agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Önceki Tohum Paylaşım Etkinlikleri (Tamamlananlar) > 2016-2017 Tohum Paylaşım Etkinliği
(https)

Beğeni Düzeni596Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-10-2016, 18:45   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-12-2014
Galeri: 1
Forumdaki arkadaşlardan özür dilerim ama zevkle okuduğum bu forumdaki en sıkıcı diyaloglardı bence.Hiç tohum takasına katılmadım ama ne çok formalitesi varmış meğer.Ben elimdeki tohumları insanlara zorla veriyorum.Hatta domates biber salatalık fidelerini balkonu olan herkese verdim.Tohumun çoğalması bence sevgi gibidir.Başka birinde bile olsa orda vücut bulması ne güzel bir şey.Elimde şu var dersin isteyenlere yettiğince gönderirsin.Belki ben işin detayını anlayamadım.Ukalalık yapmıyayım onun için baştan özrümü diledim

nefereses beğendi.
emir2604 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2016, 20:27   #2
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emir2604 Mesajı Göster
...Başka birinde bile olsa orda vücut bulması ne güzel bir şey.Elimde şu var dersin isteyenlere yettiğince gönderirsin.Belki ben işin detayını anlayamadım.Ukalalık yapmıyayım onun için baştan özrümü diledim
Başka birilerinde vücut bulması için yapılıyor zaten bunlar. Ne yazık ki "elimde şu var deyip gönderivermek" şeklinde olması işi basitleştirmiyor, aksine karmaşıklaştırıyor

Şöyle bir şey sorayım; diyelim ki tohum paylaşan 100 kişi, tohum paylaşan ve paylaşmayan 150 kişiye, toplam 600 çeşit tohum gönderecek. Toplam kargo bedelinin minimum olması, tohumların hiç birinin zayi olmadan, elde kalmadan dağıtılması için nasıl bir organizasyon yapardınız? Buna, paylaşılan her çeşit hakkında yeterli ve kalıcı bilginin de oluşturulması, dağıtılan tohumların akibetlerini, gittikleri yerlerdeki performanslarının, tanıtılan özelliklere uygunluğunun vs. takip edilebilmesini de ekleyin.

Bu arada bahçenizde ürettiğiniz güzel çeşitlere ait tohumlarla paylaşımcı olarak sizi de bekleriz

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025