![]() |
|
![]() |
#9422 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ba-tuhan güneş girmeyen evdee çiçek açmaz ![]() Evet aynen katılıyorum kuş gübresi çok kuvvetlidir menekşelerinizi yakar.. Düzenleyen menekşecibaba : 07-01-2012 saat 17:38 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9423 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9424 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili acemifüsun çok haklı, menekşeler oldukça hassas bitkiler. Kuş gübresi kuvvetli gelebilir ve menekşelerinizi yakabilir. Çiçekçilerden kolaylıkla elde edebileceğiniz bitki besinlerini kullanabilirsiniz... Düzenleyen katmer : 07-01-2012 saat 17:22 Neden: Yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9425 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-01-2012
|
ben bir türlü bulamadım sarı renkli bakmadığım çicekçi kalmadı hatta izmirde bile aradım ama yok yani |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9427 |
Yeni Üye
|
sevgili katmer bu duruma çok üzüldüm bende deliler gibi sarı renkli aradım ama bulamamıştım senin menekşen açtımı peki çok görmek istiyorum sarı renkli menekşe |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9428 |
Yeni Üye
|
menekşecibaba peki siz nasıl nerden bularak yetiştirdiniz sarı renkli menekşeyi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9429 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama sarı renk tonlarına son senelerde ulaşılabildi.Bende yurtdışından özel olarak getirttim 2 fide oldu bende heyecanla açmasını bekliyorum ama daha var acınca sizlerle paylaşırım.Yurtdışında bile bulunması çok zor bir çeşit 2011 de piyasaya çıktı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9431 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Keşke çürük yerlerini iyice temizleseydiniz.Nasıl olsa kök atmaya başlamış.Sayın maki01. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9433 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Farklı bir yaklaşım içinde olduğunuzu hiç düşünmedim ya da yazmadım. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9434 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Birbirimizi yanlış anlamamak adına açıklama yaparız bazen. Benim de amacım buydu Sevgili maki. Menekşe ailesinin fertlerine farklı yaklaşımda olmam mümkün mü?(Boş kaldığı zaman arkadaşlarını arayıp onlarla sohbet etmek yerine, buradaki menekşe fotoğraflarına bakarak mutlu olan bir menekşe delisi olduğumu düşünüyorum) Ben de sizlere teşekkür ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9435 |
Ağaç Dostu
|
Havaların uzun süredir kapalı olması ve yapay ışık konusunda da deneyim kazanabilmek için çözüm ve bilgi arayışı içinde idim. Ağrlıklı olarak en çok yararlandığım dökümanın çevirisini yaparak başlığa ekledim. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linke tıklayabilir ![]() Menekşeler için yapay aydınlatma |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9436 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
1980 Afrika menekşesi Abone olduğum meçmuadan 3 alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9438 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Menekşeleriniz çok güzeller , benim menekşelerimde dış yapraklarda sararma var neden acaba ? Yardımcı olabilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9439 |
Yeni Üye
|
benim canlarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9440 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Elinize sağlık Sevgili EVİM, yoğurt kovasında bile coştuklarına göre sizi çok seviyor menekşeleriniz. Ben üstten suladığınızı tahmin ettim, yine de sulamayı nasıl yaptığınızı ve besin kullanıp kullanmadığınızı merak ettim doğrusu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9441 |
Yeni Üye
|
özel bir besin kullanmıyorum sulamayı ise şöyle yapıyorum dışarıya bir masanın üzerine çıkarıyorum ve hortum yardımıyla hem yıkıyorum hem suluyorum herkez yapraklara su deymemesi gerektiğini söylüyor ama ben böyle suluyorum ve çok güzel oluyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9444 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dikkat ettim de köklerini ayırdıklarım vardı onlarda oluşmuş.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9445 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2011
|
sayın evin menekşeleriniz maşaallah çok şağlıklı. onlara nasıl baktığınızı bize söylerseniz bizde bilgilerinizden faydalanabiliriz. menekşeleri ne zaman suluyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9447 |
Yeni Üye
|
ben menekşelerime özel birşey yapmıyorum yazları her hafta sularım kışın ise 2 ayda bir suluyorum ben menekşelere çok özen gösteriyorum şuanda 100 saksı menekşem var devamlı ayırıyorum vede arkadaşlarımada çok verdim ama artık ayırmayı bıraktım her renk var sadece sarıyı bulamadım onuda bulmayı hedefliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9448 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
sayın evim hoşgeldiniz ![]() sarı benim de en çok istediğim 3 renkten biriydi, bir tane edindim ama henüz tomurcuk bile vermedi. kırmızı ve yeşil diğer ikisi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9449 |
Yeni Üye
|
hoşbulduk pelermin sarı renkli menekşeyi nerden edindiniz ben bir türlü bulamıyorum aydında çicekçi arkadaşım var onada haber gönderdim ama oda bulamadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|