![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2019
|
Öncelikle, tohum paylaşım etkinliğimiz hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun. Kahramanmaraş'tan selamlar, saygılar. Her yıl düzenli olarak tohum paylaşımı yaptığım bu güzel organizasyonumuzda bu sefer tohum paylaşımı yapamayacağımı üzülerek bildirmek isterim. Kahramanmaraş ilinde yaşadığım deprem afeti ve sonrasında yaşadığım maddi manevi sıkıntılar sebebiyle tohumların bir kısmını ekemedim, ektiklerime de bakım yapamadım. Bahçesel faaliyetlerde eksik, noksan ve yetersiz kaldım. Bu seneki organizasyonumuzda sadece tohum talep eden tarafta olabilirim. Allah Ülkemize bölgemize beldemize böyle afetler acılar yaşatmasın. Amin. Sevgi ve saygıyla, sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2022
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
herkese iyi akşamlar şöyle lekeli zinnia ve jazzy zinnia tohumları olan varsa paylaşabilir mi acaba? jazzy geldi, sayın bahçedenn e teşekkürler şelalee! Sırada lekelisi kaldı ![]() Düzenleyen yavuz10 : 08-11-2023 saat 20:07 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2020
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Sevgili heyyamola, sizi tekrar burada gördüğüme nasıl sevindim, anlatamam. Hoş geldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
12 Aralık'ta yurt dışına gidecektiim beni biraz zorlayacak ama umarım görevimi o güne kadar gerçekleştireceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Hoşbuldum. Bu sene sadece talep eden konumdayım. İnşallah seneye paylaşım da yaparım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu.
|
Bence burada olmanız bile yeterli. 🙏🙏 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
|
Elinde dermason fasulye tohumu bulunan bir forumdaş var mıdır acaba? Bu yıl neredeyse bütün fasulyelerim böceklendi ve malesef çok geç farkettim ![]() Bir de, o panikle bütün fasulyeleri -böcekler ölsün diye- derin dondurucuya attım. Tohumlara bir zararı olur mu, bilen yazarsa sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada bende sizden pazı talep ettim, belki bendekilerden farklı renkler vardır diye ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın Heyyamolla, aramıza tekrar hoş geldiniz sizi görünce nasıl mutlu oldum bilemezsiniz. Bana zamanında karşılıksız harika tohumlar göndermiştiniz. İyi ki varsınız ve tekrar aramıza döndünüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
Merhaba, kuzu kulağı, ekşimen veya ekşi ot olarak da bilinen yeşilliğin bir de kırmızı damarlı türünü webde gördüm. Bahsettiğim yeşil türünü senelerdir bahçemizde yetiştiriyoruz. Zaten çok yıllık bir bitki ve baharda ilk uyanan yeşilliklerden olması ayrı bir güzel. İki türün lezzeti farklı mı ve forumda kırmızı damarlı türünü yetiştiren var mıdır merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende bi kök vardı, yeşilini hiç yemedim ama kırmızının tadı da ekşiydi. Çok yıllıksa yazın kurumuştu, şimdi tekrar patlar mı o zaman Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
Sn. Yavuz10, yeşil olanı tekrar canlanıyor baharda, naçizane benim tahminim mor damarlı olanı da baharda tekrar yeşerir, ektiğiniz yeri bozmadan biraz bekleyin bence. Gözlemlerinizi bizimle paylaşırsanız ne güzel olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ekinezya ve tıbbi papatya paylaşabilecek var mı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn bahcedenn, Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, fasulyelerim tohumluk oldukları için kuruydu. Dediğniz gibi paketlerin ağzını açıp havalandırmaya koydum biraz evvel. Çok delik deşik olmuş olmaları dışında bir sıkıntı yok gibi görünüyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sn. köpük_bahcesi, Çok teşekkür ederim, gönderebilirseniz çok sevinirim gerçekten. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim paketinize eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu.
|
Hiç sıkıntı değil delik deşik olmaları. Ben de bu sene öyle tohumları ekmek zorunda kalmıştım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu.
|
Derin dondurucuda neden sakladınız domates tohumlarını? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Tohum olarak saklamadim olgun domatesi bütün olarak derin dondurucuya atmistim yemek yaparken aklıma düştü çekirdekleri toprağa attım onlarda cimlenmedi bu işi birkaç kez yaptım ama olnadi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
herkese iyi akşamlar, çok güzel tohumlar paylaşıldı, dostluklar kuruldu. Her şey için çok teşekkür ederim. Daha şimdiden heyecanla ekeceğim günlerin gelmesini bekliyorum. Umarım dağıtılan bütün tohumlar sorunsuz gelişir, herkes afiyetle tüketir. İki üç gündür ara ara yağan yağmurdan dolayı maalesef bahçeye gidemiyorum, hem yollar hep çamur oldu hemde fasulyeler nemden kurumuyor. Dolayısıyla daha fazla fasulye tohumu paylaşamayacağım ![]() Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
İşte konu aynı aslında. Fasülyede de nemli olursa donuyor embriyo, domateste de aynısı oluyor. Bir daha denemeyin. 🙈🙈 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2022
|
Çiçek Tohumu
Biraz geç oldu ama farklı (paylaşılanların dışında) çiçek çeşiti olan varsa güzel olurdu. Farklı domates türlerine ilgim olduğu belli oluyordur. Sanırım yok ya da bu senenin azizliğine uğrandı. Umarım önümüzde ki sene bol bol verim ve bol bol tohum alabileceğimiz bir sezon olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|