![]() |
|
![]() |
#152 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
Alıntı:
Düzenleyen sernur : 17-11-2023 saat 04:35 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2017
|
Ne kadar mutluyum şu an .Yine çok güzel tohumlar talep etmişim.Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
serdars musa doğan alim hakan alper fect nafka kenger tohum talep ettiklerime yüksek sesle sesleniyorum.TOHUMLARINIZI istemiyorum. bana tohum göndermeyin. listesinde nane olan bir arkadaş vardı. talep ekleye bastım ama eklenmemiş en çok ona üzüldüm. hayıt otu ve kardinal servi sarmaşık sanırım sizde sayın.alim hakan bey.(sadece bu tohumları gönderirseniz teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Keşke etkinlik prensiplerini, hep tavsiye edildiği gibi okumuş olsaydınız, bir sürü enerji boşuna sarf edilmemiş olurdu. Sırf kuralları okumaya zahmet etmediniz diye, yukarıdaki gibi mesajlarla paylaşımcıları hedef almanıza gerek yok. Onlar, yıllardır aldığından çoğunu veren fedakâr yetiştiricilerdir. Sonuçta, katılımcının isteği üzerine evandevan5'e Lojistik merkezinde zarf hazırlanmayacak, paylaşımcılara gönderilmiş etiketlerle gelen tohumlar, talep sayısı az başka katılımcıların zarflarına dağıtılacak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
kendi kendi trip atan insanlara ayar oluyorum madem öyle bağırarak haykıraracak kadar ihtiyacınız yoktu ne diye tercih ettiniz. lüzumsuz yere meşgul ediyorsunuz insanları burada geriyorsunuz. adamın keyfine iş yapıyoruz sanki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Ben trip aatmam musa bey medeni insanlar konuşur bende konusma hakkımı kullandım anlamıyorum konuşmadan nasıl alaşıcagız başka yöntem varda benim haberim yok trip bilmem ben. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Burada paylaşımcıların adını anarak, "tohumlarınızı istemiyorum" diye yazmanızın anlamı ne? Neye yarıyacak? Neyse, isteğinize uyacağız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
siz excel listesi yapmışsınız ya bakıtım o listeye benim tohum talep ettiklerimin karşısında o isimler vardı ondan yazdım lojistik merkezden kişilere yolladım demişsiniz sabah . onun için musa bey alim hakan alperfect nafka kenger yazıyordu. niyetim kötü değil . lojistik merkez atılan mesaja çevap gelmeyecek diye yazdınız ya. geçen hafta. alim hakan beyden riçam hayıt otu ve kardinal sarmaşık kaldıysa kargo yapabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Tohumlar, tasnif işlemlerinden sonra tek bir kargo ile Lojistik Merkezinden talep edenlerin adreslerine gönderiliyor. İsteğiniz üzerine Lojistik Merkezi sizin için bir zarf hazırlamayacak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Hem konu değişsin hem de benim sorum var onu sormuş olayım. Kullanılmış kilitli poşet ve baloncuklu dosyayı/zarfı tekrar kullanmamda sıkıntı var mı? Daha önceden bana gelmiş kilitli poşetleri kullandım. (Ebat olarak birbirine yakın ama tam ölçüleri aynı değil. Barkodlarda sorun yok.) Baloncuklu dosya/zarfda yine önceki dağıtımlarda geldi. Biraz hırpalanmış ama iş görür. Sorun olursa yenisini de alırım ama israf olsun istemedim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2017
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Kilitli poşetleri tekrar kullanırsak hastalık bulaşımını hızlandırıırız diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-08-2023
|
Ben yine yardım isteyeceğim. Lojistik Merkezi nin adresini nasıl bulabilirim acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Alıntı:
Merhaba, e-postanıza gelen mailde gerekli tüm bilgiler yazıyor; isim telefon ve adres bilgileri gibi Düzenleyen yavuz10 : 18-11-2023 saat 16:50 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-08-2023
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
Alıntı:
Bir de sanki bu sene erken bitmiş etkinlik. Normalde Aralık sonuna kadar devam ederdi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
evet bu sene erken bitti çok hızlı oldu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
sağlık olsun seneye artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-09-2023
|
Güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Seneye daha fazla tohum paylaşmak dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Yeni Üye
|
Nacizane forum lojistik ekibine bir istekte bulanacagım, acaba bir sonraki sene qr kod koyma imkanı olur mu tohumların etiketlerine direk Tohumun bilgi sayfasına ulaşabileceğimiz dikerken yetiştiricilerinin verdikleri bilgileri dikkat etmek adına telefondan ulaşabilmek kolay olurdu. Bilmiyorum gerekli mi gereksiz mi böyle bir fikir geldi aklıma. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Forumun teknik imkanları kısıtlı olduğu için QR kod muhteviyatını yaratmada biraz sorun olabilir. Ayrıca etiketlerin, dolayısıyla da tohum poşetlerinin büyümesi söz konusu. Ne yapılabilir incelemeye değer. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Yeni Üye
|
Ben yardımcı olabilirimde aslında qr kod yaratma ve yerleştirme aşamasında. Etiket tasarlanabilir tekrardan sadece böyle bir şey yararına olur mu üyelerin o önemli. Uğrastıgımıza değer mi üyelerin isteğine bağlı sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2017
|
Sayın yetkililer; rica etsem İ.sunaz ve zir.mühendisin kargosunu aynı zarfa koyabilir misiniz?2 kargo ücreti ödemeyeyim.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2009
|
Benim ismim gözükmüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Merhaba arkadaşlar, bu sene tohum paylaşım etkinliğinin bitiş tarihini önceden kontrol etmediğim için maalesef bir takım aksaklıklar oldu onun için şimdiden özür dilerim. Bu sene Endonezya Acı Biberi, Peru Siyah Mısırı, Bıldırcın Fasulyesi paylaşımında bulundum. Endonezya Acı Biberi ve Peru Siyah Mısırı tohum paketleri hazır yarın sayın Musa Gündoğan tarafından hem kendisinin ki hem de benim tohumlarımı aynı kargoda Lojistik Merkezine gönderecek. Yarın gönderim takip kodunu iletecek. Ancak Bıldırcın Fasulyesi tohumu maalesef Almanya'da yetiştirdiğim için tohumlar burada etkinliğin bitiş tarihini geç olduğunu düşündüğüm için yetişir diye düşünmüştüm ancak 29 Kasımda fasulye tohumları Türkiye'de olacak eğer yetişirse tekrar fasulye tohumlarını ayrı olarak Lojistik Merkezine göndereceğim. Eğer yetişmezse maalesef Bıldırcın Fasulyesi tohumunu etkinlikten geri çekeceğim şimdiden size bildirmek istiyorum... Bu tarz bir olumsuzluk olduğu için kusura bakmayın, özür dilerim. İyi Çalışmalar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
agaclar.net
|
Siz geçen yıl da sadece talep eden olarak katılmışsınız. Bir defa talep ettikten sonra kurallar gereği paylaşmadan talepte bulunamıyorsunuz. Bu yüzden talepleriniz geçersiz sayılmış. Tek bir kişiden talepte bulunduğunuz için paylaşımcı ile aranızda gönderi yapmanız gerekecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|