agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Afrika Menekşesi (Saintpaulia ionantha)
(https)

Beğeni Düzeni22561Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 27-12-2011, 12:15   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Sayın Maki01 ben de çocukluğumdan beri menekşeleri hastalık derecesinde seviyorum.Koçtaştan migroslardan bir kaç tane menekşe aldım bunlara oturma odasında bakıyorum bir kaç tanesini de yatak odasında besliyorum.Fakat oda sıcaklığı termometreyle ölçdüğüm zaman bezen 12 dereceye kadar düşüyor.Yatak odasının güneş ve ışık alması gündüz bu sıcaklığı yükseltiyordur .Acaba bu sıcaklıkta ben de Adana da oturduğum için bir şey olur mu diye endişe ediyorum.Yaz sıcağında ne yapıyorsunuz onu sorabilirmiyim .Evin içerisinde havasızlıktan sıcaktan çoğunu kaybettiğim oldu da ben bu yaz balkona koydum güneş almayan bir yere neyse ki ölmediler ama o zaman da yaz boyu çiçek açmadılar.2 yıl önce sadece kendim yapraktan alıp büyüttüğüm 2 saksı sağ kaldı diğerleri öldüler.yaz mevsiminde nemin çok yüksek olduğu için de öldüğünü söylediler. Bilgi verirseniz teşekkür ederim.saygılar....

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025