![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili dostlar hepinizle tanışıp sohbet ettiğim için bugün çok mutluyum. Gerçi daha çok sohbet etmek vardı ama zaman çok çabuk geçti. Ağaçlar.net in üyesi olduğum için kendimi çok şanslı hissettim. Bugün bu toplatıyı düzenleyen başta Güler hanım olmak üzere emeği geçen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu toplantıya ilk defa katıldım ve inanılmaz keyif aldım. Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız . Sevgilerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Moderatör
|
Her fotoğrafı inceledikçe yüzüme tebessüm yayılıyor. Sevgili limon, merak etme kimse yanlızlık hissetmedi (!) dolu dolu yaşadık üç saati. Perhizdeyim ama soslu makarna yiyorum. Ama ben masumum nrkmrkz ye ye diye beni kışkırttı, sabahtan beri açtım. Ama sorun bakalım ben hiç sütlü nuriye yedim mi? Yiyemedim... çünkü Cumhur Tonba aramızda yok diye boğazımdan geçmedi. Lilium yok diye korogakinin de tadına bakmadım..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
|
Gördün mü Lilium, Güler Ablam bizim yüzümüzden orada neredeyse aç kalmış. Bundan sonra ne olursa olsun biz de katılalım. Gayret edelim. Bilmiyorum neden, toplantı olunca beni bir heyecan kaplıyor, mutlu oluyorum. Katılmasam dahi. Sizlerin birbiriyle tanışması, güzel saatler geçirmesi, yeni dostluklar kurması beni burada çok mutlu ediyor. sanki kendim de katılmış gibi gurur duyuyorum, seviniyorum. Nice toplantılara. Elbet benin de katılacağım günler yakındır. Hepinize sevgiler, saygılar, selamlar. İyi ki varsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Bu gün toplantıda olmayı bende çok isterdim,İstanbul değilde Ankara olsaydı gelme şansım olabilirdi,Konya olsa gelirdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şaka bir yana tüm toplantıya katılan arkadaşları kutlarım, güzel kıskandırılacak bir gün geçirmişsiniz, aranızda olmayı tanışmayı çok isterdim, bir şeyi çok isteyince olmuyor işte, son güne kadar bir süpriz yaparım diye düşündüm fakat olmadı. Burada var olduğumuz sürece bir gün bir yerde elbet buluşacağız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Moderatör
|
İnşallah diyelim sevgili arkadaşlar..... Önümüzdeki günlerde bir Sapanca bir de Gönen kaplıca gezi ve toplantısı yapalım diye düşünüyoruz. Hani ne demişler " Deliye her gün bayram" misali bize de toplantı... toplantı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Hayatımıza değer katan bir günün ardından... Yetmediiii! Yetmediiiiiiiiiii! Haftaya çaylar da hediyeler de benden. Çayınızın şekerini bile karıştırırım. Yanına sütlü nuriye, yoğurtlu iskender hatta peynirli pide. Kurrada da boş yok. Ne olur yine gelin ![]() Zaman öyle hızlı aktı ki. Tadı damağımızda, kulağımızda hatta beynimizde kaldı. Bu tad sanki; biraz korogaki gibi, biraz sütlü nuriye tadında belki, belki tatlı bir sohbet gibi belki de zamanı paylaşmanın eşsiz zevki! Zamanı paylaşacak güzel insanlar olunca, hele birde bunlar 50 kişi olunca 180 dk. / 50 den, hissedilen zamanın yaklaşık 3,5 dk. olması hiçte anormal değil herhalde. Dün zamanımı benimle paylaşan, değer katan güzel yürekli tüm dostlara teşekkür ederim. Eksik olmayın. (Sevgili aygün gözlerimiz sizi aradı. Çok geçmiş olsun. Oğlunuzun sağlığına kavuşmasını dilerim.) Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Ne 50 si sayın sariefe. belki siz orada 50 kişiydiniz fakat biz burada belkide 150 kişi idik toplantıdan haber almak, fotoğrafları görmek için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ağaçlar net'in değerli üyeleri, Sanal ortamlarda başlayan paylaşımlarımız, istanbul gurp toplantısı ile bir çok değerli arkadaşımızı birada olarak yakından tanıma fırsatı buldum. Sevgili arkadaşlar hepinizle tanışıp sohbet ettiğim için bugün çok mutluyum. Sanaldaki bilgi paylaşımlarımızla oluşturduğumuz kişisel hobilrimizin gerçeğe dönüştürdüğümüz bu zaman biriminin su gibi akarak tatlı anılar bırakan sürecin yaşanması bende büyük zevklere dönüştü. Bu ilk katıldığım agaçlar net toplantısı idi. Çok güzel geçti, katılan arkadaşlarımı kutluyarak şükranlarımı sunarım, sizleri gerçekten sevdiğimi bilmelisiniz, çünkü sizler paylaşımlarınızla bendeki bilgi birikimine büyük katkılar sağladınız. Ağaçlar net içindeki forumlarda kendi hobilerimin organik atıkların kompostlanarak solucan gübre oluşum sürcinde hep sizlerin yapıcı eleştilerinizden faydalanma imkanı buldum, konularıma aşina arkadaşlarımın mesajları ile bana gelişimim için itici güç kattılar. Sizler benim paylaşımlarla oluşturduğum sevgilere kaynak oldunuz, Sevgilrimi sunar hepinize sağlık ve esenlikler dilerim. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Madem sizler gelemiyorsunuz, o zaman orada veya yakın çevrenizde toplantı tertipleyin bizler gelmeye gayret edelim. Denizli gurubu toplanacaktı, geliriz dedik ama bir türlü ayarlayamadılar. Zaten Mart'tan sonra biraz daha zorlaşır işler. Herkesin bahçe çalışmaları başlar, sağa sola dağılır millet. Yine de imkânları zorlarız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
