Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi evandevan5
serdars
musa doğan
alim hakan
alper fect
nafka
kenger
tohum talep ettiklerime yüksek sesle sesleniyorum.TOHUMLARINIZI istemiyorum. bana tohum göndermeyin. listesinde nane olan bir arkadaş vardı. talep ekleye bastım ama eklenmemiş en çok ona üzüldüm.
hayıt otu ve kardinal servi sarmaşık sanırım sizde sayın.alim hakan bey.(sadece bu tohumları gönderirseniz teşekkür ediyorum.
|
Siz bu etkinliğe ilk defa katılıyorsunuz ve 60 çeşit talep etmişsiniz. Oysa etkinliğin kuralları gereği, tohum paylaşmadan ilk defa katılanlar en fazla 15 adet talepte bulunabilirler, fazlası otomatik olarak iptal edilir. İptal edilirken de talepte bulunduğunuz tarih ve saat gözetilir. İlk talep ettiklerinizde hakkınız kadar olanlar kalır, sonrakiler gider. Bu işlem, tohum etiketleri paylaşımcılara gitmeden önce yapılır, yanı tohum paylaşanların haberi bile olmaz. Basitçe, sadece kurallar dahilinde geçerli olan taleplere ait etiketler paylaşımcılara gider.
Keşke etkinlik prensiplerini, hep tavsiye edildiği gibi okumuş olsaydınız, bir sürü enerji boşuna sarf edilmemiş olurdu. Sırf kuralları okumaya zahmet etmediniz diye, yukarıdaki gibi mesajlarla paylaşımcıları hedef almanıza gerek yok. Onlar, yıllardır aldığından çoğunu veren fedakâr yetiştiricilerdir.
Sonuçta,
katılımcının isteği üzerine evandevan5'e Lojistik merkezinde zarf hazırlanmayacak, paylaşımcılara gönderilmiş etiketlerle gelen tohumlar, talep sayısı az başka katılımcıların zarflarına dağıtılacak.