![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Biraz geç oldu ama, derginin üç sayısı da birbirinden güzel. Daha önce e-dergi okuma deneyimim olmadığı için ben mi abartıyorum diye düşünmüştüm. Bilgisayar dünyasına yatkın birkaç arkadaşa okuttum, ı-ıı. Yanılmamışım,bayıl..çok beğendiler.Ellerinize sağlık. Şubat sayısında Ahlatlar yazısı sanırım başkalarını da çok etkilemiş,hoş duygularla. Bizim çocukluğumuzda Ahlata, Taşlıca Armudu derdik. Aynen yazıdaki gibi orada-burada, taşlı toprakların arasından çıkıverirdi.Önceleri bozulmuştum kırk yıllık taşlıca armudumun ahlat olmasına,tıpkı kırk yıllık yemiş'imizin incir olduğunu çiğdem'imizin ay çekirdeği olduğunu öğrendiğim zamanki gibi bozulmuştum. Ama olsun,Ahlat sözcüğünü de çok sevdim,benimsedim.Dergideki yazıyı da.. Ellerine sağlık. Dergiyi ve siteyi hep okudukça,kendimi hep alıcı gibi hissediyorum,rahatsız oluyorum. İki ay içinde (umarım,dilerim,bir aksilik olmazsa) Suriye'ye gitmeyi düşünüyoruz,arabayla.(Daha önce de Irak-Bağdat düşünmüştk,bizden önce amerikalılar gitti biz gidemedik,dilerim yine bizden önce gitmezler)Hem gider iken,hem oralarda sizlere çekimler yapar ,yazılar yazarım _tabi arkadaşlar beni,onları geciktiriyorum diye arabadan atıvermezlerse_ . Hakkınızı azıcık yad etmiş olabilirmiyim ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
agaclar.net
|
Dergimiz yeni yerinde yayına başladı. Derginin nisan sayısı hakkında yorumlarınızı ve yeni formattaki okuma deneyimlerinizi paylaşır mısınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Mine Pakkaner in yelken çiçeği hakkındaki hastalıklar ve önlemleri yazısı şimdiye kadar okuduğum en iyi yazı olmuş... çiçekleri almak kolay ancak ya sonrası...kimse bundan söz etmiyor ya da üstün körü geçiliyor...ama hastalıklar ve çaresiz olmak, insanı aldığı çiçekten soğutuyor. Bu nedenle 2 sayfa çiçek tanıtılıyorsa 2 sayfa da hastalıkları ve giderme yolları hakkında bilgi verilmeli...derim Mine Pakkaner e ayrıntılı ve anlaşılır yazısı için teşekkürler. Yelken çiçeği olanlar, çiçeğiniz hastalansa dahi korkmayın ...Mine Pakkaner in yazısını okuyun derim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
Fevkalade.... Sayı arttıkça tecrübenin arttığı bariz şekilde belli oluyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeni formatıda güzel olmuş... Ben zaten e-mecmuaya üyeydim ve beğeniyordum. Hızlı ve rahat okunuyor.... Selamlar..... Düzenleyen aysemelike : 02-04-2007 saat 09:42 Neden: ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
gubse
Giriş Tarihi: 19-09-2005
|
Derginin yeni konumu
Çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Derginin tüm mecmualarla bir arada olması çok hoş olmuş. Okuma kolaylıklarıda var. Sayfa büyütülebiliyor. Hatta arşivleyebiliyormuşuz. Ellerinize sağlık. İçerik yine çok güzel ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
-
Giriş Tarihi: 08-03-2007
|
elinize sağlık.. bence derginin en güzel tarafı sadeliği ve konuların kolay okunurluğu bu şekliyle çok ilgi çekici, dergideki konularla ilgisi olmayan kişileri bile dergiyi gördüklerinde okumaya teşvik eden özünü sadelikten alan bir çekiciliği var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
agaclar.net
|
Derya'cım, bir de soyadını yanlış yazmasaymışım ![]() Sanırım bizim Yılmaz'ın adını değiştirip senin adını yazarken (bazan daha önce yazılmış olan alanları değiştiriyorum) bilgisayarın başından acil kalkmam gerekmiş, sonra kaldığım yeri unutmuşum. Yoksa başka türlü Derya Özen yerine Derya Yılmaz yazmak mümkün değil. Kusura bakma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Derginin yeni formatı gayet güzel, okuması daha bir güzel olmuş. Sn aysemelike size katılıyorum insanın kendi ismini görmesi bir heycan yaratıyor.... Dergiye katkıda bulunan herkesin ellerine, emeğine sağlık.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
agaclar.net
|
Tek sorun, yastığının altına koyup yatamamak değil mi sebo? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Dergi Süper.Herkesin emeğine sağlık.Sardunya Cennetine bayıldım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
Dergiyi okumayı ancak bitirebildim.. ![]() ![]() ![]() Emeğinize sağlık; çok güzel bir sunum ve bu sunum ile çok daha fazla kişiye ulaşacağına inanıyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaçsever
|
Bu başlığa olumsuz söz söyleneceğini zannetmiyorum. Bizde 20 kişi birden girip okuduk herkes "Helal olsun ne güzel" dedi. Hepimiz adına tüm emek veren ince düşünen insanların önünde saygıyla eğiliyoruz. Bir gün bizlerde katkıda bulunacak duruma geleceğimizi umarım. Dergi, e mecmuada duyulunca site çok yavaş açıldı, Daha sonra tekrar deneyin diye yazılar çıktı. Bundan memnuniyet deyil sadece büyük sevinç de yaşıyorum. Düzenleyen serengeti : 03-04-2007 saat 01:05 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Dergimizin Mayıs sayısı da çok güzel olmuş.. Gerçekten kaliteli, eğlenceli, bilgi dolu, hiç sıkılmadan ilgiyle okunacak bir dergi olmuş.. Hele o 'solucanları' inanamayarak okudum.. ![]() Tüm emeği geçenleri gönülden kutlarım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
agaclar.net
|
Solucanlı bölümü hazırlamak biraz zor oldu ![]() ![]() Neyse önce yazıyı okuduğum için, idare ettim. Bir dedikodu ileteyim: (adı lazım değil) birisi kontrol için yazıyı bile okuyamadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|