![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Alıntı:
Peki, çıplak elektrik hattına da konuyor bu mubarekler; orada da bir şey olmuyor!.. Başka bir neden olmalı değil mi acaba?.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Faz veya nötr birine tek değmesi bir şey ifade etmez... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Mantıken öyle olması gerekiyor. Ama iki ayrı zamanda, köyümde yıldırım düşen ağaçların olduğu bölgeye hemen gitmiştik ve birinde bir köylümüz vefat etmişti, birkaç yıl sonrakinde ise başka bir köylümüz ağır yaralı kurtulmuştu. (3. yıldırım düşmesi olayını ise askerde iken gidip-görmüştüm). Yani, olay yerine hemen gitmiştik ve dikkatimi çeken şey, etrafta hiç kuş ölüsü (ya da yaralısı) yoktu. Oysa kuşlar, özellikle yağmurlu havalarda genellikle ağaçlarda korunurlar. Bu olay, bana o zamanlar çok ilginç gelmişti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba efendim, Sayın Nuri Murvet ve değerli dostlarına iyi günler olsun. Faraday amca ne derdi acaba?.))). En kısa yol üzerinde kuş yoktu muhakkak...., onca ve bence. Sağlıkla kalın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Yerdeki çakılları da söz önüne aldığımızda, deniz kıyısında oturmuş, torunları izlerken dantel ören nine!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Nuri Murvet, mandalinci, kelebek çalısı, Ben fakir, mrduran, Ayşe Yıldız, Cumhur Tonba, ayazkentli. Sanki birileri aşağıdan elleri ile destek verip ayağa kaldırmışlar gibi. İlginç. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Murvet, mrduran,ana gibi, kelebek çalısı, ayazkentli, selis, Ayşe Yıldız, Ben fakir Mesaj 872 Gerçekten yılan gibi. Hatta gibisi fazla. Bir de başlarını kaldırmış poz veriyorlar. Mesaj 874 Gerçek manada bir ormanı gezdiğinizde hayret verici oluşumlara şahit oluyorsunuz. Hozat'ta devasa ceviz ormanları gördüm... İç içe girmiş dalları ve oldukça küçük meyveleriyle, ama hep yukarı, güneşe erişebilmek amacıyla uzamış durmuş. Ceviz demeye bin şahit gerek. Mesaj 878 Sarmaşık, adına uygun haraket etmiş, önüne ne geldiyse sarmış geçmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Murvet,kelebek çalısı, mrduran,Ayşe Yıldız, ayazkentli,Ben fakir, mandalinci, selis. Bu mesajdaki ilk resim Jurassic Parkın iyi huylu dinazorları gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-01-2012
|
meşe ağacı
meşe ağacının kökleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Özenti işte..., ama kim kime özenmiş?. Fil mi yoksa hipopotam mı yek diğerine... İlk resim(yakın çekim); Bir şey olmaya çalışırken arada kalan, olduğunu da yitiren özentisever..., çok ilginç ![]() Teşekkürler. Merhabalar, iyi akşamlar Sayın Nuri Murvet ve kıymetli dostları. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Bir koşu çekip gelelim dedik ama yalancı çıktık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Bu şekli nasıl aldı acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Burda bir düğümlenme söz konusu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Murvet, Ayşe Yıldız, kelebek çalısı, mrduran, ayazkentli,selis, Adem Keskin. Sn.Ayşe yıldız nereden buldunuz bunları...bir sürü yorum yazılabilinir... Kanguru, sarmaş dolaş, hamile ağaç vs. vs. uzatıp gidersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |