![]() |
|
|
|||||||
716Beğeniler
1
Gönderen
29
Gönderen
37
Gönderen
35
Gönderen
38
Gönderen
38
Gönderen
26
Gönderen
56
Gönderen
46
Gönderen
16
Gönderen
39
Gönderen
36
Gönderen
10
Gönderen
29
Gönderen
19
Gönderen
45
Gönderen
39
Gönderen
20
Gönderen
22
Gönderen
50
Gönderen
18
Gönderen
19
Gönderen
11
Gönderen
4
Gönderen
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
|
Oturak mor fasulye
Bitki türü:*Sebze Bitki ömrü:tek yıllık Tohum Türü:*fasulye Tohum çeşit adı:*mor fasulye Tohum kaç yıldır sizdedir:bir senedir Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer:Çorum Tohumun kökeni*:Forumda Mahon67 adlı üyeden Tohumu ilk paylaşan:- Kullanılan gübreler:Yanmıs hayvan gübresi Kullanılan ilaçlar*:yok Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması:Yaninda mor renkli sırık fasulye vardı.Etkilendi ise de sırık cinsine dönüşür ![]() Hasat yıl ve ayı:Agustos 2018(ben geç ekim yapmıştım) Bitki tipi ve gelişim durumu turak cinsi..kolayMeyvelerinin ayırd edici özellikleri:Mor renkli ve kılçıksız..benim icin sıradışı bir renk..Pisince yesil renge dönüstüğünü ögrendim..ama denemedim tohum fazla olsun diye ![]() Yetiştirme özellikleri:Özel bir bakım istemiyor. Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli:Havalar ısındığında direk ekim yapılir. Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler:yok Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleri:Gecirgen gubreli toprak günes ve düzenli sulama.. İklim gereksinimleri :Çok sıcak olmamak kaydiyla her iklimde yetisir. Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır:Kabuk iyice kurudugunda tohum alınır. Not: 10 kisi ile paylasabilirim. ![]() LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
![]() |
|
|