![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2016
|
Ben de bu seneki tohum etkinliğine katılacağıma dair söz vermiştim ancak askere gideceğimden dolayı elimde bulunan tohumları şimdiden vermek istiyorum. ( meksika big jim, hindistan jwala biberi ve anaheum biber çeşitleri tohumları mevcut) tohumların izolasyonları yapılmış ve kimyasal gübre kullanılmamıştır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
|
Arkadaslar ben yeni üye degilim ama bu yeni üyeler de nasıl bir art niyet olabilir anlamıyorum.Toprağı tohumu sevmeyen bir kisi zaten bu foruma uğramaz ki..Ama emegi gecen arkadasları düsünürsek, öncelikle tohum paylasımında bulunmuş , aldıgı tohumları ekerek en azından yiyecek kadar da olsa basarı elde etmis üyelere öncelik verilmeli diyorum..Eger ki tohum kalırsa yeni üyelere de verilebilir...Yani tohum paylaşımında adaletli bir sıralama yapılabilir.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2012
|
Son üç yıldır paylaşılan tohumlar var. Her paylaşana link veremesek bile daha önce tavsiye edildiği üzere ilk ve son paylaşımcıyı ekliyebiliriz. Ben geçen yıl kullandığımız şablona İlk paylaşım ya da üretici bilgileri adında bir ekleme yaptım. |
|
|
|
![]() |
|
|