agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-10-2009, 23:52   #211
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 17-01-2009
Galeri: 45
Bu toplantıda biraraya gelip katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. 35-40 kişilik bir gurup olmasına rağmen, sorun olmadı. Yardımsever arkadaşlar işleri yürüttüler bana iş kalmadı. Izgaraları hazırlayan bayanlara ve ızgarayı pişirip dağıtımını yapan baylara teşekkür ederim. CemalS. arkadaşım ve eşine konuklarla evsahibi olarak ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ederim.
Ağaçlar net in saygıdeğer üyeleri, şehir hengamesinden uzak bir gün geçirdilerse, Ve bizim bunda payımız olduysa bunun mutluluğu bana yeter. Sağ olun var olun.

kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-10-2009, 23:55   #212
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-07-2007
Galeri: 92
Yine, her zaman ki gibi bir toplantıydı. ( Şahaneydi anlayacağınız )

Ağaçlar.net e üye olduğumdan beri, her toplantıda şaşırır dururum.

Birbirini ilk defa gören bu kadar insan, nasıl olur da, kırk yıldır tanışıyormuşcasına kaynaşır, sohbet eder, vaktin nasıl geçtiğini anlamaz, paylaşmaya bu kadar hevesli olur v.s, v.s.

Her toplantıdan sonra da, keşke daha sık yapsak böyle toplantıları der ve hayıflanırım.

Birbirini zaten tanıyanlar ise başka bir alem.
Gerçek ve büyük bir ailenin parçası olduğunuzu daha iyi anlıyorsunuz her toplantıda.

Bize ev sahipliği yapan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
Fuarda almak istediğim ve satmamakta direnen görevliye rağmen, iki saksı bitkiyi alabilmek için bin bir çaba gösteren sevgili Kudretciğime, sevgili Cemal S. hemşerime,

Bize tüm o seraları gezdirip, sabırla bilgi veren, bahçesinde o müthiş misafirperverliğiyle ağırlayan, araya bir de soğanlı bitki eğitimi sıkıştıran sayın hocam kgursan'a,

Bizimle bu güzel günü paylaşan tüm aileme sevgilerimi sunuyorum.

Azıcık da dedikodu yapayım;

Sevgili Bonsaisever, kendine çekilişte çıkan sardunyaya bile potansiyel bonsai olarak baktı. Evirdi, çevirdi.. Pes yani.

Sevgili nrkrkmz'ın barbunyası çok lezzetli idi. Todor'un köfteleri de.

Herkes sırayla kendini tanıtırken, sıra sayın praecox a geldiğinde fark edildi ki, öyle korkulacak bir hoca değilmiş. Çekinmeyin, aklınıza geleni sorun artık.

Sayın hocam Kgursan'ın pilavı nefisti, bilginize.

Güler hanımın bahçesinin elmaları gördüğüm en kocaman elmalardı. Elma yetiştirenler ders alsın bence.

İyi ki varsınız...

Sevilay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 00:02   #213
Ağaç Dostu.

Giriş Tarihi: 17-01-2009
Galeri: 45
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi muminsait Mesajı Göster
Sevgili kgursan, hani bize o nefiz ciğerli pilavdan. Biz standda kurabiye, nescafe ve sallama çayla içimiz dışımıza çıktı......Korkmaz Sera ve Fidancılık )
Size pilav göreviniz bittikten sonra. Görev başında pilav yenmez Her gün de papaz pilav yapmaz

kgursan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 00:05   #214
Ağaç Dostu

thomasina's Avatar

Giriş Tarihi: 05-06-2009
Galeri: 31
Çok güzel birgün geçirdik eşimle birlikte. Eşim hep mangal başında olduğundan genelde misafir sanıldı)) Oysa myunder nicki ile sitemize üye. Ama doğrusu sitede daha aktif olursa bir dahakine gözden kaçmayacağını anladı))
Bolca resim var ancak yarın ekleyebileceğim, detayları da...
Sevgili Kgursan' ın konukseverliği inanılmazdı. Teşekkürler Hocam.
Herkesle tanışmaktan ve bir arada birkaç saat geçirmekten çok mutlu olduk.
Uzun bir yolculuk sonrası ancak bu kadarını yapabiliyorum.
Bu arada agaclar.net yöneticilerine teşekkürler.
Sevgilerimle...

thomasina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 00:32   #215
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Toplantıdan

Merhabalar!

