![]() |
|
![]() |
#631 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura, Hozat, mrduran, ayazkentli, Eser ilhan, fatma sunay, Ayşe Yıldız, aygün, zenfree ve tüm dostlar... Ağaç gövde ve kökleri'ni takip eden ve paylaşımda bulunan dostlarımın katkıları ile bu sıra dışı, ilginç, inanılmaz güzel görüntülerin, bakış açısı zenginliğini ve farklı açılardan bakılmasının güzelliklerini ortaya çıkardığına inanarak devam etmek istiyorum... Ağaç gövde ve kökleri ![]() Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Ben demiri böylede kavalarım dercesine gösteri yapıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Ağaç Dostu
|
Afrodisias
Tarihi (belkide bir köşkün duvar parçası)bir taşın üzerine yaşlı yorgunluğu ile yaslanmış bir ağaç. Ben de muhteşem AFRODİSİAS turu esnasında yorularak ve ondan güç almak istercesine ulu ağaca yaslanmıştım. Üç yorgun ve yaşlı ama hala çok şükür sağlam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2010
|
Çok güzel bir konu ve özellikle bazı fotoğraflar harika çekilmiş. Düşünce ve uygulama için tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#637 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Tura, Hozat, mrduran, ayazkentli, Eser ilhan, fatma sunay, Ayşe Yıldız, aygün, zenfree, OSMAN45, xenkebikec ve tüm dostlar... Sayın OSMAN45 Paylaşım harika, sıralama bence şöyle olmalı, dinç ve sağlam, taş gibi, yorgun ve yaşlı.... Sayın xenkebikec hoş geldiniz. Sizlerdende bakış açısı zenginliğimizi arttırmak için paylaşımlar beklemekteyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#638 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2010
|
Bundan sonra daha dikkatli olacağım gezilerde, insan bazen görüyor ama algılayamıyor. İnşallah karşımıza böyle güzellikler çıkar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın mandalinci hoşgeldiniz. Paylaştığınız fotoğraf harika... Ardıç ağaçlarının karakteristik gövde yapısı bu şekilde oluyor, bonsai örneği gibi yakın çekim, birde ayrıntılarda gezinti olsaymış bakmaya doyamazdık, gören gözlerinize ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Osman45 Üç silahşör misali.. Sevgili mandalinci ağaç yerde sürünüyor da acaba biri gelir beni kaldırırmı diye tedirgin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Ağaç Dostu
|
Sağ başta ayakta Jean D'arc'ı görür gibi oldum. Yanılıyor muyum ?? (neden Jean D'arc diye sormayın. İçimden birden öyle geldi işte ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, manadalinci, fatma sunay Eser İlhan Jean D'arc pelerine iyice sarılmış. Nasıl farkettiniz öyle. Kalkanlı kadın bir kaideye mi oturtulmuş öyle. Ve fatma sunay'ın mantarları; İspanyol kadın dansçılar. AKM de sahne almışlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet , Tura ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
İnanın, ağaç devrilmesin diye taşları koyan ben değilim. Selam ve saygı olsun, Nuri Mürvet ve sayın misafirlerine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#650 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben gibi bir acemiyi çok motive ettiniz, uyarılarınızı bir sonraki resimlerde uygulayacağım. Ya da aynı yere 2. gidişte aynı ağaç üzerinde çalışabilirim. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili dostlar. Gerçekten de inanılmaz fotoğraflar. Özellikle 634-639-643 ve 647 no.lu fotoğraflar ile Doğa'nın en iyi ressam ve en iyi heykeltraş olduğunu, bir kez daha tanık olduk. Yapmaya kalksak, böyle yapamayız. Yapsak bile "YAPAY" oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#654 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Nuri Mürvet ve değerli katılımcıları; 653-1 ; Apaçık yorumsuz, lâkin niyeti iyi değil gibi. 653-2; Dışarıyı anteni ile yoklayıp çıkma aşamasındaki tek gözü görülen karınca. 653-3 ; Oyuğun üst 1 cm aşağısında solda, örtüsünü ensesine salmış genç kız ve sağ yukarıda taş üstündeki delikanlıya serenat yapıyor(Hayâl dünyasında bu da olabilir diyelim veya Köroğlu mu acaba?). 653-4 ; Ayasofyadan örnek almaya kalkmış beceriksiz ya da işin cılkını çıkarmış bir ağaç(Bize çekmiş demekki) Hoş geldiniz sayın Ayazkentli. Sağlıcakla kalın cümleten inşallah. Saygılarımla lütfen. Düzenleyen mrduran : 16-02-2012 saat 17:20 Neden: ya da kelimesi ayrıldı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Mürvet, ayazkentli, mrduran, fatma sunay. mandalinci. Sayın ayazkenti az gelip pir geliyorsunuz. Güzel resimler. 1 resim bir köpek başı. 2 nolu resim yorum yok. 3 nolu resimde genç kız başını gördüm. Sayın mrduran'a katılacağım. Bura da muhalafetlik yok efendim. 4 nolu resim 3 köşe teşkili Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sevgili dostlar. 1. resim başı büyük kuyruğu küçük balık gibi 2.Yuvasından dışarı fırlamış tek göz 3.bunun için sizin yorumlarınıza katılıyorum 4. lapraskopi ameliyatıyla safra kesesi alınıyor. Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Ağaç Dostu
|
Aman aman efendim. Az sola atlayın, kilonuzu bilmiyorum, tehlikeli olabilir üstüme düşerseniz ![]() Başta Nuri Mürvet hocam tüm ziyaretçilere saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#659 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan, Tura, Sayın fatma sunay Rüzgarın hakim kuvvetine boyun eğmiş bir ardıç ağacı, paylaşım harika ellerinize sağlık... Merhaba sayın mrduran, mandalinci, Sayın ayazkentli Zeytin ağacı gövdelerindeki oluşumlar derya gibi... Güzel ayrıntılar, dostlarımız yorumlarını yapmışlar eksik kalmamış, gören gözlerine, ellerine sağlık... Sayın sakagun Sağ taraf müsait galiba, kendimi tutamayıp bende atlıyorum... Harika bir paylaşım ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#660 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Merhabalar! ( çok şey kaçırıyorum doğrusu ) Çok ta güzel resimler görüyorum. Demir parmaklıkları sakız edasıyla çiğneyen ağaç, dik durmaktan yorulmuş şööyle bir uzanmış ardıç, saçlarını rüzgarla dans ettiren ağaç, daha neler neler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|