![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
annesinin yanında yavru veren yaprak annesini sulayınca çürür diye korkuyorum çünkü daha önce başıma geldi ne yapayım tavsiyesi olan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum... yavrunun yaprakları yeşil mercimek tanesi kadar daha başka saksıya alınır mı ki .... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2013
|
Sulama işlemini 1-2 gün geciktirin. ya da az miktarda sulayın. Yavrunun ayrılabilmesi için en az 4 yaprak yapmasını ve yaprak büyüklüğünün 5 kuruş kadar (standart türler) olmasını bekleyin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
alttan sulama yaparsam olmaz mı bu yavruyu katbedersem hevesim kırılacak bu sefer. toprağı tam kurumadan sulamıyorum bu yüzden ama bu sefer anne susuz kalıyor toprağa su püskürtmekte yetmiyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2013
|
olabilir tabi. ancak yinede dikkatli olun nemi ve sıcaklığı yüksek bir bölgedesiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
acele cevaplarınız için çok teşekkürler, alttan sulamayı kaç günde bir yapayım ben bu güne kadar menekşelerime hiç alttan su vermedim. susuz bırakmak istemiyorum bu arada her sulama suyuna menekşe coşturan ekliyorum alttan tabağa koyduğum suya da karıştırayım mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
afrika menekşesi, çelik, menekşe, üretim, yaprak |
|
|