Sevgili Sarıefe'y katılıyorum çok zevkli bir toplantıydı ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı
Bu birlikteliğimizde bütün arkadaşlarımın ortak özelliği sevimlilik, tevazu, cana yakınlık ve paylaşımcılık ruhuna sahip olmaları idi. Orada ve burada sizinle birlikte olmaktan memnunum. Her şey gönlünüzce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 11-01-2011 saat 07:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
4 nisan,agaclar.net' in doğum günü. Geçen yıl ben ilk kez katılmıştım. İstanbul dışından da üye arkadaşlarımız gelmişlerdi. Bu senede, sanırım bir kutlama olur. İşte o toplantıya daha kalabalık bir birlikteliği sağlamak için, İstanbul dışında olan arkadaşlarımızda, ''o gün İstanbul'da olacağım!'' Diye, kendilerini hazırlayadursunlar. ajandalarında o günü şimdiden bu toplantıya angaje etsinler. Çünkü; Her yerden, en kolay ulaşılabilecek yer (Karayolu, Denizyolu, tren ve uçak.) İstanbul olduğu için söylüyorum. Ne bileyim? Daha keyifli bir toplantı olur. Diye düşünüyorum. Bu toplantıya, yakın yerlerdeki arkadaşlarımız da katılamadılar. Havalar soğuk diye, olsa gerek.. Gözlerim listede son ana kadar Sevgili Yücel Canpolat' ı aradı mesela. ![]() Ama baharda inşallah, daha çok arkadaşımızla görüşme şansı yakalarız. Dünden, çok daha güzel ve görkemli olur.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
|
Ben de sn.Yılmaz Yalçın'ı aradım ama yoktu. Selluka çeliklerinden istedim diye gelmeye korktu galiba ![]() Demek Ünal Kaktüse gittiniz? Ben de Güler Hanım dağılabiliriz deyince neden böyle alelacele dağıldılar diye düşünmüştüm. ![]() Sn. Ad/dc'nin sihirli topraklarında sevgili Kiraz'ın selluka çeliklerini ve Orhan Bey'in tohumlarını kısa süre yeşerteceğiz. Çok teşekkür ederiz. Bu arada sizden bir ricam olacak. Aldığımız çeliklerin ve tohumların büyüme aşamalarını paylaşalım. Şahsen severek gönderdiğim veya verdiğim bir bitkinin, tohumun veya çeliğin tutup tutmadığını, ne durumda olduğunu merak ediyorum. Bu konudan daha önce bahsedip serzenişte bulunan sn.Zeki Yağlı Bey'e katılıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Benim için çok güzel birgündü. Tek tek isim yazmama gerek bence yok. Çok güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum. Aranızda olmaktan mutluyum. Buraya ben bir ağaç bakımını öğrenmek amacıyla googlede dolaşırken rastladım. İlk güler hanım ve bahçesi çıktı karşıma çok sevdim. Üye oldum. Bütün sayfaları tek tek dolaşmaya çalışıyorum yeni bilgiler öğreniyorum. Tekrar söylemeliyim hepinizi çok sevdim. Allah daha uzun yıllar bir araya gelmemizi nasip etsin. Güzel yüreğiniz, güler yüzünüz ve ışıl ışıl bakan dost canlısı gözlerinizle hepiniz varolun ve çok çok teşekkür ederim ki hiç yabancılık çekmedim aranızda, ben pek katılamıyorum yeni yeni aşıyorum bazı şeyleri. Oradada söylediğim gibi panik atak hastasıyım, ve inanın ki korkarak geldim ama aranızda unuttum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Ayrıca sevgili ac/dc ye çok teşekkür ederim. Kahve ağacım için saksı değişimi zamanı gelmişti ama bir türlü güvenebileceğim bir toprak bulamamıştım. Toplantıda ilk kez gördüğüm sihirli toprak ile kahve ağacımın mutlu olacağından eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Moderatör
|
Sevgili serkan İstanbul, bizler de seni sevdik. Köşende sakin sakin oturunca pek rahatsız etmek de istemedik. Panik Atak hastası olduğunu sonradan toplantı sonunda söyleyince öğrendim, daha evvel bilseydim yanmıştın arkadaşım. Düşük çenemle seni yanlız bırakmazdım. ![]() Aramıza daha sık katıl, bizlere yaz, toplantılara gel. Beraberce her şeyin üstesinden geliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güler Hanım'ın da yazdığı gibi, sessiz sedasız otururken kalbinizin atışlarını dinlediğinizi bilseydim keşke. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|