![]() |
|
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayıda eski formatı göremedim ve açıkçası eski formatı aradım... Demek ki alışkanlıklar insanı çok etkiliyor ama bu alışkanlıktan öte... eski format sanki el emeği göz nuru gibi idi... Yeni format nette olduğumuzu sanki gözümüze sokuyor... Neyse hayırlısı olsun,emeği geçenlere teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
agaclar.net
|
Herhangi özel bir değişiklik yapmadım. Birden bire "farklı bir format" gibi algılamanızın nedenlerini daha ayrıntılı dinlemek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Yeni Üye
|
Benimde gelir gelmez ilk işlerimden birisi dergiye göz atmak oldu. Göz atmak diyorum çünkü o kadar dolu bir dergi ki tümünü bir seferde okuyabilmek mümkün değil. Emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum bu yararlı dergiyi bizlere kazandırdıkları için. (Dilerim birgün gazete bayilerinde de bulabiliriz.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
demek istediğim şuydu; ağaçlar.net dergi formatı, klasik-güzel olan, e-mecmua formatı ,neti gözümüze sokan bir format... Sanki zamanla ağaçlar.net dergi formatı ortadan kalkacak sadece e-mecmua kalacak gibi bir izlenim doğdu. Eskiden tıkladığımızda önce ağaçlar.net dergi gelirdi..şimdi e-mecmua geliyor ,dergiyi bulana kadar canım çıktı ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Dergi de emeği geçen her arkadaşımızın ellerine sağlık. Bizlere sunduğunuz "her harfi 40 yıllık kölelik misali" anlatı ve öğreti olan bu bilgileriniz için teşekkürler. Solucanlar o kadar canlıydı ki masama düşecekler sandım. Resimlerine bakmamaya çalıştım ama yinede gördüm onları ıslak ıslakkk ıyy ![]() Papatyam, görüntünle burada ki papatyamız aynıydı. Bıcır bıcır.. şeker.. sempatik ![]() (Dergiyi okuyabilmek, için başka siteye üyelik şartı olmasından hoşlandığımı söyleyemiyeceğim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Ağaç Dostu
|
Habibe, teşekkürler ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Bu anlaşılır gibi görünmüyorsa, sorunun nerede olduğunu konuşup birlikte çözelim. Bu sayfayı ona göre yeniden düzenliyeyim... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
agaclar.net
|
Doğrudan dergi resminin üstüne basma duygusu oluşmuyor mu? Çünkü dergi görüntüsü agaclar.nettekini açıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Dün akşam evden Dergiyi okumak istediğim de, Sitemize üyelik bilgilerim doğrultusunda girdim ve dergiyi okumak üzere anasayfamızdaki dergi ikonuna tıkladım. Otomatik olarak e-mecmua sitesine geçti. Ve oradan dergiyi 4-5 yaprak okudum ki... üyelik koşulu ile okuyabilineceği uyarısı çıktı. Tekrar çıkıp sitemize döndüm ama bir türlü okuyamadım dergiyi. Hep orası açıldı. Fakat bu sabah nasıl oldu anlamıyorum (!) iş yerinde yeniden denediğimde, sitemizden gayet sorunsuz okuyabildim. Kısacası durumun nereden kaynaklandığını çözemedim. Okuyabilmek için de o siteye üye olmak zorunda kaldım. İşte böyle Malina arkadaşım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
agaclar.net
|
Dün resme tıkladığında agaclar.netteki dergi açılmazdı, çünkü henüz bağlantı eklenmemişti ![]() Gece geç saatte bağlantıyı yaptım ve bu sabah girebildiniz ![]() Gece yarısı emecmua.com'da dergiyi yayına sokacak biri olamayacağı için orasını gündüzden yayına sokmuştuk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
agaclar.net
|
Bak o konuda ısrar edemem ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2007
|
Kesinlikle çok güzel va faydalı bir dergi.Emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
Dergiyi okumadan önce uzun uzun kapağına baktım. Hoş derginin tamamını henüz okumadım ama okuyacağım. Derginin kapağı tek kelimeyle harika. Sonra içini çevirdim yavaş yavaş, önce resimleri inceledim, solucanlı sayfayı hızla geçtim, çünkü tam o sırada yemek yiyordum.! Ama okuduğumda solucanların da, toprak için faydalı olduğunu öğrenmiş oldum. Daha sonra tekrar atladığım sayfalara da döneceğim. Erguvanla ilgili bölüme bayıldım. Ellerinize sağlık yine güzel olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Derginin altına iki link eklenmesi konusana ben de katılıyorum. Her ne kadar iyi kötü tasarım işiyle uğraşan biri olarak bu benim aklıma gelse de siteyi gösterdiğim iki arkadaşında fare imleçleri E-Mecmua simgesine gitti ![]() Bu küçük bir sayı ama insanlar bazen -eğer ki sağda solda onları cezbedecek başka tıklanabilirliği mümkün alanlar varsa- oklarını resimlerin üzerine sürüklemiyor gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
agaclar.net
|
Yaptım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
agaclar.net
|
Onur öyle bir iki yazıyla kazandıramazsın, önümüzdeki ay çalışmalarına devam etmelisin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
agaclar.net
|
Ne yazık ki dergimiz "satılık" değil, sadece "bakılık" ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|