Merhaba, bu sene bana bir şans daha verebileceğinizi düşünerek bu yıl da tohum talebinde bulunuyorum. Geçen sene ilk defa tohum talep etmiş ve tohumlara sahip olup Hopa'daki arazime dikmiştim. Devlet memuru olduğum için Temmuz iznimi alıp 15 Ağustosta emekli olacaktım. İzinlerimi ara ara kullanarak temmuza kadar bahçemi uzaktan kontrol ettim. Ancak 15 Temmuzda olan darbe nedeni ile emeklilik izinleri dahil tüm izinler kalktığı için emekli olmak üzere izin alıp tohumlarımın, yani bitkilerimin hepsini bahçemde zorunlu olarak terk etmek zorunda kaldım. Dolayısıyla paylaşacak tohumlara sahip olamadım. Bu yıl Mayıs başında bir aylık yıllık iznimi alıp emekli olup, yaşayacağım yer olan Hopa'ya yerleşeceğim. Çok rica ediyorum, bu yolda beni yalnız bırakmayın.Tohum paylaşımı için son gün olan bu günde bana bir şans (yeni yıl-yeni yaşam) şansı vermenizi saygılarımla arz ediyorum. Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünde Proje Mühendisi (İnşaat Mühendisi) olarak çalışıyorum, iş yerimden beni teyit edebilirsiniz. Saygılarımla,
|