agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni604Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-11-2016, 21:40   #11
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Sayın birnefestoprak; bu çeşidin daha fazla yayılması gerekiyor benim kanımca dört dörtlük bir çeşit sosluk, taze tüketime, salçalık, kurutmalık her şeye çok uygun... Verimli, az çekirdekli oluşu ve etli olması mükemmel bir tadı da mevcut asit oranı yüksek değil...

Bu çeşit verimli ve çok fazla çiçek açması ancak çiçeklerin tutma oranı düşük yüksek sıcaklıkta çiçek tutumu çok düşük sulamaya çok hassas suyu biraz kaçırdınız mı hemen çiçek dökümü meydana geliyor...

Bu tohum bana geçen yıl geldi iki defa deneme fırsatı yakaladım ilkbahar ekimine uygun ikinci ekimi haziran temmuzda yaptım verim alamadım, sıcaklıkların yüksek ve nem artması çiçek düşüklüğü yaptı...

Bir kısmınıda bağda oturak olarak yetiştirmek istedim ancak oturak olanlar verim düşüklüğü ve meyvelerde hasar meydana geldi...

Domatesleri güneş yanıklığına çok hassas eğer toplamayı yapamazsanız erken, meyvelerde çatlama yarılma meydana gelebiliyor.. Bu sene daha fazla alanda ekip daha fazla ürün elde etmek istiyorum...

Benim gözlemlediklerim bunlar...

Ayrıca sayın Taşlıbahçeye çok teşekkür ederim bu çeşitle bizi tanıştırdığı için ve tohum miktarı en fazla gönderdiğiniz için çok mutlu oldum....

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026