View Single Post
Eski 10-10-2009, 20:16   #198
gece
Ağaç Dostu

gece's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2007
Fuar, devam...

Fuarda birçok stand çok güzel düzenlenmişti, mevsimin de (son)bahar oluşuyla bitkileri 'güzellik yarışmasına götürüyoruz!' diye kandırıp getirmiş olmalılar ki hiçbiri Allah'ın verdiği güzelliği kullardan saklamaya çalışmıyordu.

Bu ortamda olunca, fotoğraf çekmek mi, 'divane aşık gibi', stand arası yollarda, hayran hayran bakışıp dolaşmak mı? İkileminde kalmamak için pek fazla makinaya davran(a)madım, ancak arada birkaç kare çekebildim, işte bunlardan biri;
SImsIkISarIlmak.jpg

Ani bir organizasyon ile çoluk çocuk gittiğimiz ve angarya katsayımızın yüksekliği, oradaki grubun sayıca kemale ermesi, biraz geç gitmemiz gibi nedenlerden dolayı kgursan ve diğer arkadaşları rahatsız etmedik.

Bu arada biliyorsunuz yarın fuarın son günü, bugün (ve önceki günlerde) satış çok sınırlıydı, ancak yarın öyle olmayacağının bilgisini iletmeyi görev biliyorum. Gitmişken alışveriş yapmak isteyenler yarın çok karlı çıkacaklardır. Demedi demeyin.

Karanfilseverler için sadece karanfil bulunan ve çeşitli cinslerde köklendirilmiş karanfillerin yer aldığı girişin solunda, sona yakın stand ile bu yıl ismi değiştirilerek 'Kız' Meslek Lisesi adını alan ve erkek öğrencilerin hafif yollu dumura uğratıldığı lisenin standını ihmal etmeyin diye de tiyo vereyim.

Bu yıl ilk kez gittiğimiz, Yalova'daki fuarla ilgili duygularımızı yine fuardan 'bin kelimeye eşit' bir fotoğraf iletsin de işi uzatmayıp yol hazırlığı yapanları daha fazla meşgul etmeyelim, hayırlısıyla gidin, dönün ...

SevgiHer$eydir.jpg

gece
fuar ziyaretinden sonra, fuarla ilgili bilgi ve fotoğraf aktaran forum kişisi
ya da saygılar bizden diyen forum kişisi

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön