agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2023-2024 Tohum Paylaşım
(https)

Beğeni Düzeni583Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-11-2023, 21:02   #151
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Geçerli Talepler ve etiket numaralarını içeren tabloyu buraya yükledim.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-11-2023, 21:59   #152
Ağaç Dostu

sernur's Avatar

Giriş Tarihi: 02-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Geçerli Talepler ve etiket numaralarını içeren tabloyu buraya yükledim.
Emeklerinize sağlık teşekkürler sevgili meyvelitepe bu paylaşımda en büyük yük sizin ve sevgili Kengerin,O yüzden bunu yapabildiğim ve sorumluluğumu tamamlayabildiğim için hepinize teşekkkürler.Elimde yetiştirdiğim fazla çeşit tohum vardı foruma göndermeyi çok istiyordum , yetiştirememe endişeşiyle ve özel bir nedenle bir çok tohumu çok istediğim halde paylaşamadım.Bence en ağır yük sahibi sevgili Meyvelitepe ve Sevgili Kenger hayır demediği sürece ben bütün tohumlarımı her yıl forum paylaşımına iletmeye söz veriyorum.Tekrar teşekkürler.

Düzenleyen sernur : 17-11-2023 saat 04:35
sernur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2023, 07:16   #153
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2017
Ne kadar mutluyum şu an .Yine çok güzel tohumlar talep etmişim.Çok teşekkür ederim.

i.sunaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2023, 08:13   #154
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 15-06-2007
serdars
musa doğan
alim hakan
alper fect
nafka
kenger
tohum talep ettiklerime yüksek sesle sesleniyorum.TOHUMLARINIZI istemiyorum. bana tohum göndermeyin. listesinde nane olan bir arkadaş vardı. talep ekleye bastım ama eklenmemiş en çok ona üzüldüm.
hayıt otu ve kardinal servi sarmaşık sanırım sizde sayın.alim hakan bey.(sadece bu tohumları gönderirseniz teşekkür ediyorum.

Serdars1 beğendi.
evandevan5 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2023, 10:21   #155
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evandevan5 Mesajı Göster
serdars
musa doğan
alim hakan
alper fect
nafka
kenger
tohum talep ettiklerime yüksek sesle sesleniyorum.TOHUMLARINIZI istemiyorum. bana tohum göndermeyin. listesinde nane olan bir arkadaş vardı. talep ekleye bastım ama eklenmemiş en çok ona üzüldüm.
hayıt otu ve kardinal servi sarmaşık sanırım sizde sayın.alim hakan bey.(sadece bu tohumları gönderirseniz teşekkür ediyorum.
Siz bu etkinliğe ilk defa katılıyorsunuz ve 60 çeşit talep etmişsiniz. Oysa etkinliğin kuralları gereği, tohum paylaşmadan ilk defa katılanlar en fazla 15 adet talepte bulunabilirler, fazlası otomatik olarak iptal edilir. İptal edilirken de talepte bulunduğunuz tarih ve saat gözetilir. İlk talep ettiklerinizde hakkınız kadar olanlar kalır, sonrakiler gider. Bu işlem, tohum etiketleri paylaşımcılara gitmeden önce yapılır, yanı tohum paylaşanların haberi bile olmaz. Basitçe, sadece kurallar dahilinde geçerli olan taleplere ait etiketler paylaşımcılara gider.

Keşke etkinlik prensiplerini, hep tavsiye edildiği gibi okumuş olsaydınız, bir sürü enerji boşuna sarf edilmemiş olurdu. Sırf kuralları okumaya zahmet etmediniz diye, yukarıdaki gibi mesajlarla paylaşımcıları hedef almanıza gerek yok. Onlar, yıllardır aldığından çoğunu veren fedakâr yetiştiricilerdir.

Sonuçta, katılımcının isteği üzerine evandevan5'e Lojistik merkezinde zarf hazırlanmayacak, paylaşımcılara gönderilmiş etiketlerle gelen tohumlar, talep sayısı az başka katılımcıların zarflarına dağıtılacak.

Eski 17-11-2023, 11:00   #156
Ağaç Dostu

Alıntı:
Siz bu etkinliğe ilk defa katılıyorsunuz ve 60 çeşit talep etmişsiniz. Oysa etkinliğin kuralları gereği, tohum paylaşmadan ilk defa katılanlar en fazla 15 adet talepte bulunabilirler, fazlası otomatik olarak iptal edilir. İptal edilirken de talepte bulunduğunuz tarih ve saat gözetilir. İlk talep ettiklerinizde hakkınız kadar olanlar kalır, sonrakiler gider. Bu işlem, tohum etiketleri paylaşımcılara gitmeden önce yapılır, yanı tohum paylaşanların haberi bile olmaz. Basitçe, sadece kurallar dahilinde geçerli olan taleplere ait etiketler paylaşımcılara gider.

Keşke etkinlik prensiplerini, hep tavsiye edildiği gibi okumuş olsaydınız, bir sürü enerji boşuna sarf edilmemiş olurdu. Sırf kuralları okumaya zahmet etmediniz diye, yukarıdaki gibi mesajlarla paylaşımcıları hedef almanıza gerek yok. Onlar, yıllardır aldığından çoğunu veren fedakâr yetiştiricilerdir.

Sonuçta, katılımcının isteği üzerine evandevan5'e Lojistik merkezinde zarf hazırlanmayacak, paylaşımcılara gönderilmiş etiketlerle gelen tohumlar, talep sayısı az başka katılımcıların zarflarına dağıtılacak.
yanlız alim hakan beyde hayıt otu ve kardinal sarmaşık vardı o 2 tohum gelirse kendisine teşekkür ederim.

Eski 17-11-2023, 11:05   #157
Ağaç Dostu

Alıntı:

i.

ben kimseyi hedef almadım sayın meyveli tepe nane tohumu kimde var diye kaç günlerce bakındım . bulamadım. fasülye bende var face te ulusal tohum takas tan geldi hayıt otu ve kardinal yıllardır aradığım tohumlar.

Eski 17-11-2023, 11:30   #158
Ağaç Dostu

Musa Gündoğan's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2014
kendi kendi trip atan insanlara ayar oluyorum madem öyle bağırarak haykıraracak kadar ihtiyacınız yoktu ne diye tercih ettiniz. lüzumsuz yere meşgul ediyorsunuz insanları burada geriyorsunuz. adamın keyfine iş yapıyoruz sanki.

Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2023, 12:20   #159
Ağaç Dostu

Ben trip aatmam musa bey medeni insanlar konuşur bende konusma hakkımı kullandım anlamıyorum konuşmadan nasıl alaşıcagız başka yöntem varda benim haberim yok trip bilmem ben.

Eski 17-11-2023, 12:31   #160
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Alıntı:
ben kimseyi hedef almadım sayın meyveli tepe nane tohumu kimde var diye kaç günlerce bakındım . bulamadım. fasülye bende var face te ulusal tohum takas tan geldi hayıt otu ve kardinal yıllardır aradığım tohumlar.
Etkinlik prensiplerini okuyup anlamış olsaydınız, ne istiyorduysanız onu alırdınız. Neticede talep hakkınız 15. İstemediğiniz şeyleri ne diye talep ettiniz ki?

Burada paylaşımcıların adını anarak, "tohumlarınızı istemiyorum" diye yazmanızın anlamı ne? Neye yarıyacak?

Neyse, isteğinize uyacağız.

Eski 17-11-2023, 12:56   #161
Ağaç Dostu

siz excel listesi yapmışsınız ya bakıtım o listeye benim tohum talep ettiklerimin karşısında o isimler vardı ondan yazdım lojistik merkezden kişilere yolladım demişsiniz sabah . onun için musa bey alim hakan alperfect nafka kenger yazıyordu. niyetim kötü değil . lojistik merkez atılan mesaja çevap gelmeyecek diye yazdınız ya. geçen hafta.
alim hakan beyden riçam hayıt otu ve kardinal sarmaşık kaldıysa kargo yapabilir mi?

Eski 17-11-2023, 13:22   #162
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Alıntı:
siz excel listesi yapmışsınız ya bakıtım o listeye benim tohum talep ettiklerimin karşısında o isimler vardı ondan yazdım lojistik merkezden kişilere yolladım demişsiniz sabah . onun için musa bey alim hakan alperfect nafka kenger yazıyordu. niyetim kötü değil . lojistik merkez atılan mesaja çevap gelmeyecek diye yazdınız ya. geçen hafta.
alim hakan beyden riçam hayıt otu ve kardinal sarmaşık kaldıysa kargo yapabilir mi?
Sistem nasıl çalışıyor, hala okumamakta ısrar ediyorsunuz. Etkinlik süreçlerinde Paylaşımcılar hiçbir şekilde talep edenlere kargo göndermiyorlar (aksi halde ortalıkta bin taneye yakın kargo gönderimi olurdu).

Tohumlar, tasnif işlemlerinden sonra tek bir kargo ile Lojistik Merkezinden talep edenlerin adreslerine gönderiliyor. İsteğiniz üzerine Lojistik Merkezi sizin için bir zarf hazırlamayacak.

Eski 17-11-2023, 14:10   #163
Ağaç Dostu

halcur's Avatar

Giriş Tarihi: 10-12-2018
Galeri: 1
Hem konu değişsin hem de benim sorum var onu sormuş olayım. Kullanılmış kilitli poşet ve baloncuklu dosyayı/zarfı tekrar kullanmamda sıkıntı var mı?
Daha önceden bana gelmiş kilitli poşetleri kullandım. (Ebat olarak birbirine yakın ama tam ölçüleri aynı değil. Barkodlarda sorun yok.)
Baloncuklu dosya/zarfda yine önceki dağıtımlarda geldi. Biraz hırpalanmış ama iş görür.
Sorun olursa yenisini de alırım ama israf olsun istemedim

tabiata dair beğendi.
halcur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2023, 17:34   #164
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halcur Mesajı Göster
Hem konu değişsin hem de benim sorum var onu sormuş olayım. Kullanılmış kilitli poşet ve baloncuklu dosyayı/zarfı tekrar kullanmamda sıkıntı var mı?
Daha önceden bana gelmiş kilitli poşetleri kullandım. (Ebat olarak birbirine yakın ama tam ölçüleri aynı değil. Barkodlarda sorun yok.)
Baloncuklu dosya/zarfda yine önceki dağıtımlarda geldi. Biraz hırpalanmış ama iş görür.
Kilitli poşette ağızların iyi kapanması, içinin temiz olması gibi gereksinimler var tabii. Baloncuklu zarf için, elinizde ne varsa kullanabilirsiniz, kullanılmış olması önemli değil.

Eski 17-11-2023, 18:49   #165
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi halcur Mesajı Göster

Kullanılmış zarfları tekrar tekrar kullanmakta hiçbir sıkıntı yok, aksine teşvik ediyoruz

Kenger Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2023, 08:51   #166
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 19-11-2012
Kilitli poşetleri tekrar kullanırsak hastalık bulaşımını hızlandırıırız diye düşünüyorum.

Atilgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2023, 14:36   #167
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 31-08-2023
Ben yine yardım isteyeceğim. Lojistik Merkezi nin adresini nasıl bulabilirim acaba.

Lapis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2023, 14:52   #168
Ağaç Dostu

yavuz10's Avatar

Giriş Tarihi: 16-07-2022
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lapis Mesajı Göster
Ben yine yardım isteyeceğim. Lojistik Merkezi nin adresini nasıl bulabilirim acaba.

Merhaba, e-postanıza gelen mailde gerekli tüm bilgiler yazıyor; isim telefon ve adres bilgileri gibi

Düzenleyen yavuz10 : 18-11-2023 saat 16:50
yavuz10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2023, 16:50   #169
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 31-08-2023
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yavuz10 Mesajı Göster
Merhaba, e-postanıza gelen mailde gerekli tüm bilgiler yazıyor; isim telefon ve adres bilgileri gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam İzmir'e.
Çok teşekkür ederim.

yavuz10 beğendi.
Lapis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-11-2023, 20:34   #170
Ağaç Dostu

incirli's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
Selam incirli her sene seni görürdüm mutlaka bu sene olmamanıza şaşırmıştım bende.
Çocukların okulu getir götür iş güç derken aklımdan uçmuş gitmiş
Bir de sanki bu sene erken bitmiş etkinlik. Normalde Aralık sonuna kadar devam ederdi

evandevan5 beğendi.
incirli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-11-2023, 07:22   #171
Ağaç Dostu

Musa Gündoğan's Avatar

Giriş Tarihi: 21-11-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi incirli Mesajı Göster
Çocukların okulu getir götür iş güç derken aklımdan uçmuş gitmiş
Bir de sanki bu sene erken bitmiş etkinlik. Normalde Aralık sonuna kadar devam ederdi
evet bu sene erken bitti çok hızlı oldu

incirli beğendi.
Musa Gündoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-11-2023, 09:04   #172
Ağaç Dostu

incirli's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Musa Gündoğan Mesajı Göster
evet bu sene erken bitti çok hızlı oldu
sağlık olsun seneye artık

incirli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-11-2023, 11:19   #173
Yeni Üye

Dogalolanivarkn's Avatar

Giriş Tarihi: 27-09-2023
Güzel bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler. Seneye daha fazla tohum paylaşmak dileğiyle.