Toplantı hakkında yazılacak o kadar çok şey varki nereden başlayacağına şaşırıp kalıyor insan. Doğrusu toplantıyı aştı birazcık. Bir büyük ailenin düğün evindeydik desem ne dersiniz? Ciğerli pilavın tadına bakamadım ancak sucukları ve köfteleri götürdüm.
İlk şaşkınlığı fuarın girişinde sevgili Kızılağacı (Beylerbeyli Ali bey) görünce yaşadık. Süpriz olurda bu kadar olur. Yeni aramıza katılan arkadaşlarımızı ve küçücük çocuklarımızı aramızda görünce ne düşündüm biliyormusunuz Ağaçlar net hergün büyüyor ve serpiliyor. Üniversite öğrencilerimize gelince anfide sessizce Kamil hocamı dinlemeleri eminim herkesi mutlu etti. O soğan senin bu benim diye kavga etmemeleri ise ayrı bir mutluluk inanın.
Kap gel pikniğine dönen düğünümüzde pardon toplantımızda tek eksiğimiz davul zurnaydı boşluğunu Kamil hocanın radyosu doldurdu. Sohbetler bilgi paylaşımı çiçek, çelik, tohum, elma, ayva paylaşımı derken en önemlisi bir lokma ekmeğimizi paylaşmanın verdiği mutluluğu yaşadık hep beraber.
Var olan ve her zaman olacak ancak unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi yaşamanın hazını paylaştık birlikte.

Formun ufaklığının büyük hayalinin ilk provasını yaşadık bu gün. Ne miydi? Onuda ufaklığa sorun derim.

Daha neler neler...

Şehir dışından gelen arkadaşlarımız başta; katılan, bizlere mesajlarıyla destek veren telefonla arayan gıyabında kadeh kaldırılan dostumuz dahil herkese teşekkürler. İyiki varsınız.....

Saygıyla / Anadolu divanesi

Düzenleyen cemal.S : 11-10-2009 saat 00:58 Neden: Küçük bir imla hatası ve ilave bir satır.
cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 01:17   #216
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-03-2008
Galeri: 47
Okudum okudum, bir daha okudum.....Bana yazacak hiç birşey kalmamış..kalanlara da benim kelimelerim kifayetsiz :-)

Başta bahçesini açıp bizi ağırladığı, hiç görmediğim kesme çiçek seralarını gösterdiği bunlar yetmiyormuş gibi birde ufak ders verdiği için sayın Kamil Hocaya;
Sayın CemalS ve ailesine...
Sayın praecox'a ve Todor'a bitmek bilmeyen sorularımı cevapladıkları için :-) Sevgili Güler Hanım'a ,Sevilay'a ve barbunya mı beğenen beğenmeyen herkese teşekkür ederim. Sayenizde yine çok güzel bir AĞAÇLAR.NET toplantısı yaşadım.

AAAA.. bu arada fuarı tertipleyenlere de teşekkür ederim bize toplanma bahanesi sağladıkları için...
Sevgiyle kalın :-)

nrkrkmz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 09:50   #217
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 03-07-2009
Ev sahipliği yapan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.)

Redağaç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 10:33   #218
Yeni Üye

coşkun ayaz's Avatar

Giriş Tarihi: 09-02-2008
Galeri: 12
Selamlar,
Sizlerle olmak, tanışmak, konuşmak, bilgilenmek, görgüsü artmak- ne güzeldi.
Çok hoş ve dolu dolu geçen bir gün oldu bizim için. Tüm katılan ve emeği geçen dostlarımızı saygıyla selamlıyoruz. Ben, eşim ve küçük kızım...

Dönüş yolumuzda Karamürsel'den geçerken yol genişletme adına yapılan ağaç katliamı bizi çok üzdü, sizlerle paylaşmak istedim. 30- 40 yıllık onlarca çınar ağacını dibinden kesiyor ve yokediyorlar. Niçin, her gün daha çok çoğalan ve gerekli gereksiz kullanılan araçlar için.
Çözüm kısa mesafelerde bisiklet kullanmaktır.
Toprak ve ağaçlar(doğa) insafsızca asfalt ve betona kurban ediliyor. Yazıklar olsun...

coşkun ayaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 11:00   #219
Ağaç Dostu

uzman16's Avatar

Giriş Tarihi: 10-10-2007
Galeri: 119
Antoryum

Fotoğraflar için başlık henüz açılmadığından şimdilik bunu ekliyorum.
Sanırım adı antoryumdu.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg yalovaDSCN8011_tn.jpg (41.1 KB, 251 views)
uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 11:08   #220
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73
Çok güzel bir çiçek. Güle güle büyüt sevgili uzman16.
Arkadaşlar fotoları merakla bekliyoruz. Ayrı başlığı kim açacak acaba?

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 11:25   #221
Ağaç Dostu

uzman16's Avatar

Giriş Tarihi: 10-10-2007
Galeri: 119
Sevgili Maki01, ben fotoğraftaki çiçeği almadım. O fuardaki çiçeklerden bir fotoğraftı.

Ben fuardan bu kasımpatını aldım. Sarı çiçek açacak.

çiçekDSCN8115_tn.jpg

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 15:29   #223
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-03-2007
Galeri: 1
7. Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı (08 - 11 Ekim 2009)
10 Ekim Cumartesi Toplantısı Hk.;
Benden önceki arakadaşlarım gerekenleri anlatmışlar.
Başta kgursan olmak üzere, tüm katılımcılar dört dörtlüktü.
Kamil hocam, soğanlı bitkiler konusunda verdiğiniz bilgi ve misafirperverliğiniz için ne
kadar teşekkür etsek azdır.
Ziraat mühendisliğiniz yanında ciğerli içpilav üretiminde de (laf aramızda)bayağı
başarılısınız haa!
Hepiniz sevgiyle kalınız.

yolac Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 15:46   #224
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Giriş Tarihi: 01-02-2007
Galeri: 33
Geçen yıl da fuara gitmeyi çok istemiş ve katılamamıştım. Bu yıl da öyle oldu.
Kardeşim iyiydi. Her şey yolunda diyerek tüm hazırlıklarımı yaptım tam evden çıkarken, annem düştü. Ağzından burnundan kan revan Dahiliye KBB ve norolog derken 3 ayrı dr a gitmek durumunda kaldık. Tahliller röntgenler vs.
Bizi korkuttu. Şimdi iyi şükür.
Toplantının resimlerine ve yorumlarınıza bakıp avunucam. Her şeyin başı sağlık.
Sağlıkla kalın.

habibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 16:59   #225
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili habibe, inan gözlerim seni aradı. Badalan fasulyen, biber salçan ve istediğin tohumların yine benimle geri döndüler.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda güzellikler içinde buluşmak üzere.....

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 17:31   #226
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-07-2006
Galeri: 29
Bir çok açıdan çok verimli bir gündü. Kgursan'a her şey için çok teşekkür ediyorum. Gözlerimiz gelmeyen ve gelemeyen arkadaşları çok aradı. Redağaç günün süpriziydi, bizleri çok mutlu etti.

Çok eğitici tecrübeler yaşadık. Bir çoğumuzun görme imkanının olmadığı seraları gezdik. Bu seralarda çok ilkel olanlarda vardı, orkide üretilen modern seralarda vardı. Bazılarımız sera yapılan sera bile gördük. Soğanlı ve rizomlu bitkilerin fizyolojisini uygulamalı olarak öğrendik.

Yedik, içtik, göbeklerimiz şişti çimlere yayıldık. Kısa yoldan çok para kazanma hayalleri kurduk.

Herşey tek kelime ile mükemmeldi. Elleri değen herkesin ellerine, gelen herkesin ayağına sağlık. Sağ olun Kgursan, tamamen sizin sayenizdeydi bu muhteşem gün.

Todor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 18:47   #227
Ağaçsever

Hasan's Avatar

Giriş Tarihi: 30-12-2005
Galeri: 2
Başta Kamil Gürsan ve Cemal Bey' e konukseverlikleri için çok teşekkür ederim. Herşey çok güzeldi.
Özellikle ağaçlar.net'de üyeler arasındaki samimiyet ve yardımseverliği toplantı esnasında da yakalamak gerçekten hoştu. Diğer birçok şeyi zaten üstatlar yazmış. Yeni bir toplantıda tekrar görüşmek dileğiyle.

Selamlar.

Hasan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 21:52   #228
Ağaç Dostu

Oğuzhan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-07-2006
Merhabalar
Her toplantı gibi bu da keyifli ve güzel geçmiş.O günün güzelliği fotoğraflara yansımış.

Selamlar

Habibe Abla Çok geçmiş olsun.Acil şifalar ..

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 22:04   #229
Ağaç Dostu

trida's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2009
Galeri: 10
Ağaçlar.net ailesinin yeni üyelerinden olduğumdan, toplantıda da dile getirdiğim gibi bu ilk toplantımdı ancak eminim son toplantım olmayacak. Açıkçası bu kadar paylaşmayı seven, sıcak kanlı, sanki uzun süredir tanışıyormuş hissi veren topluluk az bulunur.

Misafirperver, güler yüzlü evsahibimiz kgursan'a nazik daveti, güzel organizasyonu, ciğerli iç pilavı, güzel buketleri ve samimiyeti için,

yine evsahipliği yapan CemalS'e ve ailesine konukseverlikleri için,

ayrıca gösterdiği yakınlıktan dolayı sıcakkanlı Sebahattin Sargın'a ve CemalS.'in kızına(üzgünüm ismini anımsayamadım),

fotoğraf makinesiyle güzel anları ölümsüzleştiren Nariel'e,

lezzetli barbunyası için Nrkrkmz'a,

bahçesinden getirdiği inanılmaz güzellikteki meyveler, güller, çiçekler ve bilgilendirmelerinden dolayı Güler hn.'a,

bu vesile ile tanışmış olduğum tüm site üyelerine ve bu toplantının düzenlenmesinde maddi-manevi emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ve tabi ki özellkle de şu ana kadar hiç bir ilgisi olmamasına rağmen aranızda olmamı sağlayan sevgili eşime ve bize eşlik eden sevgili kızım ve oğluma.

Sevgiyle kalın, iyiki varsınız.

trida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 22:05   #230
Ağaç Dostu

trida's Avatar

Giriş Tarihi: 20-07-2009
Galeri: 10
Sn. Habibe,

büyük geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

trida Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-10-2009, 22:10   #231
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Yaşananları yazılarıyla bize aktaran,
günü birlikte yaşayan sevgili arkadaşlarımızı, çektikleri resimlerle bizlere tanıtan herkese binlerce teşekkürler..
Elleriniz dert görmesin!

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 00:39   #232
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili habibe, inan gözlerim seni aradı. Badalan fasulyen, biber salçan ve istediğin tohumların yine benimle geri döndüler.

Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda güzellikler içinde buluşmak üzere.....
Sağol Güler.
Dediğin gibi en kısa zaman da başka güzelliklerde görüşmek umuduyla..
Fotoğraflarınıza baktım tam tahmin ettiğim gibi yine sıcacık geçmiş. Herbiriniz çiçekler kadar güzelsiniz.
Tanıdıklarımı yeniden görmüş gibi oldum. Tanışmadığımız arkadaşlarımızıda gördüm. Kırk yıllık dostluklar gibi kareler..
Bunlara vesile olan Malinaya uzun sağlıklı ömür diliyorum.
Sevgiler..

Eski 12-10-2009, 00:42   #233
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Sevgili Oğuzhan teşekkür ederim.
Sn.trida, size de çok teşekkür ederim. Toplantılarda görüşmek ve tanışmak umuduyla. Sevgiler.

Eski 12-10-2009, 00:45   #234
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Sn.kgursan pilavınızda gözüm kalmadı dersem yalan olur. arkadaşlara ev sahipliği yaparken biz gelmeyenleri de unutmamış kadeh kaldırmışsınız.. Teşekkürler. Başka etkinliklerde görüşmek umuduyla.
Saygılar.

Eski 12-10-2009, 09:37   #235
Ağaçsever

Necipa's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2009
Çok güzel bir gündü...
Tam da umut ettiğim gibi geçti: Samimi, içten ve neşeli...
Tüm katılımcılara ve özellikle de Kgursan ve Cemal.S'e konukseverlikleri için teşekkür etmek istiyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Necipa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 10:36   #236
Ağaç Dostu

Kudret's Avatar

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Galeri: 52
Güzel toplantımız detaylarıyla aktarılmış.

