agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-10-2009, 19:33   #1
Ağaç Dostu

aaylin's Avatar

Giriş Tarihi: 20-12-2008
Galeri: 5
selamlar

Arkadaşlar merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar burada ve sizlerle olmak çok güzel. Cumartesi günleri kızımın piyano dersi var ancak 10 da bitiyor. Bu arada yazicim olmadığı için de davetiye almadim ama yetiştirebilirsem gelmeyi çok arzu ediyorum. Sevgili Todor bende cep numaranız var. Müsaade ederseniz ve de uygun olursanız geldiğimde beni de içeri almanız için sizi arayabilirmiyim acaba? Bu arada özel mesaj gönderen arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim. Yeni evin bahçesi o kadar harap durumdaydı ki bu yaz ara vermeden uğraştım ancak bir kısmını geçici olarak duzeltebildim. Toprak çok kötü olduğundan diktiğim ve ektiğim hiç bir şey doğru düzgün yetişmedi. Yani sizlerden aldığım tohumlar hep ziyan oldu. Önümüzdeki sene için toprağı 60-70 cm kaldırıp yeniden toprak döktüreceğim. O zaman iyi olur inşallah.

Şimdilik herkese sevgilerimi yolluyorum. Sevgiyle kalın.

aaylin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-10-2009, 19:52   #2
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Fuardaki güzellikleri de resmediverin, lütfen!

Merhaba,
Bir çok arkadaşımız gibi ben de, orada olamayacağım için hayıflananlardanım. Birlikteliğinizin çok keyifli olacağından hiç şüphem yok. Hepinize sevgilerimi yolluyorum.
Geçireceğiniz güzel anları resimleyip bizlerle paylaşacağınızdan eminim. Ancak, fuardaki bitkilerin de resimlerini bizlere ulaştırırsanız, çok sevinirim.
Neşeli bir gün diliyorum. Sağlıkla, tabii!..

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-10-2009, 20:02   #3
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 17-01-2009
Galeri: 45
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi orijin Mesajı Göster
Merhaba,
Bir çok arkadaşımız gibi ben de, orada olamayacağım için hayıflananlardanım. Birlikteliğinizin çok keyifli olacağından hiç şüphem yok. Hepinize sevgilerimi yolluyorum.
Geçireceğiniz güzel anları resimleyip bizlerle paylaşacağınızdan eminim. Ancak, fuardaki bitkilerin de resimlerini bizlere ulaştırırsanız, çok sevinirim.
Neşeli bir gün diliyorum. Sağlıkla, tabii!..
Dün çektiğim birkaç kare resim makinamda kaldı çıkarınca buraya koyacağım.

kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025