![]() |
|
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Sn Nuri Murvet, Tura, Ayşe Yıldız, mrduran, fatma sunay, mandalinci, hozat, Hepinize güzel hafta sonları diliyorum. Bana da Tura Abi' nin dediği gibi yandan profili gibi geldi ama bir farkla; kıvırcık yaşlı bir koyunun. Sevgi ve selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Zavallı aslan ekşi bir şey yemiş suratını buruşturmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba sayın Nuri Murvet ve kıymetli konukları; Bu ne acaba? Kendini leopar sanan bir kedi mi? Bu kadar rahat yattığına göre, kediye benzer leopar yavrusu ![]() Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Mırnak'ın resmi var mı iki sandalye arasında yatarken? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, Hozat, Eser İlhan, Ayşe Yıldız ( Biliyorum Okuyor ) Aygün, mrduran Sayın Nuri Mürvet ve Sayın Hozat. Çok güzel paylaşımlar, ellerinize sağlık. Mesaj 576 Kobra Yılanının başı Mesaj 578 Bu uyku öyle bir rahat ki, anlatamam. Keyfe bakın ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura Merhaba sayın Eser İlhan Fotoğrafı olmaz olurmu..! Mırnak efendiye özel klasör açıldı fotoğrafları arşivleniyor. İnanılmaz zıpır, eşkiya bir kedi... Kendi başlığında fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba, Sn. Nuri Murvet, Ağaç gövdesindeki oluşum kav mantarı mıdır? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dut ağacı gövdesinde oluşan bu mantar türü, dediğiniz gibi (Fomes fomentarius) Kav mantarı dır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
|
Bizim yörede dut ağacı çok olduğundan bu tür mantarlara sık rastlarız. Nuri bey sayenizde mantarın ismini öğrenmiş oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, Fatma Sunay. İyi akşamlar. Evet ne kadar güzel fotoğraf kareleri bunlar, ellerinize sağlık. Fotoğraflara nasıl yorum getireceğimi şaşırdım. Sadece Hecin Develerini söylemek istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
|
Emirgan ve Kilyos yolunda gördüğüm bu güzel ağaçları çekmek için epeyce mücadele ettim. Çünkü arabayı koyacak yer bulamadım ama gene de kıyısından köşesinden çekmeye çalıştım. Çok ilginç ve çeşitli şekiller almış bir ağaç sayın Tura siz bir şekilde benzetme yorumlarınızı yaparsınız. Nuri bey kadar profesyonel değilim ama doğadaki her ilginç görüntü beni heyecanlandırır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|