![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Kaldı ki paylaşımcılara bu konuda bir kısıtlama da şükür ki gelmedi. Dileyen dilediği kişiye, dilediği miktarda (az-çok standardı var) tohum paylaşımı yapıyor. Sayın Zekoş'un da dediği gibi biraz seçicilikle atlatılabilecek bir sorun... Bu arada tüm Etkinlik Gönüllülerine teşekkürü bir borç bilirim, Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
3-4 Yıldır bu etkinliğe paylaşımcı olarak katılıyorum. İlk katıldığım yılda az da olsa paylaşımda bulunmuştum. Hiçte tohum peşinde koşmadım. Cümlelerinizi biraz daha özenle seçerseniz sevinirim.Madem böyle bir başlık açıldı bende düşüncelerimi söylemek istedim. Anlayanlar ne demek istediğimi anladılar. Hiç tohum yetiştirmemiş birinin tohum talep etmesine karşı değilim. Ben forumu , tohumdan fide nasıl yetiştirilir ( Zeki Yağlı Beyin ) yazısıyla keşfetmiştim. Sadece özenle toplanan tohumların, daha bilgili ve gerekli şartlarda yetiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tohum talep başlığının üzerine Zeki beyin tohum nasıl yetiştirilir başlığı eklenebilir. Bu bölümü okuyanlar dahil edilebilir. Eşimde bilgi işlem konusunda yapılacak her konuda yardımcı olabilir. Ayrıca benim yazdığım gibi bir yazı kaleme alınıp. Paylaşımcıların bu işi gönüllü olarak yaptığı ve tohum elde etmenin zahmetleride talep kısmına eklenebilir. Uyuz otu konusunda söylediklerinize gelince.Tek gönüllü sizmişsiniz gibi havalara girmenizede gerek yok . Yıllardır bu forumda tek tohum talep etmeden dağıtım yapan arkadaşlarım var .Kolay gelsin Düzenleyen aleydi : 01-11-2016 saat 23:57 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben uzun yazamayanlardanım, dün yazdıklarımı da saatlerce yazdım, sildim tekrar yazdım, kestim, dinlendim, tekrar döndüm yazdım ![]() Gelelim esas konumuza. Ben insanların daha çok çeşit bitkiye ulaşmaları ve yetiştirmelerinden yana eğilim gösteriyorum o kadar... Sizi ve forumu seviyorum ![]() Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Ben elimdeki tüm tohumları paylaşmak istiyorum. (Bir tohumun bile hayat bulması çok güzel ) diyen biriyim . ( orjinal mesaja sildiğim için ulaşamadım ). Sizinlede tohum paylaşımla ilgili özel mesajlaşmamız var. Benim size öneri ve davranışlarıma karşı , konuyu bu noktaya getirmenizi anlayamadım gerçekten. Sevgili Zekoş anlamış ve düşüncelerini belirtmiş. Sn Meyvelitepede gerekli açıklamayı yapmış. Sözlerinizden gocunacak biri değilim. Beni tanıyanlar ne kadar cömert biri olduğumu bilirler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|