![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan, Tura, Sayın fatma sunay Rüzgarın hakim kuvvetine boyun eğmiş bir ardıç ağacı, paylaşım harika ellerinize sağlık... Merhaba sayın mrduran, mandalinci, Sayın ayazkentli Zeytin ağacı gövdelerindeki oluşumlar derya gibi... Güzel ayrıntılar, dostlarımız yorumlarını yapmışlar eksik kalmamış, gören gözlerine, ellerine sağlık... Sayın sakagun Sağ taraf müsait galiba, kendimi tutamayıp bende atlıyorum... Harika bir paylaşım ellerinize sağlık... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Merhabalar! ( çok şey kaçırıyorum doğrusu ) Çok ta güzel resimler görüyorum. Demir parmaklıkları sakız edasıyla çiğneyen ağaç, dik durmaktan yorulmuş şööyle bir uzanmış ardıç, saçlarını rüzgarla dans ettiren ağaç, daha neler neler.... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Bu kadar güzel bir göz neden ağlar acaba? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Nuri Murvet merhaba, paylaştığınız resimlerdeki gövde ve köklerin oluşumlarındaki ilginç yapıları, hayal gücüne dayalı siluetlere benzetmeye sanırım ben de ortak olacağım. Benim de ağlayan göze benzettiğim bir önceki oluşumdan sonra şimdi bu son gövde yapısındaki ayrıntıyı bir hipopotam başına benzeterek, bizlerle aydınlatıcı ve enteresan bu fotoğrafları paylaşan size teşekkür ediyorum. Bulutların şekillerinden benzetmeler yaparız değil mi çoğu kez, artık ağaç gövde yapılarını da sık sık inceleyeceğiz sayenizde ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|