![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu.
|
Kabuksuz çekirdek kabağı
Kabuksuz çekirdek kabağı Bitki türü:Sebze Bitki ömrü:tek yıllık Tohum Türü:*kabak Tohum çeşit adı:*kabuksuz çekirdek kabağı Tohum kaç yıldır sizdedir:bir senedir Tohum alınan bitkinin yetiştirildiği yer:*Çanakkale Tohumun kökeni*:Tohum takası yaptığım bir arkadaşım Çanakkaleden yollamısti.Yıllardır yetistirdikleri bir çesitmiş. Tohumu ilk paylaşan:- Kullanılan gübreler:- Kullanılan ilaçlar*:- Tohumu alınan bitkinin türe özel izolasyon uygulaması:- Hasat yıl ve ayı:sonbahar aylarında Bitki tipi ve gelişim durumu:Şekil olarak balkabağına benziyor. Meyvelerinin ayırd edici özellikleri:Çekirdeklerinin kabuksuz olması Yetiştirme özellikleri:Aynı diger kabaklar gibiymiş. Tohum ne zaman hangi ortama ekilmeli:mart-nisan gibi Tohum ekimi öncesi uygulanacak yöntemler :yok Toprak, su, besin ve ışık gereksinimleriİklim gereksinimleri:Güneş ,su ve gübre üclüsü saglandığında gelisimi daha güzel olur. Bitkinin tohumu ne zaman ve hangi olgunlukta alınır:Sap kısmı kurudugu zamandir saniyorum. Not:Bu tohumu gecen senenin mahsülüymüş.Ekmeyi unutmusum.Tohumlarin tazeligi geçmeden ekilmesi icin,kendime ayırıp kalanını isteyenlere vermek istiyorum.10 kisiye yetecek kadar çıkar sanıyorum. ![]() LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
|
|