Ağaçlar net'in değerli üyeleri, Sanal ortamlarda başlayan paylaşımlarımız, istanbul gurp toplantısı ile bir çok değerli arkadaşımızı birada olarak yakından tanıma fırsatı buldum.
Sevgili arkadaşlar hepinizle tanışıp sohbet ettiğim için bugün çok mutluyum. Sanaldaki bilgi paylaşımlarımızla oluşturduğumuz kişisel hobilrimizin gerçeğe dönüştürdüğümüz bu zaman biriminin su gibi akarak tatlı anılar bırakan sürecin yaşanması bende büyük zevklere dönüştü.
Bu ilk katıldığım agaçlar net toplantısı idi. Çok güzel geçti, katılan arkadaşlarımı kutluyarak şükranlarımı sunarım, sizleri gerçekten sevdiğimi bilmelisiniz, çünkü sizler paylaşımlarınızla bendeki bilgi birikimine büyük katkılar sağladınız.
Ağaçlar net içindeki forumlarda kendi hobilerimin organik atıkların kompostlanarak solucan gübre oluşum sürcinde hep sizlerin yapıcı eleştilerinizden faydalanma imkanı buldum, konularıma aşina arkadaşlarımın mesajları ile bana gelişimim için itici güç kattılar.
Sizler benim paylaşımlarla oluşturduğum sevgilere kaynak oldunuz, Sevgilrimi sunar hepinize sağlık ve esenlikler dilerim.
Saygılarımla.
|