View Single Post
Eski 10-01-2011, 10:20   #231
limon
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Ben de sn.Yılmaz Yalçın'ı aradım ama yoktu. Selluka çeliklerinden istedim diye gelmeye korktu galiba Ama Sevgili Kiraz hepimize yetecek çelik getirmişti.

Demek Ünal Kaktüse gittiniz? Ben de Güler Hanım dağılabiliriz deyince neden böyle alelacele dağıldılar diye düşünmüştüm. Nasıl kaktüsleri beğendiniz mi? Ben pek türlerini bilmediğimden gözüme güzel gelenlerden almıştım. Artık araştırıp daha bilinçli bakacağım.

Sn. Ad/dc'nin sihirli topraklarında sevgili Kiraz'ın selluka çeliklerini ve Orhan Bey'in tohumlarını kısa süre yeşerteceğiz. Çok teşekkür ederiz.

Bu arada sizden bir ricam olacak. Aldığımız çeliklerin ve tohumların büyüme aşamalarını paylaşalım. Şahsen severek gönderdiğim veya verdiğim bir bitkinin, tohumun veya çeliğin tutup tutmadığını, ne durumda olduğunu merak ediyorum. Bu konudan daha önce bahsedip serzenişte bulunan sn.Zeki Yağlı Bey'e katılıyorum.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön