![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Meraklı gözlerle kapılardan, camlardan bakanlar da, bunlar ne iş yapar, nereden geldiler acaba diye kafa yormuşlardır garanti. Küçük bir de agaclar.net potansiyel üyesi gördüm. Kucak da idi. 282-3. Çok tatlı. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Cumhur Tonba Bizim küçük oğlumuz çekirdekten yetişiyor. Bu 2. toplantısı. Umarım doğa ve toprak sevgisini yeterince verebiliriz. O bizden daha bilinçli olur ve de Allah ömür verirde bizim yaşlarımızı görürse daha donanımlı, daha bilgili bir doğasever olur. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
DSC00262.jpg Sohpet etmekten resim çekmeyi unuttum .Toplu resime son anda yetiştim .Dağılmayın durun diye bağırdım ama anca bu kadar yakalayabilmişim . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
DSC00263.jpg Güler hanım son anda dönünce habersiz resime arkası dönük yakalanmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
DSC00268.jpg Bettyycim ve annesi seradan bir poz |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2010
|
hem sera hem cafe görüntüleri aynı gün mü anlayamadım. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
bende bu gün sihirli toprağa selluka çeliklerini diktim. teşekkürler kiraz arkadaşıma ve ac/dc ye umarım tutar. ![]() birde domates tohumu vardı , cinsi nedir acaba diye sorduğumda susuz domatesmiş galiba dediler. deşti domates midir acaba bilen varmı? ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım, Sevgili İsmail Seyrek dağıttı. Bende aldım. O, Deşti Domates. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ben onlardan birini ağzıma attım arkadaşlar bana uzaylıymışım gibi baktı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
Alıntı:
![]() orhan bey sizede tekrar getirdiğiniz tohumlar için teşekkür ederim. susak tohumu bahçenizdeki uzun kesilerek yenen kabakmı yoksa süs kabağımı. ![]() Düzenleyen Suna : 11-01-2011 saat 01:15 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
|
güle güle kullanın suna, ben teşekkür ederim)))) sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Toplantı da dağıtılan tohumlar arasın da hintyağı tohumu da vardı birkaç arkadaş nasıl bir bitki olduğunu sordu biraz tarif etmeye çalıştım ama anlatabildimmi bilemem. Bu arada sayın ac/da sihirli topraklar için teşekkürler çok sağolun ![]() İşte hintyağı bitkisi ricinus-communis.jpg |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Yeni Üye
|
güle güle kullanınız günebakan. umarım bitklerinizde sevinir. yakın ilginize teşekkürler)))) |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Önce kalite ve tat, randuman kontrolü yapmış Betttycim. Siz yiyor zannetmişsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Moderatör
|
Bak bak, kavgada bile söylenmez.....Bana biri böyle yazsa valla alınırım Cumhur Tonba. ![]() (mikserlik bana da mı bulaştı ne? Hep bu furkan yıldız'ın yüzünden.) ![]() Benim bu mesajım da ... fıkra gibi oldu. " Adamın biri kahvede oturmuş harıl harıl anlatıyor; ben kuranda okudum, namaz kılmayın diye yazıyor. Millet şaşırmış, hiç öyle şey olur mu birader demişler ama adam israr ediyor. Nihayet, peki getirin kuranı da göstereyim demiş. Kuran gelmiş, adam ayeti bulmuş, parmağı ile ayetin önündeki kısmı kapatarak göstermiş. Bakın ------ namaz kılmayın diyor. Adamın biri yaaa hemşerim olmaz öyle şey sen çek şu parmağını şuradan demiş. Parmak satırdan kalkınca da yazı ortaya çıkmış: içkiliyken namaz kılmayın. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her zamanki tezcanlılığınızla suçüstü yaptınız bana. Ben de ironik mesajı yazarken, ilk tepki kimden gelecek diye merak ettim aslında. Ama o kadar hızlı bir yanıtla enselenmek hem de sizin dilinize düşmek... aman aman istemem. Siz her ne kadar, o bildik güzel fıkrayla durumu idare etmiş olsanızda; ben yine de yanlış anlamaya mahal vermekten(eğer verdiysem) öncelikle Cumhur Bey'den ve tüm Ağaçlar'dan özür dilerim. Yeryüzündeki bütün ağaçlara ve çiçeklere ayan olsun ki; böyle bir toplantıda tanışmak ve sohbet etmek isteyeceğim ilk sıralarda Cumhur Tonba gelir. Bu toplantıda da hepsi birbirinden değerli ve güzel insanların çoğuyla sohbet etmeye zaman yetmedi.Dilerim başka toplantılarda daha geniş zaman ve daha fazla simalarla güzellikleri paylaşma şansımız olur. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
valla gayet lezzetliydi, zeytinyağıda olsaydı fena olmazdı hani ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte bazen böyle tohumları da yiyebiliyoruz ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Delilik parayla değil ki, İsmail beyin yüzünde ki ifadeyi hiç unutamam gözleri yuvalarından fırladı ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|