agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni604Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-01-2017, 14:19   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2007
Benim bir sorum daha olacak...

Ben yurtdisinda olmamin yanisira mevsim olarak size ters bir yerde yasiyorum. Su an yaz ayindayiz ve bahcemdeki bitkiler tam gaz buyuyor. Bu sene talep edenlerden biri olarak katildigim etkinlige seneye tohumlarla katilmak isterim ama ben tohum topladigimda bir sonraki etkinlige daha aylar olacak. Tohumlari topladiktan sonra, topluca lojistik merkezine gonderebilir miyim? Bir sonraki etkinlige kadar orada saklanma sansi olur mu?

kaktüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-01-2017, 08:28   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kaktüs Mesajı Göster
Benim bir sorum daha olacak...

Ben yurtdisinda olmamin yanisira mevsim olarak size ters bir yerde yasiyorum. Su an yaz ayindayiz ve bahcemdeki bitkiler tam gaz buyuyor. Bu sene talep edenlerden biri olarak katildigim etkinlige seneye tohumlarla katilmak isterim ama ben tohum topladigimda bir sonraki etkinlige daha aylar olacak. Tohumlari topladiktan sonra, topluca lojistik merkezine gonderebilir miyim? Bir sonraki etkinlige kadar orada saklanma sansi olur mu?
Bildiğim kadarıyla Avustralya' ya yurt dışından tohum sokmak çok zor. Gümrüklerde de bu konuda çok sıkı kontroller yapıyorlar. Yakalanırsa ağır para cezaları da var.

kerkenez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-01-2017, 06:21   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kerkenez Mesajı Göster
Bildiğim kadarıyla Avustralya' ya yurt dışından tohum sokmak çok zor. Gümrüklerde de bu konuda çok sıkı kontroller yapıyorlar. Yakalanırsa ağır para cezaları da var.
Adresim Turkiye icinde daha once tohum getirdim ben Turkiye'den cesitli prosedurleri var. maliyetli ama mumkun

Bu seferki paylasima dahilim ve heyecanim dorukta. umarim adres bilgilerimde bir problem yoktur diye kurup duruyorum. defalarca tekrarladiysam heyecanima verin. Ilk adimi hallettikten sonra burasi icin lojistik calismalarina baslayacagim.

kaktüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025