![]() |
|
|
![]() |
#1 |
doğasever
Giriş Tarihi: 17-02-2007
|
Merhaba, Mor menekşemin yeni yapraklarında çürüme-küf benzeri bir bozulma var. Bu bir hastalık mı? Bir de yeni çıkan yapraklar çok minik ve göbeğin dört bir yanından fışkırır tarzda çıkıyorlar? Eskiden tek tek, daha büyük, düzgün yavru yapraklar çıkarırdı. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
,,,,,,,Menekşem yıllar seninle beraber geçti unutmak ne mümkün Ben seni seviyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-11-2018
|
Araniza yeni katildim
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır buradaki paylaşımlara göz atıyordum afrika menekşesi yeni yeni bağımlılık yapmaya başladı bende ve en çok sorularıma cevap bu sitede buldum...nasıl resim ekleyeceğim bilemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-10-2017
|
Kızımın menekşeleri
Nedense bugüne kadar menekşeden yana şansım tutmamıştı. Uzun bir aradan sonra küçük kızımın şansı ile yeni bir başlangıç yaptık. Pembe olan geçen seneden kalma ve yeni çiçek verdi. Mor olan yeni ve küçüktü, güzel gelişti, bol çiçek verdi. Tür olarak çok standart olsalar da çiçekler iyi durumda, yeni türler yetiştirmek için umut ve heyecan verici. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2016
|
mekekseler
tek kelimeyle harika gorunuyorlar. mavi/mor arasi olan cok guzel degisik bir renk. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|