DOĞA İÇİN YE.. etkinliğimizden sonra yapılan çekilşte yine boş geçmedim. Yıldız çiçeği için çok teşekkürler.

Kamil hocam yıldız çiçeği size emanet..

Başta bize ev sahipliği yapan Kamil hocamız olmak üzere toplantımıza katılan herkese çok teşekkürler.

Sevgiler, selamlar...

Düzenleyen Kudret : 12-10-2009 saat 10:37 Neden: İMLA
Kudret Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 13:37   #237
Ağaç Dostu

heDera's Avatar

Giriş Tarihi: 21-02-2007
Smile

İnanılmaz çok güzel bir gün geçirdik Yalovalı arkadaşlarımız ve dostlarımız sayesinde herşey harikaydı güler yüzleri beni tekrar tekrar mutlu etti.

Daha önce tanışamadığımız arkadaşlarımızla tanıştık soğanlı bitkiler hakkında bilgiler aldık çok teşekkürler bilgiler için Kamil hocam.

Tek tek isimlerini saymak isterdim ama üzgünüm. Sn Cemal es ve ailesine Kamil hocaya ve bizleri ağarlayan diğer arkadaşlarıma çok teşekkürler.

heDera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 14:29   #238
Ağaç Dostu

zelish's Avatar

Giriş Tarihi: 04-07-2008
Galeri: 39
Bizde bahsettiğimiz gibi pazar günü fuar alanındaydık. Sn. Kamil beyin standını görünce hemen atladım tabii. Fakat arkadaşlar serasına gittiğini bi daha dönmeyeceğini söyleyince rahat rahat gezdik dolaştık. Bu fuara ilk katılışım, ben ve eşim çok beğendik. Hatta öyle huzur doldu ki içimiz, fuar çıkışında Kamil bey ile buluşup serasındaki çardağın altında demli bir çay eşliğinde güzel bir sohbetin ardından seraları gezince tamamen sarhoş olduk diyebilirim. Yolcu yolunda gerek, vakitlice ayrılalım yarım saat 45 dk kalacağız derken saatin nasıl geçtiğini anlamamışız. Akşam olmuştu bile. Bu arada kuru pastalarınız ve (reklama girerse lütfen ikaz ediniz), Güllüoğlu baklavanızdan bize de pay düştü. Alanların kesesine bereket.

Sevgili Kamil bey,

Kızım çiçekleri tek tek vazoya yerleştirdi. Ne yalan söyliyeyim, küçücük salonda kocaman vazoya yer bulamadı. Yok masanın üzeri, yok kanepenin yanına yok servis sehpasının üzeri derken yatma saati geldi. Hatta bu sabah erkenden kalkıp vazonun suyunu bile değiştirdi. "Kamil amcam öle söledi". dedi.
Bu arada nerden yerleştirdiniz aklına bilmem ki. "6-7 ay sonra yine gideceğiz dimi anne, bende burda çalışıp, Kamil amcamla çiçek keseceğim. dedi. Onu çok etkilemişsiniz anlaşılan. Eve gelene kadar yol boyunca sizi hiç ağzından düşürmedi desem yeri.

Tekrar herşey için teşekkürler.
Sağlık ve sevgiyle,
Zeliş

zelish Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 18:52   #239
Ağaç Dostu

bonsaisever's Avatar

Giriş Tarihi: 13-08-2005
Galeri: 48
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevilay Mesajı Göster
Sevgili Bonsaisever, kendine çekilişte çıkan sardunyaya bile potansiyel bonsai olarak baktı. Evirdi, çevirdi.. Pes yani.
Sevilay hanım; benim de kırılma noktam bonsai, gelin hoyadan da bonsai çalışması yapalım.
O güzel çiçekleriyle ne güzel olur, değil mi?

bonsaisever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-10-2009, 19:20   #240
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-07-2007
Galeri: 92
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bonsaisever Mesajı Göster
Sevilay hanım; benim de kırılma noktam bonsai, gelin hoyadan da bonsai çalışması yapalım.
O güzel çeçekleriyle ne güzel olur, değil mi?
Olmaz ki.
Yapılmaz. Bence..

Sevilay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025