. Üye oldum. Bütün sayfaları tek tek dolaşmaya çalışıyorum yeni bilgiler öğreniyorum.
Tekrar söylemeliyim hepinizi çok sevdim. Allah daha uzun yıllar bir araya gelmemizi nasip etsin. Güzel yüreğiniz, güler yüzünüz ve ışıl ışıl bakan dost canlısı gözlerinizle hepiniz varolun ve çok çok teşekkür ederim ki hiç yabancılık çekmedim aranızda, ben pek katılamıyorum yeni yeni aşıyorum bazı şeyleri. Oradada söylediğim gibi panik atak hastasıyım, ve inanın ki korkarak geldim ama aranızda unuttum.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 10:41   #236
Ağaç Dostu

Dudi's Avatar

Bizimle hastalık falan kalmaz sevgili serkan_istanbul İlaç gibi gurubuz kral fm misali

Eski 10-01-2011, 10:45   #237
Ağaç Dostu

Dudi's Avatar

Ayrıca sevgili ac/dc ye çok teşekkür ederim. Kahve ağacım için saksı değişimi zamanı gelmişti ama bir türlü güvenebileceğim bir toprak bulamamıştım. Toplantıda ilk kez gördüğüm sihirli toprak ile kahve ağacımın mutlu olacağından eminim.

Eski 10-01-2011, 11:00   #238
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili serkan İstanbul, bizler de seni sevdik. Köşende sakin sakin oturunca pek rahatsız etmek de istemedik.
Panik Atak hastası olduğunu sonradan toplantı sonunda söyleyince öğrendim, daha evvel bilseydim yanmıştın arkadaşım. Düşük çenemle seni yanlız bırakmazdım.

Aramıza daha sık katıl, bizlere yaz, toplantılara gel.
Beraberce her şeyin üstesinden geliriz.

Eski 10-01-2011, 11:00   #239
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
Güzel yüreğiniz, güler yüzünüz ve ışıl ışıl bakan dost canlısı gözlerinizle hepiniz varolun ve çok çok teşekkür ederim ki hiç yabancılık çekmedim aranızda ben pek katılamıyorum yeni yeni aşıyorum bazı şeyleri. oradada söylediğim gibi panik atak hastasıyım. ve inanın ki korkarak geldim ama aranızda unuttum.
Ben de bu hastalığı bahçe, bitki, toprak sayesinde tamamen yendim. Eşekten düşeni eşekten düşen anlarmış misali şu yazdığınız cümleden neler yaşadığınızı o kadar iyi tahmin edebiliyorum ki...

Güler Hanım'ın da yazdığı gibi, sessiz sedasız otururken kalbinizin atışlarını dinlediğinizi bilseydim keşke.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-01-2011, 11:02   #240
Moderatör

Güler's Avatar

Arkadaşlar sohbetinizden ayrılmak zorundayım, mutfakta işler beni bekliyor.
Sizlere güzel günler dilerim.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025