Bende heyecanımı sizinle paylaşmak istedim 😁 2 sene önce tohum talep etme etkinliği geçmişti ve geçen sene tohum paylaşım etkinliğinin gelmesini 4 gözle bekledim yurt dışında olduğum için de endişelerim vardı acaba gelir mi sorun çıkar mı nasıl yapabilirim acaba gelen tohumlara gereken ilgi ve alakayı gösterip onları hakkıyla ekip büyütüp bir sonraki sene bende tohum paylaşmaya gönderimde bulunabilir miyim diye türlü çeşit endişelerim vardı çünkü birçok tohumun Türkiye nin birçok yerinden siz değerli arkadaşların özenle onları seçerek göndermesi ve onların benim evime gelmesi beni çok heyecanlandırıyordu tohumlarımın geldiği gün tıpkı bir bebek gibi heyecanlanmış ve çok mutlu olmuştum şimdi de aynı heyecanı tohum paylaşımında bulunacağım için yaşıyorum bu durum benim için olağanüstü Harika bir durum umarım tohumlarımı talep eden arkadaşlarımda en güzel verimle tohumlardan faydalanırlar ve bebeklerimin bebeklerini görürüm ve mutlu olurum inanılmaz heyecanlıyım bu etkinliği düzenleyen ve gerçekten büyük emek isteyen bu işe gönül veren arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim allah sizden razı olsun
|