Serdars1 beğendi.
Dogalolanivarkn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-11-2023, 14:28   #174
Yeni Üye

Dogalolanivarkn's Avatar

Nacizane forum lojistik ekibine bir istekte bulanacagım, acaba bir sonraki sene qr kod koyma imkanı olur mu tohumların etiketlerine direk Tohumun bilgi sayfasına ulaşabileceğimiz dikerken yetiştiricilerinin verdikleri bilgileri dikkat etmek adına telefondan ulaşabilmek kolay olurdu. Bilmiyorum gerekli mi gereksiz mi böyle bir fikir geldi aklıma.

Eski 21-11-2023, 16:18   #175
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogalolanivarkn Mesajı Göster
Nacizane forum lojistik ekibine bir istekte bulanacagım, acaba bir sonraki sene qr kod koyma imkanı olur mu tohumların etiketlerine direk Tohumun bilgi sayfasına ulaşabileceğimiz dikerken yetiştiricilerinin verdikleri bilgileri dikkat etmek adına telefondan ulaşabilmek kolay olurdu. Bilmiyorum gerekli mi gereksiz mi böyle bir fikir geldi aklıma.
Güzel düşünce.

Forumun teknik imkanları kısıtlı olduğu için QR kod muhteviyatını yaratmada biraz sorun olabilir. Ayrıca etiketlerin, dolayısıyla da tohum poşetlerinin büyümesi söz konusu. Ne yapılabilir incelemeye değer.

Eski 21-11-2023, 16:24   #176
Yeni Üye

Dogalolanivarkn's Avatar

Ben yardımcı olabilirimde aslında qr kod yaratma ve yerleştirme aşamasında. Etiket tasarlanabilir tekrardan sadece böyle bir şey yararına olur mu üyelerin o önemli. Uğrastıgımıza değer mi üyelerin isteğine bağlı sanırım.

Eski 22-11-2023, 06:52   #177
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-05-2017
Sayın yetkililer; rica etsem İ.sunaz ve zir.mühendisin kargosunu aynı zarfa koyabilir misiniz?2 kargo ücreti ödemeyeyim.Teşekkür ederim.

i.sunaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-11-2023, 08:24   #178
Ağaç Dostu

bnymnblr's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2009
Benim ismim gözükmüyor.

bnymnblr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-11-2023, 17:22   #179
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Merhaba arkadaşlar, bu sene tohum paylaşım etkinliğinin bitiş tarihini önceden kontrol etmediğim için maalesef bir takım aksaklıklar oldu onun için şimdiden özür dilerim.

Bu sene Endonezya Acı Biberi, Peru Siyah Mısırı, Bıldırcın Fasulyesi paylaşımında bulundum. Endonezya Acı Biberi ve Peru Siyah Mısırı tohum paketleri hazır yarın sayın Musa Gündoğan tarafından hem kendisinin ki hem de benim tohumlarımı aynı kargoda Lojistik Merkezine gönderecek. Yarın gönderim takip kodunu iletecek.

Ancak Bıldırcın Fasulyesi tohumu maalesef Almanya'da yetiştirdiğim için tohumlar burada etkinliğin bitiş tarihini geç olduğunu düşündüğüm için yetişir diye düşünmüştüm ancak 29 Kasımda fasulye tohumları Türkiye'de olacak eğer yetişirse tekrar fasulye tohumlarını ayrı olarak Lojistik Merkezine göndereceğim. Eğer yetişmezse maalesef Bıldırcın Fasulyesi tohumunu etkinlikten geri çekeceğim şimdiden size bildirmek istiyorum...

Bu tarz bir olumsuzluk olduğu için kusura bakmayın, özür dilerim.

İyi Çalışmalar

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-11-2023, 21:14   #180
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bnymnblr Mesajı Göster
Benim ismim gözükmüyor.
Siz geçen yıl da sadece talep eden olarak katılmışsınız. Bir defa talep ettikten sonra kurallar gereği paylaşmadan talepte bulunamıyorsunuz. Bu yüzden talepleriniz geçersiz sayılmış.

Tek bir kişiden talepte bulunduğunuz için paylaşımcı ile aranızda gönderi yapmanız gerekecek.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025